Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
üzenetére
Fémszűrőn mindig át fog jönni valamennyi apró szemcse, mindegy milyen az őrlőd. Ha french pressből "tiszta" kávét szeretnél, akkor legegyszerűbb ha átöntöd v60 filteren
Mielőtt vettem volna clever drippert egy darabig így főztem a reggeli kávét: french press aljába kávét lefőz úgy ahogy Hoffmann mutatja, csak lenyomás helyett szűrő kihagy (legalább nem kell elmosni), csak átönt v60-on. Arra kell csak figyelni, hogy relatív lassan öntsd, hogy a kávé nagy része a french pressben maradjon, mert egyébként nagyon eltömíti a v60 filtert (valószínűleg kalita wave stílusú filterekkel nem kell erre annyira figyelni, de olyanom (még) nincs).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mielőtt vettem volna clever drippert egy darabig így főztem a reggeli kávét: french press aljába kávét lefőz úgy ahogy