Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Üdv!
iPad pro M1-ről próbálnék 20GB méretű videót áttenni a Synology NAS-omra valahogy, de ez meghaladja a képességeinket.
1.) USB-C pendrive fájlkezelővel nem tudja befejezni. Nulla multitasking, abbahagyja. Egyszer újra is indult a pad… Több pendrive-val is próbáltam.
2.) DS File, ez a Synology saját fájlkezelője. Egy rakás szar, a feltöltés attól is megáll, ha máshová mersz nézni.
Youtube-ra feltöltöttem végül 1-2 óra alatt, de ott botrányos a minőség, 4k-t nem is ajánl föl és a szokásos problémák.
Az jutott eszembe, hogy veszek egy Thunderbolt 4 dokkolót vagy valami hálózati kártyát, de nem tudom, melyik iPadOS kompatibilis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs