-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
California1
őstag
Urak!
iPad (128Gb) 2018-as gépem van. Létezik olyan lehetőség ,hogy Apple egeret hozzápárosítsak és tudjam használni? Jailbreak nem játszik . Előre is köszi a segítséget. -
California1
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Értem , igy már világos. Köszönöm.
-
California1
őstag
Üdv urak!
Az utóbbi pár évben nem követtem az iPad evolúciót.
Az iPad 2017 és iPad 2018-as szériákban milyen hardverek vannak az iPhoneokhoz viszonyítva.
Előre is köszi a választ. -
California1
őstag
Üdv urak !
Szeretném megkérdezni ,hogy iPad Mini3-on hogy müxik a 11.0.3 ? Sajna a nejem véletlen lefrissitette iOS 10-ről ami hibátlanul és gyorsan ment :-(
Előre is köszönöm ! -
California1
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nincs :-)
Amúgy anno a nyáron ,nejem Sgs3 (9305) telojaban elromlott a kamera.... 12nap alatt gariba cserélve lett a modul (PartneroGsm ) -
California1
őstag
válasz
California1
üzenetére
Üdv uraim!
Igertem ha meg érkezik a csere Ipad azonnal jelzek!
Jelentem ma megerkezett , pontosan ugy ahogy a Partnero GSM tulaja mondta hétfőn,! Szó nélkül cserélték egy zsír új bontatlanra. -
California1
őstag
Üdv urak!
Arra van lehetőség iPad-en ,hogy az asztali mac-el közös hálozatba hozzam őket...azaz tudnám mondjuk böngészni a Mac-en lévő tartalmat iPad-en?
Kvázi úgy mint 2 mac mikor közös hálozatban van és tudom mind2őn a tartalmakat írni és olvasni is?
előre is köszönöm
-
California1
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Üdv urak!
Ugye a story ott kezdődött ,hogy 24-én a fa alatt volt és ott lett kibontva törötten..... azonnal hivtam a bolt tulaját aki akkor mondta 27-én beszéljünk róla!
Ma reggel (dec 27) 08:17-kor csörgött a telóm és hivtak a boltból (Partnero GSM) ,hogy természetesen cserélik a készüléket .Hétfőn futáral küldik és kedden itt van elvileg nálam én meg adom a futárnak a töröttet. Jelenleg így állunk ,kedden tudnék többet írni ha a kezemben lenne a csere gép.Amúgy csak azért nem ma cserélik mert nincs nagyker aki cserélné illetve nincs futár.... -
California1
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
24-én 4kor jeleztem a boltnak ahonnét rendeltem hogy mi tortent, le is fotoztam el is küldtem.Aktivalni 25én aktuvaltam miután beszéltem az Apple-el. Mondvan a bolt mondhatja hogy megcsinaltatja ,akkor meg érdemes tudni mi lehet meg rossz...amúgy a teljes fólia rendszer fent van ,abszolúte nincs hasznalva
-
California1
őstag
nem vettem le róla semmit , tisztan látszik hogy ez nem leejtés,atvetelkor ugyebár a futár csomagolásaba volt amin nem latszott semmi. Lefotoztam a dobozt is es ott is látható a home gomb kornyeken van kis beszakadas.Felhívtam ma az Apple-t kikértem a velemenyuket,azt javasoltak kapcsolják be indítsam el.Mondvan van e egyéb baja...igazuk lett sajna a home gomb ahol kapta az utest nem tökéletesen mukodik es a hangszórók is mikor hang van rezonáló hangot adnak. -
California1
őstag
Üdv urak!
Tegnap csatlakoztam egy iPad Mini 2es géppel a táborhoz.23-ÁN jött meg és úgy ahogy volt a futár csomagjából ki sem bontottam . 24-én ment a fa alá akkor mar a kis fehér dobozban. Ajándékozás bla bla és mikor kibontjuk a fóliából a dobozt és nyitjuk ki akkor látjuk össze van törve a kijelző........
Azt hittem hogy..... gondolhatjatok.
Szóval a home gombnál kapott pár ütést , valaki mar találkozott ilyennel?
Neten rendeltem egy olyan boltból ahonnét mar sok telot vettünk hibátlanul.
Azonnali csere ez vagy javitás? Mi a véleményetek?
Elöre is köszönöm ha irtok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Akvarisztika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Ford topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi