- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Bluetooth hangszórók
- Akciókamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vicces1
üzenetére
A Sage 920 már magasabb kategória talán, én csak a thermojet-es termoblokkosakkal próbálkoztam, pont a kis hőtehetetlenség miatt, érdekes módon a Bambino amin még a hőfokot se lehetett állítani, ízre jobbakat adott, mint a Barista Pro.
A mostani kétbojleres Catlerem - ami amúgy eladó
- viszont nem közelíti meg egyik előző karos gépemet sem, még a régi Graef Pivallát sem. Fogalmam sincs miért, szerintem a kosár a rossz, mert semelyik összetevő sem rosszabb mint a Pivallában volt. Vennem kéne a német Graef-től egy pár újfajta kosarat és talán visszatérne az ami egyszer már jó volt. Vagy nem. Most csak automatázok és szinte mindent sikerül benne jól elkészíteni, pedig aztán van szórás világos-sötét pörkölések között, csak trükközni kell, ahogy karosnál is, igazából nem érzek különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mavic 2 Pro drón +táska +szűrők +landing pad
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix Scope Deluxe /DE/Red switch/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
- viszont nem közelíti meg egyik előző karos gépemet sem, még a régi Graef Pivallát sem. Fogalmam sincs miért, szerintem a kosár a rossz, mert semelyik összetevő sem rosszabb mint a Pivallában volt. Vennem kéne a német Graef-től egy pár újfajta kosarat és talán visszatérne az ami egyszer már jó volt. Vagy nem. Most csak automatázok és szinte mindent sikerül benne jól elkészíteni, pedig aztán van szórás világos-sötét pörkölések között, csak trükközni kell, ahogy karosnál is, igazából nem érzek különbséget.