- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
Daneeka
üzenetére
mivel tobbek kerdeztek privatban:
[link]
itt tobb bolt is van, en az elsoben a Szir center nevuben vettem! de biztos vagyok benne, h van meg mashol is! a Koruton is van par ilyesmi uzlet!
rosszul irtam az arat, nem 1500, hanem 1900 a fel kg, de meg igy is 2x aztatast feltetelezve, boven bestbuy!
van egy olcsobb alternativa, talan 1700 v 1500, az AkbarDo Ghazal Tea neven fut, sarga dobozban leledzik, de -sztem- az nem olyan finom...es, h h is mukodik egy ilyen Kamjove: igy
az ikeas kancsora:
(ezt linkelte kicsit korabban Surda es kerdezte, h jo-e szoval olvasd hozza a teljes kep kedveert azt a par hsz-t!
)
nem rossz, de van jobb!
nem olyan suru a szuro rajta, teahoz sem, nem h kavehoz! (ha eleg durvara veszed az orlemenyt es megfelelo szitaval atszitalod vegulis akar meg jo is lehet, de a kb frenchpress durvasagu orlemeny miatt nagyon hosszu aztatasi idovel kell szamolj!)
amugy teat is lehet hidegen aztatni! feher es zold teakkal nagyon finom eredmenyeket lehet elerni!
ezenfelul el is pattanhat! szoval mielott beleteszed a forro vizet, el kell obliteni meleg vizzel!
viszont a Kamjove felso-belso resze mua, oda raontod a forro vizet a tealevelre, es amig azik az elomelegiti a kakncsot magat (ami uveg) es ezaltal biztos nem fog elpattanni!
es figyelni kell, h ne 'felejtodjon benne' a szurobetet a kelletenel hosszabb ideig... (mig a Kamjove eseteben 'gombnyomasra' megy!
)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen monitort vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Google Pixel topik
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban - garancia 2027.11.02-ig
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi