-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bongeszo
aktív tag
válasz
_Mario_
üzenetére
Ne aggodj, ha az Andrassy uton megmutatod azonnal cserélni fogják(2-3 nap mire megérkezik a cserekészülék).
Én is így jártam még az iPad 2-vel. Mediamarkton keresztül küldtem vissza, és visszajött, hogy nincs baja. Ott azt javasolták hogy vigyem át személyesen. Megmutattam és nem volt gond, cserélték. Modjuk ha erre nem cserélték volna akkor soha többet nem vettem volna almás terméket. Úgy gondolom, hogy ennyi pénzért nem lehet semmi kifogás a minőségre... Szerencsére ők is így gondolják.
amúgy előtte arra cserélték az ipadet, hogy a széleken bevilágított egy kicsit a kijelző. A többiek akik a családban használták észre sem vették de engem zavart, ahogy a szellemképesedés is, hiába csak fél percig tartott...
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest