- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zaskar
senior tag
válasz
magicbox
üzenetére
Szia, használd egészséggel. Én 2017 óta használom a Pro verziókat. Semmi különös okom nincs rá, hogy ezt használjam (pl. munka, vagy tanulás) de nálam szinte a legfontosabb eszköz itthon, ezért veszem mindig a legjobbat. Van ugyan asztali gépem is (Windows) de 80%-ban iPad-en intézek mindent, és csak 20%-ot PC-n. Most az M2-esről váltottam az új M4-esre. Bíztam benne, hogy a papíron nagyobb akkuval rendelkező új modell némileg jobban bírja majd az elődnél. Egy tesztben (majd megkeresem, de most nem ugrik be hol ) azt írták, hogy böngészésnél 3 órával, videónál 1 órával bírt többet a 2022-es modellnél. Na nekem ez a többlet egyelőre nem tűnik fel. Tudom, kevesen használják az iPad kameráját, de én itt a házban és a ház körül szoktam vele fotózni. Na nekem ez is kicsit gyengébbnek tűnik, mint az elődöké, beleértve akár a 2020-ast is. A lassú automata fényerő szabályzó egyelőre nem tűnt fel, de majd figyelem. Én főleg álló módban használom, így a landscape módhoz alkalmatlan appok kevésbé érintenek. Önmagában az OLED, meg a vékonyabb, könnyebb készülékház számomra nem igazán indokolta volna a cserét, tekintve, hogy az elődmodell ettől lényegesen kevesebbe került. De most már mindegy, ezzel hosszabb távra tervezek, mivel ezúttal hazai, 3 év garis példányt szereztem be az eddigi 1 év garisokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASUS routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az hibátlan