Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem kapok e-mail-t innen a PH-rol erkezett privatokrol.
Nalatok nincs gond? -
bigdady
nagyúr
válasz
Daniel0723 #116943 üzenetére
pl ezzel le tudod. Amit ebbe raksz csak itt látszik
-
Noxy
veterán
válasz
Galériát csak JB-l.
Van egy olyan app hogy FolderLock. (AppStore keres)
Kiválasztod, és berakja a FolderLockba a nem publikus képeket. Az app meg Psw indul. Meg sok mást is lehet. (videó, dokument, Audio, Wi-fi stb..) -
rayoliviero
veterán
válasz
Jailbreak után pl. Bioprotect programmal be tudod állítani hozzá a Touch ID-t.
-
a_dog
csendes tag
válasz
Nem.
-
Daniel0723
csendes tag
A galériát le lehet valamilyen programmal kódolni?
Köszi -
a_dog
csendes tag
Sziasztok
iPhone 5S készülékben hol a legolcsóbb kijelzőt cseréltetni?bal felső sarokban barnás sárgás folt lett
-
Noxy
veterán
válasz
StLui #116935 üzenetére
Miért őszüljek meg?
Azért vannak a gépek, hogy dolgozzanak.
Van 1 öreg Fusi lapos, amolyan csere, vésztartalék gép, ami erre tökéletessen megfelel, vagy ha éppen torrentezni akarok.
Na ez a gép 6 órája tölti fel a képeket, akadás, beragadás nélkül, abban a mappa szerkezetben ahogy a külső HDD-n található. (Mintha ezen is probléma lett volna nálad) Amikor végez, szépen kikapcsolja magát. Az meg marhára nem érdekel, hogy ez mennyi ideig tart. Ezt csak 1X kell meg csinálni. Én nem ülök ott előtte, hogy a kákán csomót keresek, a működésével kapcsolatban.
A másik meg az, hogy nem 4-5 Ft-s SOHO routereket használok. Netem meg 240/20Mbps.
Nem offolok tovább, mert igaz a mondás, hogy ne vitatkozz h..l, mert legyőznek a rutinjukkal. -
Gaben01
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan ingyenes app androidra és iphone-ra is, amivel az androidos telóról át tudom menteni az sms-eket az iphone-ra? Van egy csomó tök jó app androidra, ami a gmail-es fiókkal szinkronizálja a telóról az sms-eket (pl. mysms), de az appstore-ban még véletlenül se találom meg ezeket vagy éppen fizetősek.
Előre is köszönöm a segítséget. -
r3dsnake
nagyúr
Valaki hasznal 9 beta-t elesben aktiv hasznalattal i5S-en? Javult-e az akksiido low power mode-ban?
Komolyan hogy lehet ezzel a teloval kihuzni egy napot, ha messengerezek idonkent bongeszek? 8.4.1-re van JB? Meg esetleg olyan tweak ami reszletesebb akksi diagnosztikat mutat?
-
Noxy
veterán
válasz
r3dsnake #116921 üzenetére
Ne haragudj de te voltál az első aki beszólt a Flickr miatt, mert ez sem megy, meg az sem jó. Ne magadból induljál ki. Ne azzal gyere hogy neked mennyi fizetettt tárhelyed van . Sima mezei felhasz... miért nem jó 1TB ingyenes tárhely képraktárnak, ahonnan ha úgy van kedve leszedi szerkeszti, vagy úgy ahogy van megossza vagy csak 1xüen ott arhíválja.
-
zsolesz06
tag
Sziasztok!
Ha egy biztonsági mentést iPhone 5-nél csináltam a gépre, azt visszatehetem iPhone 4s-re?
Régóta iPhone használó vagyok viszont ilyet még sosem csináltam és nem is tudok róla, köszi a segítséget! -
Bitpalace
senior tag
köszönöm szépen!
-
blokad
senior tag
-
Bitpalace
senior tag
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Valaki tudna segíteni biztonsági mentésben? Az lenne a gondom, hogy nekem ugye nincs icloud-os email-em de azt olvastam hogy csak akkor tudok normálisan mindent lementeni, ha rendelkezek vele. Gondolok itt az sms-re, emlékeztetők, feljegyzések minden... Hogy ennek mi a menete, hogy teljesen úgy tudjam visszaállítani a telefont szervízelés után ahogy most van?
Üdv!
-
hdanit610
aktív tag
válasz
kleinguru #116912 üzenetére
Tudom, hogy nem mossuk össze, de nem mindenki csak kényelmi tweak-ekre használja a börtönből szabadulást.
Itt tiltott, meg amúgy sem élek vele, szal a téma nincs napirenden. Amiért azonban mégis fogok jb-et nyomni az az a lehetőség, hogy a 4s-en vissza tudok állni 6.1.3-ra és ez igen jó dolog!
Nemsokára meglesz és végre lesz egy használható átmeneti telóm, amíg nem találok egy jó 5s-t. Apropó, valakinek nincs max. 110k körül független jó állapotú 5s-se?
-
válasz
mézespálinka #116914 üzenetére
Nem indul előről, folytatódik. Copy - Paste simán műxik, file-okat ellenben nem nagyon tudsz kezelni alapból.
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Egyelőre nagyon kósza gondolat, de lehet, hogy kipróbálom az IOS-t. Figyelem a híreket, az egyiknél kommentek között előjött egy kérdés, válasz sajna már nem, így itt szeretném megkérdezni. Az volt a kérdés, hogy, ha egy futó appot a háttérbe rak a rendszer, majd később újra használnám, akkor "előröl" indul az app, tehát nem jegyzi meg hogy hol tartott az ember a használatával? Az újabb készülékeken a copy&paste szöveg ill. fájlok tekintetében működik? Hogy?
Köszi!
-
hdanit610
aktív tag
Rám úgy szoktak nézni, mint egy ufo-ra, amikor mondom, hogy 1$ megy minden hónapban a 20GB-os iCloud miatt, és Spotify előfizető is vagyok, sőt, szoktam vásárolni appokat is (legutóbb a Sygic eu-t sikerült kb. 6000Huf-ért megvennem akcióban). Az ilyen ismerőseim alaptétele az, ha megy ingyen, akkor miért fizessen akár 1$-t is? Erre azt szoktam mondani, hogy neki hogy esne, hogy dolgozna egy app-al, szeretne egy kicsit visszakapni a befektetett időből és energiából, és a sok ügyeskedő inkább jb-el, mert még azt az esetenként 1-4$-t is sajnálja rá? A válasz? Hümmögés.
-
Urban Terror
tag
-
StLui
veterán
Most kipróbáltam megint a Flickr-t, már látom van saját, de béta feltöltő cucc, de sajna igen gyatra, órák alatt nem ment fel rendesen kb 100 kép, hanem egy jó részük "previously uploaded" állapotban ragadt, szóval nemcsak, hogy szinkronizálás nincs hanem mappa szintű feltöltés sem nagyon, egy külső programmal lehet, de az is macera. Ha bármit szerkesztgetsz a fényképeken a gépeden akkor egyesével újra fel kell töltened, ez onedriveban simán szinkronizálódik, akár a gépen akár a felhőben babrálok valamit a képekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest