Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- 7 GB/s felett olvasó M.2 SSD jött a Transcend színeiben
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- Napok óta legyőzhetetlen a 32 GB-os új Radeon pletykája
- HP nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
Pont a vége az ami nekem nagyon fáj.
A Huawei csodákat volt képes művelni, és a többi gyártó csak pislogott mit lehet csinálni egy telefonban.
Akárhogy is vesszük, a Mate 40 pro évekkel vert rá a konkurenciára.
Mai napig szuper telefon, pláne ha azt figyelembe vesszük, hogy már 4 éve folyamatosan megy igen ritkán kapcsolom ki, vagy inditom ujra. -
rdt89
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1314 üzenetére
Sajnos több összehasonlítás után azt kell mondjam, kamerában nagyon sok esetben nem jobb a Magic5 Pro. Most mindkettő a birtokomba van, de a képeken tárolt részleteket nagyításkor olajfestményre keni a M5Pro és kevesebb a részlet rajta mint a Mate 40-en, pedig már a Magic OS 9 van rajta az M5Pro-n. De funkcionalitásra kb. ugyanaz, ez igaz, bár nekem a virtuális hangerőgomb szabályzás hiányzik. A rendszer sebességgel a M40 Pro-val se volt baj, na az üzemidő, az tényleg nagyságrendekkel jobb ezt aláírom és a kijelző is valami eszméletlen, olyan szemkápráztatóan szép, hogy nehéz lenne belekötni. Összességében amivel sokkal jobb mint a Mate 40 Pro, az az üzemidő és a kijelző, na meg a videórögzítés az is nagyon brutális. Meg akiket érint ugye teljesértékű GMS szolgáltatás. Én nem látom a 2 telefon között a 3 évnyi különbséget, de megvagyok a Honorral is elégedve, valószínű 2-3 évig marad, mert a telefonpiac nem nagyon fejlődik már, eléggé behúzták a kéziféket, egyre kevesebb a "must have" érzésem az új készülékeknél.
-
istvan71
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #1312 üzenetére
Gondolkodom egy ideje a Honor lehetőségén, de egyenőre még kitartok. A Magic 7 Pro jó választás lehetne.
-
dualcore
őstag
Szerintem is így lesz, csak ugye itt a Google okoszisztéma nagyon be tud kavarni.
Lehet úgy fogok csinálni, hogy használom mindenre is a Huawei készüléket, és amin baromkodni kellene a googléval, arra használok valami gagyifont amikor nagy ritkán kellene. Addig marad a Mate 40 pro. -
rdt89
addikt
válasz
istvan71 #1305 üzenetére
Ez már nem érinti a Huawei-t akkor se, ha eltörölnek minden szankciót. Teljesen átálltak saját gyártásra, egyedülállók lettek, akik minden komponenst maguk gyártanak, olyannyira önállósodtak, hogy pár évet adok, hogy megmutassák, mennyire nem tudta őket amerika kétvállra fektetni. Nagyon zavarja amerikát, hogy nem sikerült leradírozni őket a térképről így minden után is nyomoznak, amit a Huawei csinál.
-
istvan71
csendes tag
Egyenlőre még én is kitartok, vagyis kivárok. Hátha megegyeznek a kinaiak az usával, és törlik a szankciókat.
-
dualcore
őstag
Én még kitartok!
-
rdt89
addikt
Búcsúzok, 3 évet szolgált mellettem ez a remek készülék, de most kezdtem kíváncsi lenni, hogy a Honor mire is képes, így egy Magic 5 Pro képében folytatom a "Huawei" vonalat. A topikot figyelemmel kísérem, mert eddig messze ez a legjobb telefon amihez szerencsém volt és remélem a Honor Magic5 Pro is legalább ennyire be fog válni!
-
bontabela73
aktív tag
A DÁP-hoz natív GMS kellene. Korábban felraktam én is az appoz az APKPure-ból, nekem is azt írta ki, hogy rootolt a készülék. Még tavaly nyáron leveleztem a fejlesztőkkel, de semmitmondó választ kaptam. Ha az Egészségablaknak van HMS verziója, úgy illene, hogy a DÁP-nak is legyen.
-
gombasm
aktív tag
Az írja, hogy "valószínűleg rootolt a telefon" ezért nem hajlandó elindulni...
(gspace alatt)
Amúgy az ügyfélkapu+ működött, ott nem panaszkodott (google autheticator -ral) és az egészségablak (eeszt) is simán indult. A DÁP -ba beépítettek valami "fejlettebb" ellenőrzést, így ezen a telefonon (egyelőre?) felejtős. Kár. -
helkis
veterán
Sziasztok, valahogy használhatóvá lehet tenni a digitális állampolgár appot Mate40pro-n?
előre is köszi! -
bontabela73
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Úgy alakultak a dolgok, hogy a héten váltottam másik készülékre, másik operációs rendszerre. Mindemellett, továbbra is az a véleményem, hogy a Huawei toronymagasan kiemelkedik a többi telefongyártó közül, a legjobb hardvert ők rakják össze. Ráadásul, folyamatosan elő tudnak állni valami újjal. A többi gyártó évek óta a Huawei-t másolja sok mindenben. A Huawei volt az első, aki a telefon hátlapjára először dupla kamerát (P9), aztán 4 kamerát (P30 Pro) rakott.
Nekem is a szoftveres támogatás miatt vált egyre nehézkesebbé a Mate 40 Pro használata. Másrészt, tavaly november végén a több, mint 6,5 éve használt laptopom a végkimúlás jeleit kezdte el produkálni. Az öcsém megkérdezte, hogy esetle lenne-e kedvem kipróbálni a macOS-t. Vettem egy felújított MacBook-ot, most pedig a telefon tekintetében is váltottam.
-
hockeyapu
senior tag
-
dualcore
őstag
válasz
hockeyapu #1293 üzenetére
Vettem magamnak 1 honor 200 pro-t. Na majd jó lesz!!! Aztán fél óra google szopás után, televert reklámmal minden appot ami nekem kellett volna, igy ment a páromnak.
Én meg köszönöm hajtom a mate 40 pro-t. 4 éves és még mindig imádom, és már ahogy többször irtuk is, nincs méltó utód!!! -
hockeyapu
senior tag
A Microg-vel szinte minden tökéletesen működik ! Jobban mint eddig bármivel !
Tuti a következő telefon is Huawei lesz !
Kishitűek vagytok ! -
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1289 üzenetére
És a Mate 40 pro az valamennyire kivétel, mert még ezen sok minden app fut, ami a többi huawei telefonon már különböző megoldásokkal csak. És igen, sjnos itt MO-n nagyon is kell a google. Olvasom sok fórumban, hogy szívnak az ujabb huawei telefon tulajok, mert egyre több app áll meg. És ezt én is tapasztalom. Fáj elengedni a huawei kezét, mert ilyen telefon csak évek múlva lesz, ha lesz más gyártónak egyáltalán. De a kényszer nagy úr.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
istvan71 #1288 üzenetére
Sajnos de.. 3 hét alatt tudtam eladni egy Huawei P50 Pro-t, 90.000 ft-ért..
A kutyának nem kellett sajnos.. Azért a Google hiánya sok embernek nagy érvágás ám.. Mate 40 Pro-t használtam évekig, de már nem tudnék visszaszokni rá.. Egyszerűen annyi dolog van a Google-tő függővé téve(sajnos) hogy sok problémát okozna nekem a mindennapjaimban..
-
dualcore
őstag
válasz
bontabela73 #1286 üzenetére
Na erről a perről nem hallottam, de ha 26-ban akarják elkezdeni, akkor annak sem lesz semmi jó vége.
Viszont ha egyszer a huawei felkel poraiból, azonnal visszaállok rá. Remélem megélem! ) -
bontabela73
aktív tag
Így van, a Huawei folyamatosan fejleszt. Még 2019-ben beperelte a cég az USA-t. miután az USA kormánya megtiltotta a kormányzati szerveknek, hogy bármilyen Huawei eszközt használjanak. Az ügyet tárgyaló bíró a per első tárgyalását 2026. januárjára tűzte ki.. [link]
Remélem, a 2019. májusi tiltás miatt is perelnek, a kémkedési vád szerintem is kamu.
-
dualcore
őstag
válasz
bontabela73 #1284 üzenetére
Én is biztos vagyok benne, hogy a tiltást a fejlődés miat kapta. Az alma csak kullog utána, minimális fejlesztés, szinte 0 motiváció, és mégis őrjöng érte a fél világ. A Huawei minden P és Mate széria folyamatos fejlesztései aggodalmat keltetek, ezért szankciózták. A mai napig nem tudták bizonyítani a kémkedést! Csodálkozok, hogy kína nem kezdett bele valai perbe.
-
bontabela73
aktív tag
válasz
dualcore #1283 üzenetére
Ahogyan már írtam, még egy ideig marad a Mate 40 Pro, de hogy utána mi lesz, az nekem is fejtörést okoz. Meg tudom érteni a dilemmádat.
Nekem az a félelmem, hogy a Mate 70 sorozat sem fog kijönni Kínából, ahogy a Mate 60 sorozat sem. A Rejoy-on most épp nagyrészt középkategóriás Huawei telefonok vannak. Bárhogy nézem, akármelyik visszalépés a Mate 40 Pro-hoz képest, pedig remek készülékek.
Ha nem lesz más, akkor lehet, hogy átmegyek az almához, a családban már többeknek is almás készülékek vannak. Szívesen kipróbálnám azt az ökoszisztámát is. A lényeg, hogy ne gugli legyen. A Mate 40 Pro-t is azért vettem, mert nincs gugli.
A Huawei nagy konkurencia az amerikai gyártóknak, tech cégeknek, már most is őrjöngenek, hogy a Huawei kerülő úton hozzájutott 5G-s és egyéb tiltott technológiához.
2019 első negyedévében a Huawei lett az első helyezett a világon a mobiltelefonok eladásában. Áprilisban megjelentek az adatok, májusban jött a tiltás.
-
dualcore
őstag
válasz
istvan71 #1280 üzenetére
Sajnos Tramplee nem fogja visszavonni az embargót, csakk fokozni azt más készülékekre is. Lásd az elektromos autót is csesztetik. Szóval nagy bajban vagyok. Nagyon szeretem a telefont, 4 éve használom, és még most is mindenki csak sasol, hogy a tied ezt is tudja. A tárhely, a szenzorok, az akku töltési módok, a kamera, de lehetne sorolni! Hiába jön a mate 70 pro, félek az is csak erős kompromisszummal lehet megoldás, sajnos a google hiánya kezd egyre többször visszaütni. Egyre több app kezd megállni vagy hibát dobni.
-
istvan71
csendes tag
Pl. a MyDronespace alkalmazáshoz kell a GoodID ami az én telómon nem megy. Emiatt egy másikat kell használni. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne egy telóval megoldani.
-
rdt89
addikt
válasz
istvan71 #1280 üzenetére
Én mindent böngészőből oldok meg, korlátlan mobilnettel. Az internetbankolás is simán működik így, Microsoft Edge-t használok, én nekem nincs nagy kompromisszum a telefonnal, kényelmetlenebb kicsit az asztali webhelyes OTP, de ez legyen a legnagyobb gond, simán belefér, hogy cserébe, még mindig a legfunkcionálisabb eszköz a piacon.
-
istvan71
csendes tag
Igazából az lenne a legjobb ha "tramplee" visszavonná az embargót. Utálom a google dolgait, de sajnos lassan megkerülhetetlen, mert mindenki arra fejleszt. Pénzügyi appok, digitális id stb. Nagyon jól megvagyok nélküle, de előfordul hogy a gspace és társai nem jó megoldás.
-
-
rdt89
addikt
válasz
istvan71 #1276 üzenetére
Sok adat nem megfelelően van megjelenítve, ez mérvadóbb oldal:
Mate 40 Pro vs Honor 200 Pro -
istvan71
csendes tag
Pontosan erre jutottam énis. Hiába nézegetem az ajánlatokat, egyenlőre nincs olyan, amire azt mondom ok, ez minőségi csere lenne. Egy kis érdekesség: [link]
-
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1272 üzenetére
Úgy néz ki nekem is az lesz a befutó. Azért szenzorok tekintetében is elmarad a mate 40 pro után.
-
bontabela73
aktív tag
Az én Mate 40 Pro-mat majdnem 2 éve használom és mág a tervek szerint marad is egy darabig. Nagyon jól összerakott készülék. Az utóbbi időben többen is láttak pár olyan fotót, amelyet a telefonnal készítettem és mind azt modták, hogy nagyon jók a képek. Minden app megvan, amelyikre szükségem van. Még guglis appokat is tudok GMS nélkül használni.
A múlt hét végén a recovery menüben, az erecovery-ben letöltöttem és telepítettem a 13.0.0.275 verziót (ez jött meg OTA kb. 2 hete). Azóta azt vettem észre, hogy az akku jobban bírja.
-
istvan71
csendes tag
Énis tervezem a váltást, de egyenlőre fogalmam sincs mire. Xia, alma, samu kizárva, az új honorok pedig nem érik meg az árukat számomra... sakk-matt :-(
-
istvan71
csendes tag
Sajnálom, hogy nem működik nálatok. Nos nevezzük meg a dolgot, konkrétan egyiptomi sim került bele. Mivel sok magyar jár oda, biztosan akad az ismerősök között olyan, akinek van ilyen káryája. El kell kérni.
-
dualcore
őstag
Nos nekem sim nélkül sem talál frisitést.
-
dualcore
őstag
-
istvan71
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekesség a frissítésről. Nekem se akart frissiteni, pedig már 3 éve megvan a készülék. Aztán olvastam egy német oldalon, hogy próbáljam meg sim kártya nélkül. Úgy már lejött egy frissítés, ami természetesen működött is. Nyaraláskor bekerült egy külföldi orange sim kártya, máris jelzett hogy frissítés van. Nem mertem felrakni, mert ki tudja, nehogy épp ott legyen valami gond a telefonnal. Itthon visszakerült a voda kártya, eltünt a frissités. Visszaraktam a külföldit, egyből lejött a legújabb update. Nem tudom ez miért van így, de akinek esetleg van erre lehetősége, tegyen egy próbát. -
rdt89
addikt
válasz
bontabela73 #1259 üzenetére
Nekem már fél éve nem jön rá semmi
-
bontabela73
aktív tag
Megjött az októberi biztonsági frissítés.
-
bontabela73
aktív tag
Sikerült találnom egy egészen jó alternatívát a Google Lens-re. Korábban már írtam, hogy keresgéltem, de a legtöbb talált apphoz GMS kellene.
Az app, amelyet találtam, a Search by Image. Ez 4 keresőmotort használ, és úgy láttam, hogy a Google keresési találatait listázza az elején, így a keresési találatok oldal úgy néz ki, mint a Lens-nél.
Használtam a Lens-t GSpace-n és GBox-on keresztül is, de nekem jobban tetszik, ha az appot direktben tudom elindítani. Az APKPure app áruházából töltöttem le az apk-t.
-
-
Pikkolo^^
addikt
MBH Bank vagy Gránit Bank alkalmas ha nincsen fent sz Appgallery-ben akkor felejtős, ugye?
-
rdt89
addikt
válasz
bontabela73 #1252 üzenetére
Szia, nekem 3 hete volt, hogy az aknába kellett fotózni a vízóra gyári számát és állását. Iphon 15-el próbálta zoom kamerával lefotózni sötét helyen a 2 méter mélyen lévő mérőt és nem jöttek össze jó képek, mondom megpróbálom én is, s mikor a telefonnal lőtt Zoom képre tekintett a Iphone tulaja elkezdi milyen telefon ez? Neki a főkamera se csinál ilyen éles képet, ott elmosolyodva mondtam, hogy Huawei, persze nem ismerte a márkát, pedig az ő márkáját megelőzte ezért szankcionálták szét
-
bontabela73
aktív tag
Sziasztok!
Az történt, hogy egészen a közelmúltig tudtam használni a Google Lens-t úgy, hogy csak egyszerűen telepítettem a Google appot és a Lens-t. Azonban pár nappal ezelőtt azt vettem észre, hogy a Lens szinte semelyik képre nem adott találatot, amelyet a telefonról beolvastam. Még nevezetes épóleteket és más ismert képeket sem ismert fel, csak hibaüzenetet írt ki az app. Megnéztem pár alternatívát, de azok legtöbbje igényli a Google Play szolgáltatásokat, hogy megfelelően működjenek. Így felraktam a GSpace-t. Ezen belül minden OK.
Pár héttel ezelőtt volt nálunk egy kisebb csőtörés. A kárt az interneten jelentettük a biztosítónak, a bejelentéshez feltöltöttünk pár fotót is. Ezeket a Mate 40 Pro-val készítettem. Az ügyintéző telefonon vette fel velünk a kapcsolatot és megjegyezte, hogy milyen nagyon jók a feltöltött fotók. Még szép!
-
dualcore
őstag
Akkor én nyertem!
23. Aug 1. -
rdt89
addikt
válasz
bontabela73 #1247 üzenetére
Az szép én meg még tavaly szeptember 1-nél járok 😅
-
PuffyDog
aktív tag
Kaptam emailt a TMXtől
Tisztelt Ügyfelünk!
Ez egy automatikus üzenet, melyben tájékoztatjuk, hogy 1373** igény számon leadott készüléke szervizelését várhatóan nem tudjuk teljesíteni 15 napon belül. Minden Tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a szervizfolyamat mielőbb befejeződjön, addig is szíves türelmét kérjük.Annyit tudok, hogy délelőtt még bevizsgálás alatt volt. Lehet nem tudják javítani? Lehet nincs alkatrész? Ilyenkor mire lehet számítani?
-
bontabela73
aktív tag
Megérkezett a 2024. júliusi frissítés.
-
bontabela73
aktív tag
De már meg is hegesztették. Újra működik a NewPipe- Kíváncsi vagyok, hogy gugliék mikor fognak megint betenni nekik.
-
bontabela73
aktív tag
Gugliék megint lelőtték a NewPipe-ot, így a Youtube Revanced-et használom.
-
bontabela73
aktív tag
EMUI 12-n én is a Chrome-ot használtam sokáig, a Huawei böngészőt le lehetett tiltani. A Chrome minden gond nélkül futott és nagyon fürge volt. EMUI 13-n a Chrome és a Brave jól megy ugyan, de bizonyos weboldalakon a beágyazott videókat nem tudja lejátszani, hibaüzenet jelenik meg, amint elindítanám a videót. Az Edge teljesen OK (lenne), de ha a hirdetésblokkoló be van kapcsolva, pl. a TikTok videókat nem lehet lejátszani. Maradt a Huawei böngésző. EMUI 13-n letiltani már nem lehet, mindenképpen fut a háttérben. Már megszoktam, nem rossz böngésző, igaz a telefonon nem szoktam sokat netezni. A Videósegéd nagyon hasznos, elég sok videót le tudok vele tölteni mp4 formátumban (YT, FB és X videókat nem lehet letölteni.
-
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #1237 üzenetére
Garanciális vagy fizetős javítás volt?
Amúgy üdv itt. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
PuffyDog #1232 üzenetére
Nekem már volt több telefonom is: Mate 40 Pro, P30 Pro, Samsung Galaxy s23 ultra. Mindig kiváló, hibátlan munkát végeztek. Mielőtt eladtam a Mate-et, (semmi baja nem volt) de egy akksi és kijelzőcserét kértem: gyorsan merül, és a kijelzőnek már nem olyan erős a fénye mint anno. Kicseréltek mindent. Az S23 ultra amit most árulok, betört a kijelzője, és full kicseréltek mindent: kijelző, hátlap, akksi, keret. Olyan mint ha új lenne.. Sokan szidják, de én szerencsére nem tudok rájuk rosszat mondani..
-
-
PuffyDog
aktív tag
Járt valakinek a telefonja a TMXnél?
Kíváncsi vagyok mi lesz. A kijelző durván be van égve. A telefon melegedik, dobálja a térerőt és még van néhány hiba. Viszont erről a TMXről jobb lett volna nem elolvasni a Google véleményeket. Durván szar egy szerviz. -
PuffyDog
aktív tag
válasz
bontabela73 #1230 üzenetére
Köszönöm szépen.
Nekem csak az a bajom, hogy minden fontos adat Chromeban van. Plusz a névjegyek. A Curvehöz már hozzászoktam, az Opera is jó böngésző, de szükségem lenne a mentett jelszavaimra, előzményekre és így Gbox változatban tetű lassú a Chrome. -
bontabela73
aktív tag
válasz
PuffyDog #1229 üzenetére
Helló!
Nálam fent van a Google Lens (ehhez kell a Google app), a Google Fordító és a Google Térkép. Ezek önmagukban működnek. Igaz, a Térkép esetében egy korábbi verzió van fent, mivel a 11.111.0202 utáni verzióknál az app nem jeleníti meg a térképet. Youtube helyett ott van a NewPipe. Ehhez nem kell gugli-fiók, így nem lehet lájkolni, kommentelni, viszont a videók, illetve az audió letölthető és minden egyéb megvan, ami a Youtube Prémiumnál (kép a képben, háttérben való lejátszás, lezárt képernyő melletti lejátszás stb.). De jó a Youtube Revanced is.
A GSpace-t éés a GBox-ot is próbáltam (a GSpace-nél megvettem a reklámmentességet). Nem rosszak, de nekem a fent leírtak teljesen megfelelnek.
-
PuffyDog
aktív tag
Google appokra ki mit használ? Van valami jó megoldás? Gspace reklámos, Gbox néha nem működik.
-
dualcore
őstag
válasz
California1 #1222 üzenetére
Én a mai napig azt használom, immár 4. éve, és egyszerűen nem akarom elengedni. Vannak problémák a google miatt, de ezeket elengedtem. Szerencsére amik nekem kellenek, mennek a huawei hivatalos oldaláról. Igy még marad egy darabig.
-
bontabela73
aktív tag
Hurrá!
Újra műxik a NewPipe!
-
LeMarci
tag
válasz
bontabela73 #1224 üzenetére
Teljesen normális hogy az a neve, ahhoz hogy be tudj jelentkezni ezt kellett beállítani a microgben. Így ez egy névtelen ismeretlen eszköz a google számára. A hw verzió az sajnos nem erre utal, az az emui 13.1 és feljebb lévő eszközök számára engedélyezi a system spoofingot és így be tudnak jelentkezni google alkalmazásokba(gmail, maps és társai) hogy ne kelljen emulátorokat használni
-
California1
őstag
válasz
bontabela73 #1223 üzenetére
Köszönöm.
-
bontabela73
aktív tag
válasz
LeMarci #1221 üzenetére
Köszönom szépen a választ!
Feltelepítettem a Youtube Revanced-et és hozzá a Huawei-hez fejlesztett microG-t (a fájl nevében a hw jelzi ezt). Működik minden, eddig minden OK. Remélem, a gugli ezt nem lövi le úgy, ahogy a NewPipe-ot. Nagyon kár ezért az appért, nagyon szerettem. Nem tudom, hogy a fejlesztőknek sikerül-e valami megoldást találniuk, hogy a tiltást megkerüljék.
Az normális, hogy a gugli-fiókban az eszköz neve Android device? A GSpace és GBox konkrét készülékneveket küld a gugli felé.
-
bontabela73
aktív tag
válasz
California1 #1222 üzenetére
Helló!
Igen, a Huawei még ott van a mobiltelefonpiacon. 2019-ben az USA tiltólistára tette a Huawei-t. Ezért a 2019 májusa után gyártott eszközökön (telefon, tablet) nincs Google Mobilszolgáltatások csomag (GMS) előre telepítve. A tiltás egyelőre maradni fog.
A Huawei a tiltás után egy kissé megdöccent és felborult az év eleji-év végi csúcskategóriás készülékek megjelenése, de mára már ez visszaállt. Kínában a telefonokon, tableteken a Huawei által fejlesztett HarmonyOS fut. Kínán kívül pedig az újabb tableteken és egyéb eszközökön (okosóra, aktivitásmérő stb.) HarmonyOS fut, a telefonokon pedig Android-alapú (AOSP) EMUI rendszer van.
A Google appok használatára vannak különböző megoldások, de ezek nem 100%-ban adják vissza az előre telepített GMS-élményt. A Huawei saját alkalmazásáruházában elérhető 2 olyan app, amelyeken keresztül elég sok Google Play szolgáltatásokat igénylő app futtatható. A 2 app a GSpace és a GBox.
A Huawei Mate 40 Pro egy nagyon jól összerakott, kiváló készülék. Több, mit másfél éve használom és ezalatt sikerült elég sok appot tesztelni és a legtöbb olyan appot tudom használni, illetve találtam Google-alternatívákat, amelyeket korábban a P30 Pro-n használtam. Az általam használt Mate 40 Pro felújított készülék.
-
California1
őstag
Üdvözlet! Anno nagyon régen volt Huawei P30 pro telóm . Utána váltottam iPhonera. Most kellene egy második telefon és gondoltam a Huaweire. De valamikor anno volt ilyen zűr,hogy a Huawei nem kaphat google sw-ket. Mi lett ebből? Lett változás? Vannak még Huawei telók egyáltalán? Köszi aki ír.
-
LeMarci
tag
válasz
bontabela73 #1220 üzenetére
A revanced oldaláról kell a managert letölteni, a managerben megnézni mi az ajánlott YT verzió és annak az APKját leszedni. Miután ezek megvannak a managerben a Patcher oldalon kiválasztani a tárhelyet és az imént letöltött apk-t módosítsuk. Vannak alap modifikációk, én ezeket használom, de ajánlom hogy nézdd át ha valami nem tetszene. Ha megvan a YT moddolása ajánlom, hogy a bal alsó sarokban a mentés ikonra menj és a fájlkezelődből telepítsd mivel a manager telepítője sokszor nem csinál semmit és kezdheted újra. Ha telepítetted akkor megnyitod a ReVanced YT-t és felhozza hogy le kell szedni mellé a revanced microg-t. A bejelentkezéshez használdd az 1217. kommentemet mert amúgy nem engedné.
Kb ennyi de ha van bármi kérdésed írj nyugodtan PÜ-t
-
bontabela73
aktív tag
Hát elkezdődött...
A gugli tényleg elkezdte kilőni a Youtube-alternatíva appokat. A Newpipe már biztosan nem működik. E cikk szerint a ReVanced még működik. Most a GSpace van fent és azon keresztül használom a Youtube-ot.
A ReVanced-hez miket kell feltelepíteni, mit kell beállítani? EMUI 13 van fent, 2024. áprilisi biztonsági szint-
Előre is köszi az infót!
-
rdt89
addikt
válasz
Ferenczi Áko #1216 üzenetére
Látom sok telefon megfordul a kezedben, de a Mate 40 Pro-t te se tudod elengedni
Leszedtem az app-ot, kösz, mert a Vanced után nem találtam megfelelő alternatívát. Bejelentkeztem, kikapcsolt képernyővel is használtam és 4k-ban is lejátszottam semmi gond nincs, hibátlanul működik. Annyi, hogy a teljes képernyőnél nem lehet széthúzni a képméretet, lehet az app nem támogatja, de hibátlanul fut. /Nekem nincs babrálva a telefon, sima GMS nélküli rendszerrel fut, a legújabb EMUI-val/
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #1216 üzenetére
Számomra a revanced működik, a microg-ben egy két beállítást kell átállítani hogy menjen.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bontabela73 #1215 üzenetére
Köszönöm!
Esetleg az Astron-t használja valaki? Alternatív Youtube app, be lehet jelentkezni googel fiókkal(Xiaomi telefonon) és nincsenek reklámok.. Ha valaki ránézne, megköszönném -
bontabela73
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #1213 üzenetére
Helló!
Pár hónappal ezelőtt használtam a GSpace-t, illetve kipróbáltam a GBox-ot is. A GSpace-nél azt vettem észre, hogy a Play Áruház keresőmezőjébe nem lehet beírni semmit. A Google Térkép és egy szótár app (Dictionary - TheFreeDictionary.com/Farlex) miatt használtam ezt a megoldást. A Google Térkép esetében január közepáig teljesen működött, hogy egyéb app áruházból letöltöttem és telepítettem. Nekem teljesen megfelelt. Aztán a 11.111.0202 verzió után az app nem jelenítette meg a térképet, üres oldal jelent meg. A szótár app újabb verzióihoz is Google Play -szolgáltatás kell (de egy korábbi verzió most is fut a telefonon.
Aztán egy ideig hanyagoltam az említett 2 appot, de most úgy néz ki, hogy kénytelen leszek visszatérni valamelyikhez. Ugyanis, úgy néz ki, hogy gugliék kilótték a NewPipe-ot. Ez egy kitűnő Youtube-alternatíva (volt?). Nem kellett hozzá gugli-fiók, mindazt tudta, amit a Youtube Prémium, plusz a videókat le lehetett tölteni mp4 formátumban, illetve csak az audiót. Mivel nincs gugli-fiók, lájkolni, kommentelni nem lehet. Az app reklámok nélkül játszotta le a videókat és magában az appban sem volt egy hirdetés sem. A többi hasonló app (PlayTube stb.) ennek csak silány klónjai.
Lassan egy napja nem lehet a NewPipe-ban egy videót sem lejátszani. Az értesítési területen megjelenik egy hibaüzenet: hálózati hiba. A részletes hibajelentés azt írja, hogy a hiba oka: 403. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, bár a gugli mér hónapokkal ezelőtt belengette, hogy a NewPipe-ot, a Revanced-et és társait tűzzel-vassal irtani fogják.
Benne vagyok egy Youtube Prémium családi csomagban. A Revanced-et nem tudtam sehogyan sem működésre bírni, illetve az EMUI 13-nál a microG több appnál is bekavar és az Optimalizáló is nyavalyog, hogy le kell szedni a telefonról a microG-t.
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #1213 üzenetére
Én gspace-t csak arra használok amit gbox-ban nem tudok letölteni gbox alól használom az OTP-t, gmail-t és több google-s alkalmazást. Vannak alkalmazások amit a gbox oldaláról le tudsz tölteni, ezek olyanok mintha tényleges alkalmazások lennének és gboxból nyitja meg(máshogy mint a parancsikonok) ezek linkeket is meg tudnak nyitni
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Gspace-szel mennyire használható manapság a telefon? Van olyan app ami problémás vagy döcög?
-
lefkosia
őstag
Akiknek még mindig nem érkezett meg az EMUI 13, azoknak itt egy kis trükk. Egy külföldi fórumon olvastam, hogy ki kell venni a SIM kártyát, majd kártya nélkül elindítani a szoftverfrissítést, és így megtalálja az EMUI 13-at. Nálam így már sikeresen települt.
-
dualcore
őstag
válasz
bontabela73 #1203 üzenetére
Most kicsit utána olvastam, és valóban a windows a ludas.
Több samsung telefon sem kommunkál a win 11 el.
Állítólag keresik a probléma okát. -
bontabela73
aktív tag
válasz
dualcore #1202 üzenetére
Egyetértek, szerintem is a winfos a ludas. Nálam sok évvel ezelőtt előfordult egy olyan eset, hogy a tesóm Nexus 7 tabletjére lehetett egyedi ROM-ot rakni. Volt egy program hozzá, amelyik win7-en tökéletesen működött, win10-en illesztőprogram probléma volt, és nem működött rendesen a program.
-
dualcore
őstag
-
LeMarci
tag
válasz
dualcore #1200 üzenetére
Nekem volt ilyen problémám. Kb 3 hétig nem fogadta a supercharge-ot, gép nem ismerte fel. Azt hittem, hogy hibás az Usb-je a telónak és már készültem is szervízbe küldeni, de egyik napról a másikra megjavult. Mikor előjött ez a probléma természetesen volt újraindítás, frissítés keresés de még factory reset is de nem oldotta meg.
Esetleg self-diagnose-al ránéztél már?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lehet, hogy ez a Huawei utolsó androidos csúcskészüléke – emlékezetes lett.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Robotporszívók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- 7 GB/s felett olvasó M.2 SSD jött a Transcend színeiben
- Milyen videókártyát?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...