Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
zaskar
üzenetére
Ez a biztonsági mentésből való visszaállítás működik iPhone és iPad között is, ugye? Tehát egy iPad mini beállítható iPhone iCloud mentés alapján, hogy ugyanazok az alkalmazások kerüljenek rá ami az iPhone-on is van?
Igazából eddig nem csináltam ilyet telefon-iPad között, de a mini mérete és mobilitása miatt felmerült a dolog.
Vagy értelmesebb szerintetek iPad-et inkább új eszközként beállítani ebben az esetben? Nyilván úgyis lehet telepíteni az alkalmazásokat egyesével az elrendezés meg tulajdonképpen mindegy. Én alapvetően jobban szeretem a teljesen független és tiszta dolgokat de lehet hogy teljesen értelmetlen ezzel időt vesztegetni ha így is meglehet csinálni egy mentésből.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest