Hirdetés
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Home/Nest
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri665
csendes tag
Sziasztok,
Feleségemnek szeretnék vásárolni, csak azt nem tudom mit
Ebben kérném segítségeteket.
Alapvetően egy laptopot szeretnénk helyettesíteni. Ezt internetezni, nagyon alapvető excel/word (kb 1-2 lista vezetése), illetve cewe meg canva szoftverekben fotóalbumokat gyárt évente 1-2-t. Másra nem volt használva. Ennek meguntuk a méretét, a kábeleket, szekrényből elővenni..(tudom lusták vagyunk
) és egyik haveromnál láttam egy Ipadet, billentyűvel, hogy milyen kis kompakt könnyen elrakható vékony cucc, megtetszett és elkezdtem egy ilyenen agyalni.1.: Itt jön az a kérdés, hogy erre a felhasználásra tudom-e használni az Ipadet, lehet-e ezeket a fotós szoftvereket rá rakni?
2.: Továbbá külső SSD-t tudok hozzá csatlakoztatni, képek visszanézegetésére, meg Iphoneról Ipaden keresztül SSD-re menteni képeket?
3.: Ha ezeket mindet tudom Ipaddel is, akkor milyenre érdemes beruházni? Valamelyik új modellt szeretném, elég a sima, vagy az Air, esetleg a Pro? Mekkora tárhellyel érdemes, illetve érdemes többet költeni, hogy cellular legyen?
4.: Másik opció, ha mégsem Ipad akkor Macbook lesz. Ezért kérdezném, hogy mi az amit Macbookkal tudok csinálni, míg Ipaddel nem ill. fordítva?Bocsi az amatőr kérdésekért, de nem vagyok egyáltalán jártas ezekben.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Gumi és felni topik
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebben kérném segítségeteket.