- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
consono
üzenetére
Én nagyon rákaptam az ipad-en való írásra. Az egyiken paperlike fólia van, a másikon sima valamilyen fólia. A paperlike fólián sokkal jobb érzés írni, a sima fólián gyorsabb.
Nagyon sokáig papírra jegyzetelős típus voltam, olyannyira hogy azt a mai napig szeretem is. Van A4+ méretű jegyzettömböm, abban szépen vonalzóval, többféle színnel meg tudok csinálni egy jegyzetet, sokszor azt küldöm el szkennelve vagy fotózva ügyfeleknek, szeretik, természetesebb.
Viszont a több helyen lévő több jegyzetfüzet, a bennük kereshetőség hiánya oda vezetett, hogy most állok át ipad-re a jegyzetelés terén. Virtuális vagy fizikai billentyűzeten a legtöbb helyzetben nem tudok írni (amikor jegyzetet kell készítenem), így maradt a toll. Nálam működik, és nagyon jó a papíron nyilván nem értelmezhető undo-lehetőség, vagy a nagyon gyors törlés és javítás lehetősége.
De a papírra készített jegyzeteim egyelőre sokkal rendezettebbek, felkészültebbek és egyszerűen jobb rájuk nézni, de úgy érzem el kell engedjem őket. -
válasz
consono
üzenetére
Többek között ezért adtam el a Pencil 2-őt.
Magamtól sosem vettem volna, mert előre gondoltam, hogy mire számíthatok vele, csak hozzám került.Olyan, mintha egy plexi lapra firkálgatnék egy vékonyhegyű alkoholos filccel, egyáltalán nem természetes érzés, jah.
De tudom azt is milyen a paperlike fólia, mint akár valami félfamentes rajzpapír, az érzés már úgy okés vele, cserébe darálja a toll hegyét, plusz fos lesz tőle a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco F7 – bajnokesélyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs