Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• geri665

csendes tag

Sziasztok,
    Feleségemnek szeretnék vásárolni, csak azt nem tudom mit :D Ebben kérném segítségeteket.
    Alapvetően egy laptopot szeretnénk helyettesíteni. Ezt internetezni, nagyon alapvető excel/word (kb 1-2 lista vezetése), illetve cewe meg canva szoftverekben fotóalbumokat gyárt évente 1-2-t. Másra nem volt használva. Ennek meguntuk a méretét, a kábeleket, szekrényből elővenni..(tudom lusták vagyunk :D) és egyik haveromnál láttam egy Ipadet, billentyűvel, hogy milyen kis kompakt könnyen elrakható vékony cucc, megtetszett és elkezdtem egy ilyenen agyalni.

1.: Itt jön az a kérdés, hogy erre a felhasználásra tudom-e használni az Ipadet, lehet-e ezeket a fotós szoftvereket rá rakni?
    2.: Továbbá külső SSD-t tudok hozzá csatlakoztatni, képek visszanézegetésére, meg Iphoneról Ipaden keresztül SSD-re menteni képeket?
    3.: Ha ezeket mindet tudom Ipaddel is, akkor milyenre érdemes beruházni? Valamelyik új modellt szeretném, elég a sima, vagy az Air, esetleg a Pro? Mekkora tárhellyel érdemes, illetve érdemes többet költeni, hogy cellular legyen?
    4.: Másik opció, ha mégsem Ipad akkor Macbook lesz. Ezért kérdezném, hogy mi az amit Macbookkal tudok csinálni, míg Ipaddel nem ill. fordítva?

Bocsi az amatőr kérdésekért, de nem vagyok egyáltalán jártas ezekben.

Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák