Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NeoExDeath
üzenetére
az egész iPad Mini 5 ér maximum 50-60ezret
NAGYON nem éri megGeller72 kolléga pedig annak ellenére hogy 52 éves, marha lazán dumál, lehet rá hallgatni, csak nem érdemes!
én is majd bemegyek a LIDL-be és odab$szom a kosarat a pulthoz, hogy "én max egy tizest adok érte!" - egy probléma van ezzel, a világ nem működik
ha illedelmesek, megköszönik az ajánlatodat, és nem fogadják el - ha kevésbé illedelmesek, úgy elküldenek a p$csába hogy még ükapád is fordul egyet
megnézném a produkcióját, hogy bemegy egy üzletbe és nem félárat, hanem negyedárat kínál egy javításért xDDDiPad kijelzőtörés azért komplikált, mert nem csavarozott, mint az iPhone, hanem csak ragasztó tartja a helyén - nézd meg, hogy képes vagy e rá, de elmondom neked szinte biztos vagyok benne hogy ha ez az első ilyen javításod, a még jól működő LCD-t is összetöröd
1) szét kell szedni az iPad-et, ez a könnyű része (!) - Youtube
2) le kell kaparni az összetört digitizeről a ragasztó maradékát és az összetört digitizer maradványait - YoutubeÉn a helyedben így ahogy van elkezdeném hirdetni, és kaptok érte valami kis pénzecskét már örülhettek (20-25-30ezernél többre nem számítanék), és vegyetek egy másik Mini 5-t - most rákerestem FB Marketplace-en és 60ezer körül árulnak több darabot
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs