Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
hali. van egy ipad air 3 2019-em , de igazából utálom az egész ios rendszert. nekem túl zárt és én megszoktam hogy kicsit pimpelem a dolgaimat viszont az ios szinte semmit nem enged amiket én szeretnék. havonta egyszer bekapcsolom szétnézek az appstorban aztán kikapcs mert semmi érdemleges nincs fent még mindíg számomra. 14.4.2 firmware van rajta és downgradelni szeretném 14.3-ra, hogy legalább jailbreakkel kicsit testreszabhatóbb legyen ez a sz..r, de nemigazán találok leírást magyarul. külföldi oldalakat meg elég értelmetlenül fordít a google. lehetséges egyáltalán ennél a downgrade? vagy ha nem, akkor van valamilyen jailbreak ami fut ipad ios 14.4.2 rendszeren? ja igen amúgy ha valakit érdekel eladó mert nem nekem lett kitalálva az ios ökoszisztémája. főleg a túlárazott kiegészítők is viccek. pedíg rajzolás miatt vettem igazából de alsóhangon 30ezer sok egy ceruzáért
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest