Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NeoExDeath
üzenetére
az egész iPad Mini 5 ér maximum 50-60ezret
NAGYON nem éri megGeller72 kolléga pedig annak ellenére hogy 52 éves, marha lazán dumál, lehet rá hallgatni, csak nem érdemes!
én is majd bemegyek a LIDL-be és odab$szom a kosarat a pulthoz, hogy "én max egy tizest adok érte!" - egy probléma van ezzel, a világ nem működik
ha illedelmesek, megköszönik az ajánlatodat, és nem fogadják el - ha kevésbé illedelmesek, úgy elküldenek a p$csába hogy még ükapád is fordul egyet
megnézném a produkcióját, hogy bemegy egy üzletbe és nem félárat, hanem negyedárat kínál egy javításért xDDDiPad kijelzőtörés azért komplikált, mert nem csavarozott, mint az iPhone, hanem csak ragasztó tartja a helyén - nézd meg, hogy képes vagy e rá, de elmondom neked szinte biztos vagyok benne hogy ha ez az első ilyen javításod, a még jól működő LCD-t is összetöröd
1) szét kell szedni az iPad-et, ez a könnyű része (!) - Youtube
2) le kell kaparni az összetört digitizeről a ragasztó maradékát és az összetört digitizer maradványait - YoutubeÉn a helyedben így ahogy van elkezdeném hirdetni, és kaptok érte valami kis pénzecskét már örülhettek (20-25-30ezernél többre nem számítanék), és vegyetek egy másik Mini 5-t - most rákerestem FB Marketplace-en és 60ezer körül árulnak több darabot
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest