-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burbula87
csendes újonc
Köszönöm a válaszokat közben már el is vitték mind a 2-t a 40-es 60 ért a 30-as 55. Illetve a 30-as még nem vitték el elméletileg holnap jönnek érte ...Eladni szerettem volna nem árulni.
-
dualcore
őstag
válasz
Burbula87
üzenetére
Szia.
Sajnos a GMS hiánya miatt nem igazán keresik, így az értéke emiatt jelentősen csökkent.
Egy szép állapotú készülék reális árát én kb 80-90 E ft-ra lőném be.
Láttam hírdetőt 160 E ft-ért, de hónapok óta hírdeti, nem hiszem, hogy valah is el fogja adni.
Én Ausztriából enyhén repedt hátlappal nagyon szép állapotban 40000 ft ért vettem, 100%-os akkuval.
Sok sikert az eladáshoz. -
Burbula87
csendes újonc
Sziasztok! Beszámoltam egy készülékembe egy ilyet szinte makulátlan állapotú és olyan kérdésem lenne hogy mi ennek most a piaci értéke mennyiért tudnám eladni? Doboza nincs meg csak maga a készülék töltő és egy tok. Van még egy Mate 30 Pro is az dobozos szintén gyönyörű állapotú! Mindkettő gyári független . Válaszokat előre is köszönöm

-
mcz55
csendes tag
Én véletlenül akadtam rá.
Nem is nagyon tudtam róla. P40 Pro Plus-t kerestem. Elég bitang teló. Gyors, jó a kamera, jó a zoom. Nagyon szép képeket lő. Amennyire tudom csak kínai verzió van belőle. Harmony Os 4.2 rendszer. Tavaly frissült. Ha igazakba hírek, akkor Harmony 5-öt nem kap viszont Next-et igen. Most levelezek az Alibabával, mert új hátlap és kijelző kell rá. Soha nem törtem még el teló kijelzőt de ezt sajnos sikerült :/ Csak egy pici repedés de engem zavar. -
LeMarci
tag
válasz
dualcore
üzenetére
Ha lett volna MicroG támogatás az emui 13al én is maradtam volna a mate 40el, de miután gbox/gspace el nem futott az otp mennie kellett. Volt utána mate 50 pro-m és azóta egy P60 Prot használok. Jelenleg egy Pura 70 Ultrán gondolkozok, azt is kínából importálva, úgy kb 150 ezer forintból meglenne
-
dualcore
őstag
Van még valaki aki használ Mate 40-prot?
-
rdt89
addikt
Itt van a csoportban aki megvette a Mate 40 Pro Plus telefont? 1 napig láttam a hirdetést utána rejtélyes módon eltűnt, hátha ennek a fórumnak a tagja
-
dualcore
őstag
Én is kényszerültem váltani. Sajnos a Mate 40 pro olyan szerencsétlenül esett murva kőre, hogy nem érzékelt a kijelző utána. Gazdaságilag nem éri meg a javítás. Így váltottam Honor 400 Pro-ra, de visszasírom a huawei-t.
-
npnp
tag
Sziasztok
Sajnos fel kell adnom eladásra az én "drágaszágomat"...hirdetések közt megtalálható,
nem volt aktív telefon az elmúlt 3 évben, a polcon őrizgettem.
Hátha valaki keres ilyen gyűjtői darabot.P
-
n0is3es
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Szia, régió váltást hogyan és mire? Megnézem kártya nélkül hátha frissít
Köszi a tippet -
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, lehet még valahogy Emui 13-ra frissíteni? Ma szereztem egy Mate 40 Prót Emui 12 vel (12.0.0.345) van jelenleg a telefonon. Valaki tudna segíteni? Válaszotok előre is köszi
-
dualcore
őstag
Pont a vége az ami nekem nagyon fáj.
A Huawei csodákat volt képes művelni, és a többi gyártó csak pislogott mit lehet csinálni egy telefonban.
Akárhogy is vesszük, a Mate 40 pro évekkel vert rá a konkurenciára.
Mai napig szuper telefon, pláne ha azt figyelembe vesszük, hogy már 4 éve folyamatosan megy igen ritkán kapcsolom ki, vagy inditom ujra. -
rdt89
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Sajnos több összehasonlítás után azt kell mondjam, kamerában nagyon sok esetben nem jobb a Magic5 Pro. Most mindkettő a birtokomba van, de a képeken tárolt részleteket nagyításkor olajfestményre keni a M5Pro és kevesebb a részlet rajta mint a Mate 40-en, pedig már a Magic OS 9 van rajta az M5Pro-n. De funkcionalitásra kb. ugyanaz, ez igaz, bár nekem a virtuális hangerőgomb szabályzás hiányzik. A rendszer sebességgel a M40 Pro-val se volt baj, na az üzemidő, az tényleg nagyságrendekkel jobb ezt aláírom és a kijelző is valami eszméletlen, olyan szemkápráztatóan szép, hogy nehéz lenne belekötni. Összességében amivel sokkal jobb mint a Mate 40 Pro, az az üzemidő és a kijelző, na meg a videórögzítés az is nagyon brutális. Meg akiket érint ugye teljesértékű GMS szolgáltatás. Én nem látom a 2 telefon között a 3 évnyi különbséget, de megvagyok a Honorral is elégedve, valószínű 2-3 évig marad, mert a telefonpiac nem nagyon fejlődik már, eléggé behúzták a kéziféket, egyre kevesebb a "must have" érzésem az új készülékeknél.
-
istvan71
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Gondolkodom egy ideje a Honor lehetőségén, de egyenőre még kitartok. A Magic 7 Pro jó választás lehetne.
-
dualcore
őstag
Szerintem is így lesz, csak ugye itt a Google okoszisztéma nagyon be tud kavarni.
Lehet úgy fogok csinálni, hogy használom mindenre is a Huawei készüléket, és amin baromkodni kellene a googléval, arra használok valami gagyifont amikor nagy ritkán kellene. Addig marad a Mate 40 pro. -
rdt89
addikt
válasz
istvan71
üzenetére
Ez már nem érinti a Huawei-t akkor se, ha eltörölnek minden szankciót. Teljesen átálltak saját gyártásra, egyedülállók lettek, akik minden komponenst maguk gyártanak, olyannyira önállósodtak, hogy pár évet adok, hogy megmutassák, mennyire nem tudta őket amerika kétvállra fektetni. Nagyon zavarja amerikát, hogy nem sikerült leradírozni őket a térképről így minden után is nyomoznak, amit a Huawei csinál.
-
istvan71
csendes tag
Egyenlőre még én is kitartok, vagyis kivárok. Hátha megegyeznek a kinaiak az usával, és törlik a szankciókat.
-
dualcore
őstag
Én még kitartok!
-
rdt89
addikt
Búcsúzok, 3 évet szolgált mellettem ez a remek készülék, de most kezdtem kíváncsi lenni, hogy a Honor mire is képes, így egy Magic 5 Pro képében folytatom a "Huawei" vonalat. A topikot figyelemmel kísérem, mert eddig messze ez a legjobb telefon amihez szerencsém volt és remélem a Honor Magic5 Pro is legalább ennyire be fog válni!
-
törölt tag
A DÁP-hoz natív GMS kellene. Korábban felraktam én is az appoz az APKPure-ból, nekem is azt írta ki, hogy rootolt a készülék. Még tavaly nyáron leveleztem a fejlesztőkkel, de semmitmondó választ kaptam. Ha az Egészségablaknak van HMS verziója, úgy illene, hogy a DÁP-nak is legyen.
-
gombasm
aktív tag
Az írja, hogy "valószínűleg rootolt a telefon" ezért nem hajlandó elindulni...
(gspace alatt)
Amúgy az ügyfélkapu+ működött, ott nem panaszkodott (google autheticator -ral) és az egészségablak (eeszt) is simán indult. A DÁP -ba beépítettek valami "fejlettebb" ellenőrzést, így ezen a telefonon (egyelőre?) felejtős. Kár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem is nagyon tudtam róla. P40 Pro Plus-t kerestem. Elég bitang teló. Gyors, jó a kamera, jó a zoom. Nagyon szép képeket lő. Amennyire tudom csak kínai verzió van belőle. Harmony Os 4.2 rendszer. Tavaly frissült. Ha igazakba hírek, akkor Harmony 5-öt nem kap viszont Next-et igen. Most levelezek az Alibabával, mert új hátlap és kijelző kell rá. Soha nem törtem még el teló kijelzőt de ezt sajnos sikerült :/ Csak egy pici repedés de engem zavar.