Üdv.
A hirdetések szerkesztésénél miért nem tudom a lista elejére tenni újból a régebbi hirdetésemet?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
imi68
(kvázi-tag)
A beállításaidnál az Apróhirdetések rendezése utolsó up szerint csökkenőre állítsd be
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

imi68
(kvázi-tag)

prohardver középre van centerezve, logout balra.
nem olyan nagy dolog, de extraszéles/több kijelzővel teljes képernyőn elég nagy különbségek vannak, hogy hova kerül a tartalom.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

szabogabor10
(fanatikus tag)
Lehet, hogy nem hiba, de azért leírom. A Prohardver fórumhozzászólásainak írási időpontját nem jelzi a mobilra optimalizált oldal. A Mobilaréna és az ITcafé rendben van.
-- Windows 8 CP x64 & Genuine Microsoft Windows 7 Ultimate x64 -- -- IE 9 / IE 10 CP user -- -- Xbox 360 S 250 GB with Kinect™-- -- SE Xperia Ray ST18i--

Brown ügynök
(senior tag)
karrier.prohardver.hu -> szoftverfejleszés -> ... ->
Fatal error: Cannot use string offset as an array in /home/www-data/wjpt/www/prohardver/jobsearch.inc.php on line 98
"hacsak nem jön a jó tündér break utasítás képében..."

Cadal
(őstag)
Sziasztok!
Megoldható lenne hogy a PH! beépített keresője keressen a " # " karakterre is?
köszi. 
A fórum főoldalának elhelyezkedése más mint az alkategóriák / topikok helyzete.
Illetve nem mindegy hogy mely kategóriákba tartozó topikot nézi az ember mert a topikok között is van eltérés. Gondolom a hátteres hirdetés kavar be.

Atlantis
(VIP)
Szívattok engem?
Módosítanék az adatlapomon, erre közli velem a nyavalyás, hogy a mailcím nem tartalmazhatja egyik portál nevét sem. Anno akkor minek lett ez a mail csinálva? Belépni bezzeg be tudok vele.
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

daa-raa
(MODERÁTOR)
Az csak moderátor és házigazda rangok esetén lehet benne a mailcímben. Automatikusan nem fog változni, csak mert valaki lemondott a jogköreiről.
Si vis pacem, para bellum.

Atlantis
(VIP)
Bár csak itt is törődnének annyit a "nyugdíjasokkal", mint az életben. 
No mindegy, nem értem a logikát, ha megmaradhatottez a cím, akkor miért ne lehetne emiatt mást átírni az adatlapon
Hmm, ez lehet majd javítva lesz, mindenesetre szólok lezsonak.
Küldd el nekem nyugodtan privátban a szöveget, amire módosítani szeretnéd a "cuccaim" részt, ha jól láttam az FX topikban, akkor ezt szeretnéd.
sálálé
Mert egy program nem ismeri a történelmet, csak a jelenidőt ismeri/ellenőrzi, abban meg VIP vagy 
Mondhatnánk, hogy bug, de szerintem nem az
Bug az lenne, ha pl. nem engedett volna belépni, mert ott nem lehet ilyen cím 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Atlantis
(VIP)
Egy program azt ismer, amit a programozó beleír. Ha már előnye nincs a VIP rangnak, (ahogy azt anno Racecam még ígérte), legalább hátránya se legyen.
No mindegy, jeleztem; ha foglalkoztok vele, megköszönöm, ha nem, hát megszoktam, hogy le vagyok sz@rva.
Nem súlyos gond, szerencsére szökőévenként egyszer akarom módosítani az adatlapom, de hát idén ugye szökőév van. 

xSide
(fanatikus tag)
Lehet, hogy nem hiba, de azért leírom. A Prohardver fórumhozzászólásainak írási időpontját nem jelzi a mobilra optimalizált oldal. A Mobilaréna és az ITcafé rendben van.
Nagyon zavaró ez a hiányosság, ami most már minden oldalt érint mobil verzióban...
Lehetne-e visszarakni, hogy látni lehessen a hozzászólások idejét??
___________________________________________________________________ Dropbox + 500MB ► http://goo.gl/lmsys ★ SS-RLS7X ► http://goo.gl/nnhCU Swedish Snow RLS7 Circle Thin Battery + Colorized Icons ► http://goo.gl/pa9al
Sziasztok!
Talán nem itt kéne kérdeznem, de biztosan van ötletetek:
- a cégnél kaptam "új" (p3 helyett p4
....nem nevetni, ez van ) gépet. A rendszergazda újra telepítette (xp, office), miután megkaptam, hagytam , hogy lefrissítse a javításokat. Sajnos exploler alatt nem megy normálisan a PH (a régi gépen sem ment, de chrome alatt igen).
Gyorsan rádobtam a chromot, de azzal sem megy. Feltettem a legújabb flash playert, még mindig rossz: ilyen 
Mit kéne megnéznem?
HNS-Szakáll / Ha sürgős valami, írjál privit vagy a hirdetésben lévő számon hívjál .....mail ritkán nézem! Piros pontot sikeres üzlet esetén adok, de én nem kérek, köszönöm a megértésed!

Latorka
(újonc)
Sziasztok!
Sajnos nem tudom pontosan kinek kell üzennem ez ügyben, de szeretnék információt és orvoslást kérni a következőről.
Pár napja belépve tapasztaltam, hogy nincsenek meg a korábbi privát üzeneteim (leszámítva néhány 2006-osat), valamint újonc rangra kerültem vissza 0 szakmai és 0 piaci aktivitással???!!!!! 

Sajnos úgy 2 hónapja nem jártam az oldalon, ám ez nem jelenti azt, hogy szeretnék megválni az eddigi dolgaimtól. Csupán azt jelenti, hogy átmenetileg canadába költöztem és ez kisebb fennforgással járt az életemben.
5,5 éve veszek részt az oldalcsalád életében, adok-veszek, olvasok, tanácsot adok.
Nem tudom mi okozta ezt a nullázódást, de nem szimpatikus és nagyon szeretném visszakapni az adataimat. kérlek segítsetek ennek a megoldásában.
köszönöm 
Lator
[ Szerkesztve ]
Lator
Nem bug. Ezt olvasd el légy szíves, a lényeg az utolsó bekezdésben van. Ő majd segít megoldani a problémát és újra be fogsz tudni lépni a másik felhasználóddal (ez pedig kitiltásra kerül).
sálálé

kovsol
(PH! nagyúr)
Ezzel az emailes bejelentkezéssel kapcsolatban nem voltak problémák androidos telefonról ? Korábban könnyedén be tudtam lépni a mobilomról is, most viszont mindig azt írja ki, hogy email címmel kellene belépni pedig azt írom be
Próbáltam már a böngésző teljes újratelepítését és utána is. Opera mini és android 2.2 van a telefononom.
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Latorka
(újonc)
Remek!
2 dolog van:
1. Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek, így már értem, de mivel be tudtam lépni elsőre az általam gondolt email-címmel és a régi, jól bevált jelszóval, így fel sem merült bennem, hogy itt baj lehet.
2. Előrébb mondjuk most sem vagyok, mert 2006-ban regisztráltam és nem emlékszem, hogy valaha is változtattam volna az e-mailcímen. Így marad a levelezés és a kolléga úr zaklatása.
Még1x köszönöm, tovább nyomozunk... 
Lator
hali nekem az lenne a kérdésem hogy válaszolni akarok az egyik hozzászólásra és a következőt írja ki: Hiba A kapott adatok érvénytelenek!
ez miért van?
bocsi hogyha nem ide kellett volna írnom 
"A probléma nem az, gondolkoznak-e a gépek, hanem gondolkoznak-e az emberek?"
Valószínűleg tiltólistás szó vagy kifejezés van a hozzászólásodban, ezért nem engedi elküldeni. (pl. üdülėsi csekk)
sálálé
ja
tényleg pont azt akartam írni, nem is tudtam hogy ilyet nem lehet írni, utána nézek akkor 
köszi a választ
"A probléma nem az, gondolkoznak-e a gépek, hanem gondolkoznak-e az emberek?"
csak szolnek, hogy 8 db privat uzenetet kaptam a veletech rendezvenyrol (mindet ugyanazzal az idoponttal es szoveggel)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
szintén, bár nekem csak 3 jött.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

SkantaClaus
(újonc)
Tisztelt Címzett!
Következő lenne a hibajelenségem: Nem tudok hirdetést uppolni. A lehetőséget levonja, de nem rak a lista elejére. Arra is gondoltam, hogy büntetésből, de nem nagyon adtam rá okot szerintem.
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
SkantaClaus
(#2529) SkantaClaus válasza SkantaClaus (#2528) üzenetére

SkantaClaus
(újonc)
Elnézést... Elég volt visszaolvasni. Elnézést

PofaJenö
(tag)
hali
nekem az a gondom hogy az adataim résznél a cuccaimat akarom módosítani ,és a végéről akarok lecsípni és hozzá adni de nem tudok mert nem megy tovább a kurzor ,vagy írjam le megint még egyszer az egész sort? 
ui: lehet hogy ez a módja 
Nokia E52 sw- 081.003 /-A-data 8Gb CL6
Firefox alatt nem lehet a sor végére ugrani, ez bug. Másik böngészővel jó, legalábbis eddig nem jelezték, hogy Opera vagy IE alól rossz lenne.
sálálé

PofaJenö
(tag)
Pff
hát azért kösz, 
Nokia E52 sw- 081.003 /-A-data 8Gb CL6

eclipse19
(újonc)
Tudja valaki, hogyan lehet egy hirdetést kitörölni a kedvencek közül?
Én sehol nem találok ilyen lehetőséget.
Köszönöm.
- A kuka ikonra kattintva tudod törölni.

sálálé

eclipse19
(újonc)
Kösz a gyors válasz, de nekem Opera alatt sajnos nem jelennek meg ezek az ikonok.

[ Szerkesztve ]
Mert tartalomtiltót használsz az oldalon (vagy a beépítettet vagy kiterjesztésként). Ha kiterjesztés (AdBlock vagy hasonló), akkor tiltsd le magát a kiterjesztést, ha a beépített, akkor Ctrl+F12 - Haladó - Tartalom - Letiltott tartalmak, innen szedj ki mindent, ami a Prohardverhez (vagy a lapcsalád többi lapjához) kapcsolódik.
[ Szerkesztve ]
sálálé

Psyhi
(újonc)
Heló!
Az lenne a problémám, hogy 2 felhasználói fiókom van. Az egyik Psyhi és a másik a Psyhi1 fiókom. Először ezt a fiókot használtam, de elvesztettem a kódját és új felhasználóval regisztráltam és ez volt a Psyhi1, amit használtam ez idáig. Sajnos sikerül annak a kódját is elveszítenem és ha új jelszót kérek, akkor erre a fiókra, vagyis a Psyhi-re küldi az új jelszót. A kérésem az lenne, hogy megoldható lenne, hogy a Psyhi1-re küldenétek egy új jelszót a su_so@freemail.hu címre és ezt a felhasználót,vagyis a Psyhi.t törölnétek?
Előre is nagyon köszönöm.
Mobilos nézettel a zárt topikok nem szürkék, így úgy néznek ki mintha szabad lenne a hozzászólás.
Mobiloztam kicst, nem tudom bug-e vagy hiányosság vagy direkt kreálmány de van itt minden:
- be/kilépés - Nem lépek ki más gépekről / böngészőből - instant kilépés a pc-ről, legalábbis mire hazajöttem ki voltam jelentkezve
- ez 100% hogy bug: rámegyek a kedvencekre, megnézem az új hozzászólásokat, írok a topikba ésatöbbi. Hazajövök, a kedvencekénél nullázódott a mutató, viszont az Itt szóltam hozzá listán meg számlálódnak az új, PC-n nem olvasott hozzászólások száma:

- a hozzászólások kifejtése a fórumban egyértelmű, a mobilos verziónál számomra valami hatalmas zűrzavar. Ha mobil nézetnél az utolsó blokkban 1 db hozzászólás van megnyitva (nem az utolsó) akkor nem lehet a jobbra nyílra (hozzászólás utáni hozzászólások mutatása) kattintani, csak visszafele lehet menni. Nagyon zavaró ez a fórumos teljesen jó rendszer mellett.

vicces
(PH! addikt)
miért nem döcörög a fórum és különös képpen az apró?
hosszú hétvégi karbantartás? vagy a hiba az én készülékemben van?
[ Szerkesztve ]

vicces
(PH! addikt)
-nem..kicsit kapkodok
Biztos egy kulfoldi oldalt lopta el es azert
-vicc 
No butts, no cuts, no coconuts. /Sheldon Cooper Ph.D/
Logout nem eszi meg a login session-öm. Ha átmegyek Logout-ra, onnan a fórumba (vagy a kedvencek/legutóbbi hszk-ból személyes bejegyzésre kattintok és átvált logout fórumra), akkor kijelentkezve mutat (nem is jeleníti meg a fórumot a beállításaimnak megfelelően) . Ha utána visszanavigálok az itcafe-ra és onnan a fórumra, újra bejelentkezve mutat.
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

zzolika
(kvázi-tag)

zzolika
(kvázi-tag)
Ha kitörlöm az m.-ot a link elejérõl, akkor jó.
Ez a mobiltelefonokra optimalizált verzió lenne? Megváltozott az értesítõ küldése? Nekem kell beállítani valahol hogy a régi módon kapjam meg a linkeket?
Szia! Az m. kezdődő oldalak, mind mobilra vannak optimalizálva.
Szerk.: Más. Az én észrevételem a következő, nem tudom ismert-e, de Ubuntu linux alatt böngészve egy cikk olvasásakor a Következő gomb fele hiányzik. [link]
[ Szerkesztve ]
mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

julcsa
(újonc)
Hello!
Nekem az lenne a problémám, hogy van a hirdetésem karbantartása gomb, ahol ki lehet választani h a "legelső legyen" a hirdetésem.
Ezt megcsináltam, de nem láttam a hirdetésemet, se a mobil, se a blackberry ajánlatoknál 
Erre van valami gyógyír?
Üdv

julcsa
(újonc)
Nagyon köszönöm 
Helló! Kereséskor ez fogadott, több kombinációval is megnéztem. [link]
mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia
Átmeneti félperces bugvót, már jóideje javítva.
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Jólvan. Nemtudhatokmindent

lezso: Itt egy kis hiba jön elő Operát (11.64, 12.00beta) használva.
Itt látható, a felső rész jól jelenik meg minden böngészőben (enter van a kódrészlet és a szöveg között), az alsó viszont rosszul (lásd itt).
sálálé

elfelejtette
(PH! kedvence)
Sziasztok!
Nem tudom, mennyire a rios motor hibája a problémám, de megkérdezem. Milyen módszer szerint dönti el a motor, hogy a normál, vagy a mobilra optimalizált verziót adja be? Csak mert én Android 2.1 alól neetezek Opera Mini 5.1-gyel, és teljesen random módon adja be egyszer a normál, egyszer meg a mobilos verziót, teszthez/hírhez kapcsolódó topicot normál módban megnyitva is ha a "Témaindító írás" linkre kattintok, ott is egyszer így, egyszer úgy nyitja meg. Erre nem lehetne csinálni egy beállítást, hogy adott felhasználónak fixen mindig ugyanúgy adja be?
Esetleg ha a "Javítsuk a Prohardvert" fórum valamelyik illetékese olvasná, az is reagálhatna rá, nem akarom ugyanazt két helyre beírni...
Üdv.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled
(#2556) elfelejtette válasza elfelejtette (#2555) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)
Felfrissítettem a most elérhető legújabb 7.0.29-es változatra az Opera minit, és így is variálja a kétféle nézetet.
Ráadásul van, hogy mobilos nézetnél rákattintok a 'Teljes verzió'-ra, és újra betölti a mobilos változatot...
MOD. A böngészőben a haladó beállításokban a protokollt 'socket'-ről 'http'-re állítva is ugyanez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled
(#2557) elfelejtette válasza elfelejtette (#2556) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)
Tényleg csinálhatnátok valamit, mert így a tagokat csak mobil nézetben hajlandó megnyitni, és ugye ott nincsen 'Teljes nézet' gomb, hogy átváltsam, így az adatlap részleteit nem látom, tehát nem tudom meg a tag elérhetőségeit... 
[ Szerkesztve ]