Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nekem van egy régi air 2-öm, egy Ipad 6-om, illetve egy 2021-es M1-es Ipad pro-m.
Első kettőre nem igazán tudok válaszolni neked.
3-4. Ha a tartósságot nézzük, abból kiindulva hogy a 2018-as Ipad 6-ra még ki jött az Ios 17, így meglett a 6 év főverzió szoftver támogatottság. Szerintem az ipad 10-esnél még minimum 4 év főverzió frissítés lesz (mivel 2022-es), olyan szintű teljesítmény különbség van az M1 és az A14 között hogy az M1 szerintem minimum 6 év főverziót megkap még alsó hangon szerintem, így termék támogatásból +2 év minimum . (Bár én annyira nem vagyok szaki, a többiek úgy is megcáfolnak ha hülyeséget mondtam)
Viszont ami számomra nagyon fontos volt, az a hang minőség ( pro-ba 4 db brutál minőségű van, én úgy tudom hogy az Air-be 2db ugyan olyan hangszóró van mint a proba, és a sima ipadbe meg 2 db gyengébb minőségű.)
A másik pedig ami fontos volt az a laminált kijelző, még ceruza nélkül is sokkal élvezetesebb használni mint a sima Ipad-et.
Mindenki maga dönti el hogy mennyit szeretne áldozni erre, ha szigorúan néha böngészésre kéne egy ipad, akkor a sima 10-et választanám. Ha már kicsit többet szoktál filmezni és egyéb tartalmat fogyasztani és napi rendszerességgel használod
minimum egy Air-t vennék.
De egyértelműen a pro a legjobb az összes közül, én inkább egy 2020-as ipad pro-t vennék használtan mint egy sima ipad 10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest