Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeti910331
aktív tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
Na meg hát sokat szívtam nyáron a koffeines italok miatt.
Nyáron rászoktam az energiaitalra a sok éjszakázás miatt. Legjobban a Hell jött be (ez a legerősebb (és legolcsóbb). Azt egyik éjszaka bedobtam egymás után kettőt is. Miután felkortyoltam ezt a fél litért, alig telt el 1 óra és remegni kezdtem, jött a szív, mellkas, gyomor és segglyukfájdalom.
Innentől abbahagytam (de az éjszakázást nem).
Na meg hát egyik éjszaka után reggel már fél lábon se álltam (de füvet kellett nyírni és hát valamivel talpon kell maradni), hát gondoltam főzök egy jó erős kávét (a muter vies szarját kiöntöttem a francba). Szal jól megtömtem a kis Szarvasi Minieszpresszót és vártam, amíg kész a remekművem. Negyed óra múlva végre kijött minden a kávéfőzőből és öntöm az 1decis pohárba (a kokakólánál kétszer sűrűbb kávét sikerült főznöm). Már éreztem az elején, hogy ennek nem lesz jó vége (de azér egyszerre felhajtottam). Ez a baljós érzés fél óra után érződött is ratam, mlghozzá elég keményen. Megin előjöttek az energiaital mellékhatásai erős fejfájás és szédülés kíséretében. ,,Na jó'' (gondoltam), mosmár muszály aludni (fel se keltem 21-ig).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Innentől abbahagytam (de az éjszakázást nem).