Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri665
csendes tag
Sziasztok,
Feleségemnek szeretnék vásárolni, csak azt nem tudom mit
Ebben kérném segítségeteket.
Alapvetően egy laptopot szeretnénk helyettesíteni. Ezt internetezni, nagyon alapvető excel/word (kb 1-2 lista vezetése), illetve cewe meg canva szoftverekben fotóalbumokat gyárt évente 1-2-t. Másra nem volt használva. Ennek meguntuk a méretét, a kábeleket, szekrényből elővenni..(tudom lusták vagyunk
) és egyik haveromnál láttam egy Ipadet, billentyűvel, hogy milyen kis kompakt könnyen elrakható vékony cucc, megtetszett és elkezdtem egy ilyenen agyalni.1.: Itt jön az a kérdés, hogy erre a felhasználásra tudom-e használni az Ipadet, lehet-e ezeket a fotós szoftvereket rá rakni?
2.: Továbbá külső SSD-t tudok hozzá csatlakoztatni, képek visszanézegetésére, meg Iphoneról Ipaden keresztül SSD-re menteni képeket?
3.: Ha ezeket mindet tudom Ipaddel is, akkor milyenre érdemes beruházni? Valamelyik új modellt szeretném, elég a sima, vagy az Air, esetleg a Pro? Mekkora tárhellyel érdemes, illetve érdemes többet költeni, hogy cellular legyen?
4.: Másik opció, ha mégsem Ipad akkor Macbook lesz. Ezért kérdezném, hogy mi az amit Macbookkal tudok csinálni, míg Ipaddel nem ill. fordítva?Bocsi az amatőr kérdésekért, de nem vagyok egyáltalán jártas ezekben.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 32GB DDR4 3200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ebben kérném segítségeteket.