Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeatZola
üzenetére
én most cseréltem pár hete
iPad Pro 10.5 ---> iPad Pro 12.9 3rd gen (2018)és még így is alig éreztem a váltást a kijelző méretén kívül
minden pont ugyanolyan gyors mint eddig volt, a régi Prom egy centivel sem lassabb szinte seholaz új tabletek már tényleg feleslegesek... és nem azért mondom ezt, mert takarékoskodni akarok más pénzével, hanem azért mert konkrétan beleraktak egy desktop processzort, de szoftveresen még mindig ott tartanak mintha egy csecsemőnek szánnák a tabletet
az iPadOS 15 -nek kellett volna valami nagyot ütnie, valami TELJES megújulással... erre csak kb rángattak rajta két vonalat... szánalmasan kevés ez így 2021ben
DE még így is az iPad a legjobb tablet a piacon szóval maradunk ezen a térfélen
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest