Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rastacsz

    tag

    válasz SoundON #112092 üzenetére

    Az eversysből kiindulva (lehet, hogy a rendezvény elején, vagy kávé váltás után kóstoltam, de nem volt nagy szám, sikerült jobbat innom kézzel csapoltból, ami inkább a minőség hullámzását mutatja a standokon) még messze van az állandóan tökéletes espresso, pedig abban integrálva van minden.
    Ezekből a fejlesztésekből nekem már az is tetszik, hogy egy-egy eszköz már legalább adatokat gyűjt. Eddig nekem a mazzer egy stabil, de konzervatív termékeket gyártónak volt meg. Itt meg már van kések közötti távolság mérés, nem csak számmal megjelölt "fokozat", ami pár éve még nem is volt nullázható. (ezzel pl egy több üzletes kávézó könnyebben tud információt megosztani az egységek között) A felső késtartó kiszerelhetősége anélkül, hogy a beállítás elveszne pl javítja a karbantarthatóságot (ezt több gyártó már régebb óta alkalmazza.)
    Az adatok ismeretében a gépeket kezelő pl nagyobb eséllyel indul a jó irányba(pl, mint a számítógépes futómű állítás, ahol piros - sárga - zöld tartomány van, de lehet azt még tweak-elni) , amivel jobb produktum érhető el.
    Én sem vagyok meggyőzve az automatikus állításról, mert akkor egy mindent egybe integrált automata is elég, nem kell tedd ide - tedd oda funkcióra redukált ember.

    [ Szerkesztve ]

    There are 2 types of people in this world. Avoid them both.

Új hozzászólás Aktív témák