Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
nitro16
üzenetére
Sztem mindenképp kompromisszumokkal jár a dolog, nem lesz tökéletes megoldás. De hogy sokkal kényelmesebb lesz utazáshoz, az tuti. Föleg egy jó billentyüzettel. Az egyidöben megannyi stream nem biztos hogy müködni fog, de sztem annyi baj legyen. Egy stream kis ablakban közben a többi cucc közötti valtogatas sztem meg mindig menni tud, bár én nem használom igy. A virágboltos megnevezés nem tudom mit takar, bocs. Én mindenképp az M1 felé terelnélek. Végeredményben sokkal jobb hosszútávra.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- E-roller topik
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Metal topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest