Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
Beléptem én is az iPad "táborba" egy iPad Pro M4 11” (2024)-es eszközzel. Tudom overkill, stb.. de hosszú-hosszú évekre tervezek. Megnéztem az Air-t, de a kijelző minősége (az oledhez viszonyítva) és a 60Hz miatt elvetettem (nem is igazán értem, hogy ki a célközönség ennyiért), ezért lett a Pro. nagyon elégedett vagyok vele, lehetetlen bármivel megfogni, az új oled kijelzőről meg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.
A másik ok a tablet vásárlásra prózaibb, öregszem, romlik a szemem és szemüveggel is néha nyűg valami fontos dolgot a telefonon csinálni, és rohadt idegesítő volt egy utalás sorozat vagy egy komolyabb e-mail miatt mindig bekapcsolni a nagy gépemet. Az Erste előtt le a kalappal, nagyon jó az iPades verzió.
Rage47 ajánlására én is ESR tokot vettem, szerencsére itthon elérhető volt erre a modellre. illetve ezt kiegészítem egy Spigen fóliával. Ez a fajta a 15PM-on is nagyon bevált.
Tervben van még Satechi multihub és egy Metapen D1 pencil vásárlása (ezért a lányom rágja a lelkem). Rapoo 9000M egér+ bill kombóval nekem hibátlanul ment 2,4-es vezérlővel és BT-n is. Alkalmi használatra nekem ez elég. A fórumban volt ajánlás Logitech K400 Plus-ra is, de az nekem egyáltalán nem működött.
Ami nagyon pozitív tapasztalat volt, hogy gyakorlatilag mindent áthozott az iPhone mentésből, csak MS Authenticatort kellett beállítanom. Szóval minden kompatibilis program, beállítás, elmentett bankkártyák stb. Ez meglepett, illetve elég szkeptikus is voltam vele, hogy ez működni fog.
Eddig 3 dolog zavar csak, ehhez mondjuk kettőnek nincs köze az Apple-nek. Rohadt idegesítő 1-2 app, ami semmilyen módon nem támogatja a landscape módot (csak így használom az iPadet. Azokat töröltem is, kivétel a Kréta, ami fontos a gyerek miatt. A másik a SwiftKey, világéletemben azt használtam, kb. mindent tud előre, hogy mit fogok írni. Az sajnos, ha megnyílik, az simán elfoglalja a kijelző felét. A gyári meg szép, állítható méretű, de buta.
A harmadik dolog, ami zavar, és nem tudom, hogy más új Pro felhasználnál is jelen van-e, de a 15PM-hoz viszonyítva az automata fényerőszabályzás nagyon lassan reagál, működik hibátlanul, de a reakcióideje lassított felvétel... Remélem ezt javítják majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Interactive Brokers társalgó
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ingatlanos topic!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest