Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parson
    addikt

Így van, igazából megszokás kérdése jobbrészt, végülis az írásképem kb így is ugyanolyan volt, mintha hagyományosan írtam volna “papír + toll”, csak mindvégig megvolt az a nagyon csúszós érzés, de ugye nem is adtam neki elég időt a megszokáshoz.

Ahogy te is említetted, tervezésekhez, modellezésekhez lehet teljesen okés szerintem is bármilyen fóliával is vagy csak csupaszon a kijelzőn, az olyan képesség miatt is, hogy szabályos vonalakat és formákat lehet vele gyorsan rajzolni és ez csak egy a sok közül az ilyen felhasználásban.

A 'gyorsan' relativ fogalom, viszont szerkeszthetö, ami alatt nem csak radir opciót értem, hanem pl egy tükrözés, egy forgatás,szinezés, stb... egy 3D-s ábrázolásnál meg még bonyolultabb dolgok, na ezek már valóban igazán gyorsitanak / egyszerüsitenek, hiszen nem az a cél hogy szivjon az ember, ezért találták ki a számológépet is, holott addig is lehetett papiron számolni (nem a 2x2 egyszerüségü példát értem ez alatt, ami fejben is megy)... ettöl függetlenül azért a kézi rajzolást is illik (és szerintem kell is) tanulni, mert kellenek az alapok, mint mindenhol.

Új hozzászólás Aktív témák