Hirdetés
- Akciókamerák
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
Mai "hard core" élményem, hogy ne csak trollkodjak:
Beugrottam egy szombaton is nyitva tartó postára, és itt van a helyi MM is.
Hoppá, nézek egy "szegedit" hátha jött a "híres lockdown" után valami friss anyag a "reggeli brikkához pont kéne" címszóval.
Hát nem jött, de a 02 .10. elég vállalható az 50/50 bronsesötétből ezerötért.
Penetráns büdös, törött, égett lignit. Úgy tudnám legjobban érzékeltetni, hogy az ammóniás lóhuggyal átitatott szárított tehénszar, fóliázva, hogy megőrizze az aromákat!Nekem apám pipázott egy ideig aztán félre tette, de nem dobta ki.
Kölök koromba kezembe akadt megszimatoltam az évek óta ott álló készletet, betétet, szűrőjét
Nem tudom kinek van élménye arról milyen egy évekig használt pipába belemaródott kátrányos, nikotinos szutyok szaga?! - na ez a legegyertelműbb "illat élmény" mikor ebbe a bronse blendbe levegőt veszek (most bele is szippantottam újra) - Atomra üt!És most jön a poén!
-Teljesen vállalhatót húztam alacsony hőfokon 16,5/35 arányba, sőt, korrekt classic barcoffee, semmi kesernye, semmi égett, se nem büdi.
Nem innám minden nap délután, mert láthatóan megütött a cucc, azért is írok ilyen hülyeségeket.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest