Hirdetés
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
Mai "hard core" élményem, hogy ne csak trollkodjak:
Beugrottam egy szombaton is nyitva tartó postára, és itt van a helyi MM is.
Hoppá, nézek egy "szegedit" hátha jött a "híres lockdown" után valami friss anyag a "reggeli brikkához pont kéne" címszóval.
Hát nem jött, de a 02 .10. elég vállalható az 50/50 bronsesötétből ezerötért.
Penetráns büdös, törött, égett lignit. Úgy tudnám legjobban érzékeltetni, hogy az ammóniás lóhuggyal átitatott szárított tehénszar, fóliázva, hogy megőrizze az aromákat!Nekem apám pipázott egy ideig aztán félre tette, de nem dobta ki.
Kölök koromba kezembe akadt megszimatoltam az évek óta ott álló készletet, betétet, szűrőjét
Nem tudom kinek van élménye arról milyen egy évekig használt pipába belemaródott kátrányos, nikotinos szutyok szaga?! - na ez a legegyertelműbb "illat élmény" mikor ebbe a bronse blendbe levegőt veszek (most bele is szippantottam újra) - Atomra üt!És most jön a poén!
-Teljesen vállalhatót húztam alacsony hőfokon 16,5/35 arányba, sőt, korrekt classic barcoffee, semmi kesernye, semmi égett, se nem büdi.
Nem innám minden nap délután, mert láthatóan megütött a cucc, azért is írok ilyen hülyeségeket.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Honor Magic V3
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest