Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #48598 üzenetére
Akartam írni, hogy lejátszó hiba😊
-
Papix
tag
válasz
soundsonic #48594 üzenetére
Szia
Még nem rendeltem meg.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
f(x)=exp(x) #48596 üzenetére
Outplayerrel megoldódott, ráadásul alkalmazáson belül lehet benne fájlokat tallózni...
GoodSpeed #48597 hozzászólásában felvetett probléma megoldására viszont én is kíváncsi lennék, mert a Keychron K8 Pro esetén nekem az "í" billentyű nem működött. Próbáltam a kiosztást/nyelvet változtatni, de nem vezetett sikerre.
-
Keychron M6-nál iPad 2025-nél az előre és hátra gomb nem működik. IPadOS-en lehet ezt orvosolni?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Nem oly' rég beszereztem egy Pro M4-et.
Adódott egy problémám, mégpedig hogy külső SSD-ről nem tudok filmet nézni az eszközre másolás nélkül.
A filmek 1080p, 4k felbontású 10-20 GB méretű fájlok. Rálépek a megnyitás VLC-vel lehetőségre, majd nem történik semmi. Kisebb méretű videókat tudtam nézni, de a nagyobbak 5 perc várakozás után se töltődnek be.
Másik alkalmazással tudna menni, vagy ez iPad korlát? -
válasz
soundsonic #48594 üzenetére
-
Papix
tag
Köszönöm nektek: tl-x, atees és kksesign!
-
BlackJack21
tag
válasz
Relax420 #48571 üzenetére
Szerintem be lehet, de nem lesz "szép". Én ha normál A4 lapokat szkennelek, akkor az iPhone-t (Swiftscan, MS Lens) használom, de ha komolyabb mennyiséget és mondjuk könyvet kell digitalizálni, akkor előveszem a Plustek Optikbook-ot.
-
Papix
tag
Sziasztok!
Pencilből a kettő közül melyiket ajánlanátok inkább 2025 ipad airhez
https://ikiegeszitok.hu/esr-digital-magnetic-stylus-ipad-erintoceruza-doleserzekelovel-fekete.html
vagy
https://iphonemagyarorszag.hu/termek/apollo-pencil/ -
koma106
senior tag
válasz
bmakszim #48583 üzenetére
Több beállítási, finomhangolási, utómunkás lehetőség. Illetve van pl. Book mode, ahol csak lapozgatod a könyvet és az app automatikusan fotóz, megkeresi az oldalak határait és összerakja a könyvet pdf-ben. Otthoni szakácskönyveket pl. Így szkenneltem. Gyors. OCR miatt pedig könnyen kereshető a tartalom.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Pandimakaay #48563 üzenetére
Az a baj, hogy az iOS nem úgy működik, ahogy az Andrid, amit felmásoltál elvileg lehet törölni. Windowsos gépen érdemes a 3utools progit használni, egy fokkal könnyebb a fájmásolgatás.
-
30z.Samu
félisten
-
Relax420
junior tag
Üdv
lehetséges egy ipad pro (2018) géppel beszkennelni egy képregényt? -
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Adott egy 10. generációs iPad, azt szeretném kérdezni hogy tudtok-e olcsóbb alternatívát az Apple ceruzánál ill. az eredetinek van-e olyan funkciója, amit az olcsóbbak nem tudnak. Köszönöm szèpen előre is segítségetek.
-
Pandimakaay
tag
válasz
CharlieDrop #48562 üzenetére
Es torolni amit mar odamasoltam? Ezekbe. Amappakba sr tudok belepni, pedig latom.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Pandimakaay #48561 üzenetére
csak a látható mappákba tudsz belépni, egy játékéba, vagy más alkalmazásába nem.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, egy olyanban kerem a segitsegeteket, hogy van egy ipadem. Fm24 touch arcade jatekkal jatszom. Szeretnek filet masolni. Ez meg is van, itunes al osszekotottem. Latszik jobb oldalt a mappa rendszer. A kerdesem az, mappakba hogy tudok belepni. Masik, egy mar atmasolt filet hogy tudok kitorolni onnan ha megse kell. Koszonom szepen elore is.
-
válasz
koma106 #48550 üzenetére
nekem tartalomfogyasztásra volt Pro évekig
kis telefon méretben is jól jön a 120Hz, de nagy méretben még inkább "jól esik" a szemednek, hiszen sokkal gyorsabbak az animációk (értsd nagyobb távolságokat tesz meg az animáció a kijelző fizikai mérete miatt) ezért még inkább feltűnik a 60Hz röcögése
-
Devcheck
Device info
féle appoknól melyik a megbízható?
Ez pl 6 helyett 8 GB RAM-öt vizionál az A16-ban. -
-
válasz
koma106 #48548 üzenetére
az EMAG hivatalos viszonteladó amúgy - amit itt tudsz ellenőrizni
amire figyelni kell az az, hogy az EMAG egy nagy piactér, ahova a sok kacatot öntik az áfacsaló románok
be kell mindig kattintani hogy EMAG által szállítva
és így kiszűröd a sok szemetet ... így érdekes módon mindössze 3 találat marad a 3 db jelenleg forgalomban lévő Pencilről, amik mind full validak
-
koma106
senior tag
válasz
bendeguz76 #48549 üzenetére
Nem vennék tartalomfogyasztásra Pro-t, de a Pro után hiányozni fog a Face ID és a 120Hz-es kijelző. Csak akkor válts Air-re, ha ezeket el tudod engedni.
-
bendeguz76
aktív tag
2018-as ipad promat lecserélném egy új modellre.a kérdés már csak az,hogy elég lenne nekem az új air modell vagy csak a pró.dolgozni nem dolgozom rajt csak tartalomfogyasztás.az előzőt 6 éve használom semmi hibája nem volt.csak tartalomfogyasztásra ti vennétek pro-t?
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Hoztam nektek egy hamis Apple Pencil (USB-C) összehasonlítást. A hamis ceruzát eredetiként árulta egy cég az EMAG Marketplace-en, egyébként nem sokkal olcsóbban, mint az eredeti ár. Rendeletem egyet. Már a doboza alapján is látszott, hogy nem eredeti, máshogy néz ki, gyenge anyaghasználat, hiányozik a serial is (a ceruahegyet letekerve sincs feltüntetve serial number), nincs CE jelzés, stb. A ceruza hosszabb, mégis sokkal könnyebb, mint az eredeti. Tapintásra is gagyi. Kábel nélkül egyből működött a tablettel, persze lebegtetés funkció nincs. Firkáltam vele egy kicsit, arra egyébként alkalmas. Az iPad-ra másnap került egy Paperlike fólia, azóta nem érzékeli a ceruzát (de az is lehet, hogy lemerült...bár próbálkoztam töltéssel, nem segített). Vettem egy eredetit is, a hamisat természetesen visszaküldöm és jeleztem az EMAG-nak is, hogy hamis (nem is látom már a kereskedői felületen).
Tanulság: Apple Pencilt csak hivatalos viszonteladónál vegyetek!
-
Sziasztok!
Ismerősöm kérésére érdeklődnék a topicban.
Tetoválások tervezésére szeretne Ipad-et venni amihez Pen is használható. Melyik lenne az a típus ami ajánlott lehet? -
ronin79
addikt
válasz
szabonagyur #48534 üzenetére
Kis méretű mini pl. egy AirMouse, ettől kissebbet mar valóban keresni kell
Kényelmes használatra, amin 10 ujjal is lehet gépelni esetleg egy kombó touchpaddel. Anno tv-hez vettem, talán 15$ volt, iOS/Android/Win kompatibilis.
-
válasz
Keychron B1 illetve B6 Pro.
-
consono
nagyúr
válasz
szabonagyur #48537 üzenetére
Én Pop Keys-t és Pop Icon Keys-t használtam vele, mindegyik ment.
-
merqree
őstag
válasz
szabonagyur #48537 üzenetére
Írtam, hogy anno
-
consono
nagyúr
válasz
Nekem is Logitech van, működik .
-
merqree
őstag
válasz
Anno ezt vettem, szeretem.
iPadhoz, AppleTVhez és a SonyTVhez használom. -
szabonagyur
félisten
Esetleg valami ajánlott kis méretű billentyűzet ami megy iPaddel, de megy akár Windows géppel is?
Látok párat 40e körül, de ha van olcsóbban érdekes lehet, mivel csak ad-hoc használat.
-
Bubaaa
aktív tag
Tölthető a 18.4
-
tl-x
addikt
Ha kicsit többet szántok rá akkor még ott van a 2024-es Air 275-ért vagy a 2025-ös 300-ért.
-
Papix
tag
tl-x és Alex91 Köszönöm szépen!
És esetleg használtban mi a javaslat?
-
Papix
tag
Sziasztok!
A lányom szeretne egy ipadet. Jövőre érettségi utána tovább tanulás egyetem vagy fősuli. Ezen felhasználásra keresünk lehetőleg új ipadet 256gb tárhellyel.
Az anyagi keret 250 000 ft.
Melyik modellt javasoljátok? -
zaskar
senior tag
Sziasztok!
Testvérem költözne egy Mini5-ről egy Mini6-ra. Mindkettőn azonos szoftver fut, bluetooth bekapcsolva. Ennek ellenére, amikor választani kell, hogy egy másik iPad-ről akarok költözni, egyik se ismeri fel a másikat. Telefonon ez nekem működni szokott, itt mi lehet a gond? -
válasz
.:Kristian:. #48507 üzenetére
Nekem van mind a kettő, ha kézben akarod nézni a filmet (aránylag közelről) akkor a hordozhatóságot is figyelembe véve a mini 7 jó, ha leteszed az asztalra és kicsit távolabbról mint kézben tartott távolság, akkor a 11 jobb.
-
Alex91
félisten
válasz
.:Kristian:. #48507 üzenetére
iPad 11 jo lesz.
-
.:Kristian:.
addikt
Udv Urak!
iPhone 16 pro es Lenovo Yoga 14” melle keresek egy koztes megoldast. A telefon tul kicsi, a laptop tul nagy. Elsosorban Netflixre, HBO-ra es Youtube-ra keresek olyan keszuleket amit kenyelmesen hordhatok magammal, foleg meloba.
Olvastam, hogy nem az almas keszulekek a legidealisabbak filmezeshez, azonban megis maradnek ezen a vonalon airpods es iphone mellett.
Ket kiszemeltem van, Mini 7 es Ipad 11.
Melyiket ajanlanatok erre a celra? Fontos a kompakt meret, ugyanakkor az elvezhetoseg is, de nem akarok tv-vel a zsebemben jarni. -
De ez inkább a fizika miatt van szerintem, ha 20% alá merül az a nagyokosok szerint roncsolhatja az akkumulátort, mivel itt fizikai szinten van a probléma és az akkumulátor arányosan nagyobb az ipadben, a vastagsága és a tárolóképessége nem nagyobb ennek sem adott területen, csak mondhatni több van belőle.
De javítsatok ki ha hülyeséget beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Reklámblokkolók topikja
- PayPal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest