Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
Visszaterve a Niche Zero topichoz. Elengedtem, mert az eredeti 200 koruli ar is ahogy irtam szamomra mar irrealisan sok egy otthoni kavezasert, viszont eddig akkor abban maradtunk es nem jott mas velemeny hogy Eureka mignon specialita, es jott egyetlen komment a Eureka Single Dos-ra.
Baratza Sette 270 ezzel mi ahelyzet?
Csak megeyszer felidezve en mit keresnek:
- Lelit Fred-rol valtanek feljebb valami olyanra ami valoban okoz minosegi valtast, javulast a kavekban, nem csak papiron, teszteken, hanem tenyleg ereznem hogy na 100k Ft kulonbseg ez igen erezheto (valamiben)
- HALK!!!
- arban az eredeti NZ 200 koruli arat lottem be, azota ez kiesett mert draga lett, de mint gep ajanlott lenne.
Hmm?
G.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sweet.tv - internetes TV
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- 3DMark 11 eredmények
- Ma van a szülinapom
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest