Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ittakary

nagyúr

válasz NeoExDeath #45575 üzenetére

az egész iPad Mini 5 ér maximum 50-60ezret
    NAGYON nem éri meg

Geller72 kolléga pedig annak ellenére hogy 52 éves, marha lazán dumál, lehet rá hallgatni, csak nem érdemes!
    én is majd bemegyek a LIDL-be és odab$szom a kosarat a pulthoz, hogy "én max egy tizest adok érte!" - egy probléma van ezzel, a világ nem működik
    ha illedelmesek, megköszönik az ajánlatodat, és nem fogadják el - ha kevésbé illedelmesek, úgy elküldenek a p$csába hogy még ükapád is fordul egyet
    megnézném a produkcióját, hogy bemegy egy üzletbe és nem félárat, hanem negyedárat kínál egy javításért xDDD

iPad kijelzőtörés azért komplikált, mert nem csavarozott, mint az iPhone, hanem csak ragasztó tartja a helyén - nézd meg, hogy képes vagy e rá, de elmondom neked szinte biztos vagyok benne hogy ha ez az első ilyen javításod, a még jól működő LCD-t is összetöröd

1) szét kell szedni az iPad-et, ez a könnyű része (!) - Youtube
    2) le kell kaparni az összetört digitizeről a ragasztó maradékát és az összetört digitizer maradványait - Youtube

Én a helyedben így ahogy van elkezdeném hirdetni, és kaptok érte valami kis pénzecskét már örülhettek (20-25-30ezernél többre nem számítanék), és vegyetek egy másik Mini 5-t - most rákerestem FB Marketplace-en és 60ezer körül árulnak több darabot

Új hozzászólás Aktív témák