-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
hali. van egy ipad air 3 2019-em , de igazából utálom az egész ios rendszert. nekem túl zárt és én megszoktam hogy kicsit pimpelem a dolgaimat viszont az ios szinte semmit nem enged amiket én szeretnék. havonta egyszer bekapcsolom szétnézek az appstorban aztán kikapcs mert semmi érdemleges nincs fent még mindíg számomra. 14.4.2 firmware van rajta és downgradelni szeretném 14.3-ra, hogy legalább jailbreakkel kicsit testreszabhatóbb legyen ez a sz..r, de nemigazán találok leírást magyarul. külföldi oldalakat meg elég értelmetlenül fordít a google. lehetséges egyáltalán ennél a downgrade? vagy ha nem, akkor van valamilyen jailbreak ami fut ipad ios 14.4.2 rendszeren? ja igen amúgy ha valakit érdekel eladó mert nem nekem lett kitalálva az ios ökoszisztémája. főleg a túlárazott kiegészítők is viccek. pedíg rajzolás miatt vettem igazából de alsóhangon 30ezer sok egy ceruzáért
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Napelem
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen TV-t vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest