Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Természetesen mindenki úgy rontja el a kávéját ahogy akarja, de ha már "hardcore" fórum vagyunk nem baj ha a kérdezőt a kávéban rejlő maximum kihozatalára tanítjuk, és egy világos pörkölésnél az nem megy szimplával (ezt te is írtad). Mivel írta, hogy napi 3-4 kávét iszik, azért írtam, hogy megoldás lehet ritkábban inni (nekem bevált, elvagyok napi 2 duplával itthon). A döntés persze az övé, de valamiért minden kezdő homebarista ragaszkodik a szimplához, aztán szép lassan a többség rájön, hogy jó az a dupla, ha nincs ki megigya a másik felét. Én legalábbis nem annyira a koffein mint az íze miatt iszom, és ha egy szimpla szűrővel készült CasMo-t kéne innom, inkább átállnák klasszikra (jelenleg is azt iszom kb 1/3-a a fogyasztásomnak Pallyotz Locavore), az jó volt az VST7g-vel.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs