Hirdetés
- iPad topik
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Apple MacBook
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Bocsánat a késlekedésért, munkám miatt csak most van időm megosztani a tapasztalataim.
Szóval adott egy iPad 2 32gb 3G, iOS 8.2.1 -el rajta.
Teljesen clean install volt, zéró bakup használat. Manuálisan feltettem úgy maximum 10db alkalmazást, kikapcsoltam a spotlight kereséseket, a háttérkép mozgását, és egy csomó notifikációt.
Nos nyílván még is röcög picit, de véleményem szerint határon belül van. Azért egy bugreport ment az Apple felé, hátha hajlandóságot mutatnak valamely szinten az optimalizációra. Remény hal meg...A lassulás főleg az alkalmazások megnyitásának idejében jön ki észrevehetően. A többi animáció rendben van szerintem.
Én azt mondom, hogy mezei iPad User-nek, mint amilyen én is vagyok megfelelő lehet. A felbontás méretét nem kifogásolom, inkább a fizikális méreteivel adódnak gondjaim néha úgy érzem.
Egyszóval nagy, de inkább a súlya zavaró sajnos. Kézben tartva némely esetben zavaró tud lenni.
Nagyon sok munkám volt ezzel a készülékkel. Aksit is cseréltem benne, így elmondhatom, hogy az aksi ideje kíváló szerencsére.
iOS 6.0 volt elötte rajta, és részben bánom a restore-t, mert lassabb lett az eszköz, viszont másfelől szükséges lépés volt tartani a "lépést".
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- iPad 6. Gen. 32gb
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Pen + Magic Keyboard (HU)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyszóval nagy, de inkább a súlya zavaró sajnos. Kézben tartva némely esetben zavaró tud lenni.