Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Fujifilm X
- Micro Four Thirds
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Surda-
üzenetére
Még tea topik is van?
Mi csak kommersz teázók vagyunk, de most hogy írtad, van nekem még olyan ~25-30 éves pu-erh teám a kamrában, még az elmúlt rendszerben vettem a 80-as években, kis festett dobozkában van. Pár éve mikor rábukkantam szüleimnél, akkor megkóstoltuk, nagyon ízlett, bár nem is tudtuk hogy kell rendesen elkészíteni. De most kedvem támadt megint előszedni, kéne egy jót teázni belőle az este...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elden Ring
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mi csak kommersz teázók vagyunk, de most hogy írtad, van nekem még olyan ~25-30 éves pu-erh teám a kamrában, még az elmúlt rendszerben vettem a 80-as években, kis festett dobozkában van. Pár éve mikor rábukkantam szüleimnél, akkor megkóstoltuk, nagyon ízlett, bár nem is tudtuk hogy kell rendesen elkészíteni. De most kedvem támadt megint előszedni, kéne egy jót teázni belőle az este...