Új hozzászólás Aktív témák

  • #85578752

    törölt tag

    válasz vicces1 #112749 üzenetére

    A Sage 920 már magasabb kategória talán, én csak a thermojet-es termoblokkosakkal próbálkoztam, pont a kis hőtehetetlenség miatt, érdekes módon a Bambino amin még a hőfokot se lehetett állítani, ízre jobbakat adott, mint a Barista Pro.
    A mostani kétbojleres Catlerem - ami amúgy eladó :) - viszont nem közelíti meg egyik előző karos gépemet sem, még a régi Graef Pivallát sem. Fogalmam sincs miért, szerintem a kosár a rossz, mert semelyik összetevő sem rosszabb mint a Pivallában volt. Vennem kéne a német Graef-től egy pár újfajta kosarat és talán visszatérne az ami egyszer már jó volt. Vagy nem. Most csak automatázok és szinte mindent sikerül benne jól elkészíteni, pedig aztán van szórás világos-sötét pörkölések között, csak trükközni kell, ahogy karosnál is, igazából nem érzek különbséget.

Új hozzászólás Aktív témák