- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
válasz
matyi19 #57042 üzenetére
Nekem ilyen bőr tok van feketében. Tudom, sokaknak nem tetszik, taxisofőrös stb.. Szerintem meg a legkirályabb, élvezem ha rajta van. Kb 2 hét után megunom és ismét ennyi ideig kb használok egy bebújtatós tokot. Aztán vissza. Most rendeltem egy barnát is ebay-ről, nagyon csini lesz szerintem. Meg ez tényleg véd, dobálható szinte a telefon, és nem is karcolja. Műanyag tokot és ami nem védi a kijelzőt azokat megvetem.
-
matyi19
őstag
válasz
TheMarci #57043 üzenetére
Engem nem erdekel milyen, csak ne legyen draga illetve ne rontson a telefon kinezeten...
Komolyan mondom annyira szep ez a telefon hogy legszivesebben ki sem vinnem az utcara, azert kell valamifele vedelem.... illetve ratesz egy lapattal ez a sokat emlegetett kopas is
-
gofry
senior tag
Sziasztok!
egy kérdés: Ha apple care +-t vásároltam valamilyen eszközömhöz (ipad, iphone jelen esetben), az a gari kiterjesztés itthon is érvényes, vagy csak azokban az országokban ahol az apple care +-t bevezették? -
TheMarci
addikt
válasz
matyi19 #57042 üzenetére
Még mindig nem vagyunk gondolatolvasók, pedig nagyon igyekszünk évről évre. De ha nem írod le, hogy kicsi, nagy, bőr, beton, atomvillanás álló rózsaszín hello kittys tokot keresel, akkor nem igen tudunk előre lépni a döntésben. Tehát pár szóban foglald össze, hogy milyen tokot szeretnél, és úgy könnyebb lesz.
Itt is a topikkeresőt tudom javasolni, mert az évek alatt rengeteg szó esett tokokról, el tudod olvasni a véleményeket, és tudsz mérlegelni azok alapján.
-
matyi19
őstag
Most csak azt nem tudom, milyen tokot vegyek, ami nem tesz kart a telefonban...
Elosszor viszont veszek egy foliat az Auchan-ban, ott eleg olcson lehet kapniB-L-A-C-K kollegat kerdeznem, nincs egy tuti tipje a folia felhelyezesere?
-
VIBO
őstag
7.0.3. frissítés nektek is kijött?
-
matyi19
őstag
Nah, nem is szamitottam ra ma este megvettem egy iPhone 5-t.
16Gb fekete, orange ro fuggo, en aktivaltam....
Amugy iOS 6.1.4-van rajta, szerintetek frissitsek?Ja meg valami akku, kell e valamit csinalni egy uj akkuval?
-
xors
senior tag
ez a genius a zene appban hogy is működik? rámegyek egy zeneszámra, majd hogy létrehozás, genius játéklista, és azt írja nincs elég kapcsolódó dala... ti használjátok?
-
Kommy
veterán
válasz
fikifiki16 #57017 üzenetére
Azért mert ezek szerint tiltja a szolgáltatód a hívásvárakoztatást, biztos fizetni kéne érte.
-
fikifiki16
csendes tag
Miért nem engedi bekapcsolni a hívásvárakoztatást IOS6?? Valaki??
-
jozsi252
veterán
Tavaly ugye a Mammut-ba kezdték meg az éjféli értékesítést. Nem tudja valaki véletlenül hogy az a T-pont az már be sem zárt, hanem nyitva maradt péntek estig? Vagy pedig éjjel 3-4 óra fele bezárt, és 10-kor meg rendesen volt nyitás?
-
holnapi nap remélem kiderülnek már a dolgok a Telekomos 5s-ről...
-
-
xors
senior tag
válasz
fikifiki16 #56998 üzenetére
Tegnap frissítettem ma egész nap nyomogattam, 6óra használattal és 10óra készenléttel fulladt ki
szerintem ez jó, mondjuk a 3d szerű háttér biztosan jobban szedi valamennyire az akksit...(ki lehet kapcsolni ha fontos hogy sokat menjen)
-
Zjunior
veterán
iPHone 5S wifin nem látja az itunes pedig be van állítva.
Mitől lehet?
Winfos van felrakva.
Asszonyét látja iPhone 5..
Ötlet...
Frissítés volt.. -
oszy
veterán
E-bayről melyik fóliát érdemes megrendelni 4S-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bundle topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest