Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
f_sanyee
senior tag
-
f_sanyee
senior tag
nekem is ez volt, én egy tokot és egy pent is rendeltem, utóbbival néhány nap mulva, a semmiből felbukkant egy ups futár. aztán kb 2 hét mulva kaptam két tracking numbert, az egyik a ups, amit már előtte két héttel megkaptam, a másik egy osztrák posta tracking, amit sehol sem tudtam trackelni, na ezt hozta az express one amazonos csomagként néhány nap múlva.
-
-
f_sanyee
senior tag
-
f_sanyee
senior tag
válasz
eddieke666
üzenetére
4:3-as képernyőarány miatt nem biztos, hogy a legjobb választás, ha a fő felhasználási terület videok nézegetése.
-
f_sanyee
senior tag
válasz
tigerjoco
üzenetére
sima ipad, de nem a régebbi, hanem az új, azon legalább usb-c van. a tárhely elég felhasználásfüggő. ha nem akarsz játékokat, filmeket, képeket, etc tárolni, akkor a 64 is elég lehet. az enyémen 64-ből 32 szabad, de 1-2 nem használt app takarítása után még szabadulna fel hely...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest