Hirdetés
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
consono #47646 üzenetére
Én nagyon rákaptam az ipad-en való írásra. Az egyiken paperlike fólia van, a másikon sima valamilyen fólia. A paperlike fólián sokkal jobb érzés írni, a sima fólián gyorsabb.
Nagyon sokáig papírra jegyzetelős típus voltam, olyannyira hogy azt a mai napig szeretem is. Van A4+ méretű jegyzettömböm, abban szépen vonalzóval, többféle színnel meg tudok csinálni egy jegyzetet, sokszor azt küldöm el szkennelve vagy fotózva ügyfeleknek, szeretik, természetesebb.
Viszont a több helyen lévő több jegyzetfüzet, a bennük kereshetőség hiánya oda vezetett, hogy most állok át ipad-re a jegyzetelés terén. Virtuális vagy fizikai billentyűzeten a legtöbb helyzetben nem tudok írni (amikor jegyzetet kell készítenem), így maradt a toll. Nálam működik, és nagyon jó a papíron nyilván nem értelmezhető undo-lehetőség, vagy a nagyon gyors törlés és javítás lehetősége.
De a papírra készített jegyzeteim egyelőre sokkal rendezettebbek, felkészültebbek és egyszerűen jobb rájuk nézni, de úgy érzem el kell engedjem őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Revolut
- Anime filmek és sorozatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS notebook topic
- Gmail
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest