Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
lugosi #47657 üzenetére
Oktatásokon például nagyon praktikus iPhone-nal fotót csinálni egy prezentációról amit élőben csinál valaki éppen projektorral, a fotót pedig azonnal ipadra küldeni és beilleszteni egy saját jegyzetbe, ami mellé lehet írogatni tollal. Gyors és hatékony, én nagyon szeretem. Óriási előny szerintem sima papírhoz képest, én simán leköröztem ezzel mindig másokat és több információt sikerült megérteni (nem a lekörözés a cél, a szót csak a szemleltetés miatt használtam).
Gondolom MacBook is jó lehet, oda is be lehet illeszteni egy iPhone-nal készített képet; csak az már nagyon látványos talán vagy zavaró, ha valaki egy prezentáció alatt folyton ír, mint egy gépíró.
Mindentől függetlenül én nagyon ritkán használom a tollat, inkább csak úgy van és jó, ha néha kell. De inkább tíz ujjal írok gyorsan ha sokat kell írni.
Szerk: annyi kiegészítés, hogy tollal nagyon igényes és strukturált írásképet lehet elérni, mindig ugyanazzal a színnel és vastagságban - ezt nagyon szeretem. Kék Stabilo rost iront nagyon jól lehet hozni, ami az abszolút kedvenc nálam. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest