- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Valami baja van a tápomnak
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
hali. van egy ipad air 3 2019-em , de igazából utálom az egész ios rendszert. nekem túl zárt és én megszoktam hogy kicsit pimpelem a dolgaimat viszont az ios szinte semmit nem enged amiket én szeretnék. havonta egyszer bekapcsolom szétnézek az appstorban aztán kikapcs mert semmi érdemleges nincs fent még mindíg számomra. 14.4.2 firmware van rajta és downgradelni szeretném 14.3-ra, hogy legalább jailbreakkel kicsit testreszabhatóbb legyen ez a sz..r, de nemigazán találok leírást magyarul. külföldi oldalakat meg elég értelmetlenül fordít a google. lehetséges egyáltalán ennél a downgrade? vagy ha nem, akkor van valamilyen jailbreak ami fut ipad ios 14.4.2 rendszeren? ja igen amúgy ha valakit érdekel eladó mert nem nekem lett kitalálva az ios ökoszisztémája. főleg a túlárazott kiegészítők is viccek. pedíg rajzolás miatt vettem igazából de alsóhangon 30ezer sok egy ceruzáért
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest