Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Chromecast topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Fura, mert az összes többi termékvonalon "felturbózták" a vasakat. Macbook Air-eknél is alap lett a 16GB RAM, a belépő Iphone is 8 GB-ot kapott. Szerintem itt se került volna sokkal többe a +4GB RAM miatt - csak lehet, hogy a haszonkulcsból nem akartak engedni.
Gondolkozom rajta, hogy erre váltok egy Pad5-ről, engem az AI hiánya annyira nem ráz meg.
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok! Bocsánat, ha butaságot kérdezek. Szeretnék venni egy Air-t és van egyetemista családtag (levelezőn), így kihasználnám az oktatási kedvezményt.
Ha kérik az igazolást, lehet egy másik fiókból is feltölteni, vagy csináljunk az ő nevével egy AppleID-t és onnan rendeljünk? Nekem van AppleID-m, használom is egy Mac-el, rendeltem eszközt is tőlük korábban.
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
iPad Air-nél az usb-s eszközökön lévő fájlokat szabadabban lehet kezelni mint a belső tárhelyen? Gondolok itt arra, hogy pl filmeket, zenéket bármelyik arra alkalmas telepített programmal meg lehet nyitni? Ha felmásolok valamit a belső tárhelyre, azt itt is az adott program mappájába kell, vagy van valami közös terület, amit minden app lát?
Egy ideje gondolkozom tableten, sima Ipad-et próbáltam, de ott az iTunes-os és FTP-s megoldásokkal nem boldogultam, nem tudtam mappákat mozgatni. (PC-n/Androidon létezem jó ideje, nem ismerem annyira az iOS-t.) -
bollokcs80
Korrektor
válasz
FerencF
üzenetére
Minden vélemény számít.
Épp ezt szeretném én is csinálni, ha kiszabadulok a home office-ból és találok 1-1 olyan példányt MM-ben kirakva, amit nem lockolt le szórakozásból valami hülyegyerek. 
Korábbi iPad/iPhone próbálkozásaim során nekem meg pont attől ment fel a vérnyomásom, hogy nem bírtam megérteni az i(Pad)OS bizonyos logikáit, amit fentebb is írtam. Az Andorid se hibátlan, de annak a hülyeségeit valahogy jobban viselem - nem vagyunk egyformák.
Billentyűzeteket próbálgattál? Ha igen, neked milyen van és hogy vált be?
#32611 Divinity: Neked is köszi, amit írsz, az alapján picit a Samu felé billenne a mérleg nyelve. -
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni: Home Office-os melóhoz keresnék hordozható eszközt (nem notebookot) és gondolkozom egy tablet-billentyűzetes tok kombón. Az egyik választás a "sima" Samu Tab S7 lenne (saját billentyűzetes tokkal), a másik az Air4 (Folio Touch-al). Főleg böngészőben turkáláshoz illetve távoli asztalozáshoz kéne (IT Support, rendszergazdai feladatok.) Szerintetek ilyesmire alkalmasak ezek a megoldások? Mekkora a különbség egy asztali windows-os környezethez képest?
A Samu szimpatikusabb, mivel telóban is Andoridost használok, összességében az Air-rel viszont jobban jönnék ki árban, illetve teljesítmény és támogatás miatt értékállóbnak tűnik.
Korábban már ismerkedtem egy iPad 8-al, de a fájlkezelési korlátok és az iTunes miatt nem tudtam megbarátkozni vele.
Forintosítva így néz ki a történet: Air4 221.000 (oktatási kedvezménnyel) + Folio Touch 53.000 = 274.000
Samu Tab S7 220.000 + gyári bill. tok 65.000 = 285.000 Ft
(Használt megoldások nem érdekelnek.)Előre is köszi a tanácsokat!

-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Semmi. Android fronton ezért a pénzért kb csak a Samu S5e vagy az S6 lite van, középkategóriás procival. Huaeweinél ott az új MatePad 10.4, de ott meg ugye hiányzik a Google...

Inkább majd asztali gép fejlesztésébe invesztálok. Annyiból jó volt ismerkedni az Ipad meg az Iphone, hogy tudom mik a lehetőségei és a korlátai.
-
bollokcs80
Korrektor
Pirospont az iStyle-nak, múlt csütörtökön küldtem vissza az Ipad8-at 14 napos elállás keretében, ma már vissza is küldték a pénzt.
-
bollokcs80
Korrektor
-
bollokcs80
Korrektor
Foobart próbáltam én is, illetve a jet audio-t, maga a program jó is, csak én andoidos telón is úgy kezdem, hogy mappa létrehoz és felnyomom a saját, összerendezett offline zenei pakkom. Na ez itt nem ment.
Alex91: Van benne valami, mert újabban a Win10 dolgai is kezdenek idegesíteni (ld. Gépház-Vezérlőpult). A beállításokkal nem volt gondom, az a része egyébként jól áttekinthető és kezelhető. Munkához egyébként jó lett volna, E-mail, Távoli, Teams, jól kézreállt.
Friczy: Igen, ezzel maximálisan egyetértek. Ennyi haszna volt, hogy kipróbáltam, most már tudom, hogy nem rossz, csak más. Az átlagusernek, aki nem mászik bele mélyen, tkp. tökéletes. (Nem bántva senkit ezzel.)
Szilu7: Igen, a megosztást végül megtaláltam. Az iCloudnál bepipáltam, hogy csak biztonsági mentést csináljon, az appok adatait ne tolja fel. Az appoknál is kikapcsolgattam egyesével, de amikor feltettem egy újat, annál mégis be volt kapcsolva az iCloud mentés.
Mégegyszer köszi mindenkinek!
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
kentucky
üzenetére
Ha már korlátozva is van a másolás, legalább egy adott appba mappákat másolni (pl zenelejátszóba zenei albumokat könyvtáranként). iTunesban ez képtelenség, de úgy láttam a programok http felületén is. (FTP-t nem mindegyik kínál.) Fájlkezelő FTP-jén feltöltve majd onnan a kézzel megosztásként hozzáadott mappába másolva ment csak.
Ha lementek egy fájlt (pl képmellékletet Gmailben), nem értettem hová teszi, hogy tudom más programból megnyitni.PC-s kliensprogramoknál nem lehet beállítani, hová tegye az adatokat (pl biztonsági mentés), ész nélkül tol bele több gigányi adatot a C:\users\...\appdatába. Volt aminél sikerült meghackelni, volt aminél nem.
Az Ipaden csak egy alap mentést szerettem volna, ehhez képest minden frissen telepített appot és az alá másolt adatokat nyomta fel ész nélkül iCloudba, majd visít, hogy vegyél tárhelyet.
Pozitívumként azt azért elismerem, hogy teljesítményre gyors, az árszinthez képest jól kivitelezett, tartalomfogyasztásra jó, a programkínálat bőséges.
Gyakorló IT-sként azon vettem észre magam, hogy amint PC-hez dugom, két percen belül hangosan anyázok a fent leírtakon. Lehet, hogy bennem van a hiba és az én használati szokásaimhoz nem illik.
-
bollokcs80
Korrektor
Én viszont ma feladtam az iPad8-al való kísérletezést, megpróbáltam a korábban javasolt fájlkezelőket, beleástam magam az iTunes rejtelmeibe is, de nem jött össze az amit én akartam, nem sikerült megbarátkozni az iOS fáljkezelésével.
Így szépen meg vissza iStyle-nak 14 napos elállás keretében.Azt tudjátok, hogy külön kell-e nekik jelezni a visszaküldést? Az elállási nyilatkozaton csak egy cím van, ahová küldeni kell. A honlapjuk épp le van halva, ott nem tudom megnézni.

Köszönet a segítségért és a jó tanácsokért mindenkinek!

-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Norbi27
üzenetére
Ha az iPhone-nál elhasználtad, akkor ennyi volt, Apple ID-hez van kötve.
Én májusban kipróbáltam egy Iphone-t, beaktiváltam egy ID-t, majd a telefont visszaküldtem. Ettől függetlenül az AppleTV próbát így is ki tudtam használni. Most vettem egy iPad 8-at és itt már nem ajánlotta fel újra ugyanahhoz az ID-hez. -
bollokcs80
Korrektor
Ipad 8-ból wifisek újra vannak raktáron iStyle-ban.
-
bollokcs80
Korrektor
CharlieDrop,r3dsnake,Noxy,Alex91,sebgutkopf: Köszi a válaszokat.
FE File Explorer-t néztem én is, de egyelőre megpróbálom gyári appal és felhős programokkal lekezelni a fájljaimat valahogy. Documents by Readdle is jónak tűnik amúgy.
A mappamásolás csak azért lenne jó, hogy foobar 2000 alatt lássam az offline albumaimat mappánként (a tagek szerinti keresés nekem nem jön be.)
A fizetős appoknál van visszalépési lehetőség mint Play Store-nál? (Ott azt hiszem két órán belül visszatértíthető.)
Illetve még egy kérdés: PC-s program nincs más a 3utools-on kívül?
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Próbálgatom az új 8-at, de az iOS fájlkezelését továbbra sem értem. Próbáltam iTunes-t, 3utoolst, de egyik se áll kézre. Nem bírom megérteni, hogyan enged pl 3UT olyan helyekre másolni (pl "general_storage") amit aztán a készülékről nem látható. Nincs olyan része a belső tárhelynek ami elérhető PC és az Ipad felől is?
Esetleg valami más PC-s program ami tud mondjuk mappákat is felmásolni az egyes programokhoz, nemcsak fájlokat mint az Itunes?lletve a másik problémám hogy a készülékre kellene egy olyan file manager, amiről elérem a Raspberry Pi-m SMB megosztását és a cloud drivejaimat, szabadon másolgatva ide-oda a tablet-felhő és a tablet-pi vonalon. Egy fizetős produktomot találtam, de demo-ban nem sok mindent enged próbálgatni.
Bocsánat ha nagyon láma amit kérdezek, de én PC és Droid vonalon máshoz voltam szokva eddig.

-
bollokcs80
Korrektor
Köszi mindenkinek!
-
bollokcs80
Korrektor
Az iPad 8-hoz jó az összes korábbi 6/7 tok?
Erről mi a véleményetek:[link] ?
-
bollokcs80
Korrektor
Amiben jobb a simánál (air4 vs. iPad8):
-gyorsabb proci;
-nagyobb kijelző +laminált (nem csillog annyira);
-jobb színtér lefedettség (grafikai munkákhoz fontos lehet);
-USB-C (szélesebb körű periféria csatlakoztathatóság);
-jobb kamerák;
-2. gen. pencil és pro billentyűzet támogatása;Itt megnézheted magad is: [link]
-
bollokcs80
Korrektor
-
bollokcs80
Korrektor
Az sajna feláras...akció ide-vagy oda.
Ahogy nézem, kb hasonló áron szórják ki, MM-ben is 115k-ért megy most. -
bollokcs80
Korrektor
Ipad 7-eseket megint jó áron szórja az emag: [link]
(Most linkeltem is, nehogy kikapjak.
) -
bollokcs80
Korrektor
(#30221) g@bo: Ha leszámítod a mostani kifuttatós akciókat, nincs felár, mert ugyanannyiba kerül.
Árpi, köszi a leírtakat, kb. én is így vagyok vele. Korábban nem láttam értelmét a tabletnek, mert a lakásban itt az okosteló, asztali PC, okostévé, úgy voltam vele, minek ide még egy negyedik panel. De mivel fél éve itthon ülök karanténban melózva, jó lenne egy köztes valami, amin tudok dolgozni és nem vagyok helyhez kötve. Ahogy elnéztem, ennyi pénzért Androidos tablet fronton szinte semmi nincs egy-két középkategóriás vasú Samun kívül, meg IT-sként szeretném valamennyire megismerni az almás platformot, kezdésnek jó lesz.
Az A12 bőven megteszi, tavasszal próbálgattam egy XR-t, teljesítményben bőven jó lett volna, de elsődleges eszköznek telóként nem jött be az iOS korlátai miatt. Hosszabb távon is értékállóbb, mint az A10.
A kijelzőnek a fényereje, meg a betekintési szöge legyen jó, a tükrőződés annyira nem izgat. Többnyire szobában lesz használva.
A Pencil jópofa dolog, de én rendes íróeszközt is alig használok, rajzolni meg kreatívkodni nem tudok/fogok.
Egy billentyűzetes tokot majd veszek talán.ac-s wifi már bőven jó, a hálózatom is régen azon van, nem lesz gond.
A tárhelyben én is vacillálok, telóban is a 64 GB óta érzem azt hogy van helyem, de mivel almán nem opció az SD kártya, így inkább megveszem a nagyobbat és lesz hely későbbre is. (DIákkedvezmény nálam is játszik, így nem annyira vészes a végösszeg.)
A gyorsabb töltő pozitívum, ha később mégis váltanék iPhone-ra, már nem izgatna, hogy csomagolnak-e mellé.

-
bollokcs80
Korrektor
Ilyen fóliával van valakinek tapasztalata? A tükröződés enyhítése mellett a kijelzőt mennyire védi egy "sima" edzett üvegfóliához képest?
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
ittakary
üzenetére
Nyilván mindenkinek relatív, hogy mennyi pénz a sok - mindenesetre ilyen nagy multikkal szövetkezve biztos ő húzza a rövidebbet. Ha meg mindent tisztességesen csinál (ÁFA, adók, járulékok), nem hiszem, hogy jó üzlet.
Abban igaza van, hogy sufniboltból tényleg nem éri meg venni, csak hát sokan ráfanyalodnak, mert kevés a pénz a zsebben.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
parandroid
üzenetére
Nem csodálom, pesti aluljárókban is vannak olyan arcok ilyen pultoknál, hogy egy SIM tűt se mernék venni náluk.

Még annyit az előzőhöz, hogy túl a várható második hullámon, szerintem az is belejátszik, hogy a magyar piac jóval kisebb (és árérzékenyebb) mint a német, így nyilván később kap és kisebb készleteket. Az árakkal se nagyon tudnak játszani a boltok, mert egy korábbi Apple bolt üzemeltetője szerint nem sok hasznuk van a készülékeken.
Szerintem az újakból is majd a 32 GB-os iPad 8 lesz a sláger és nem az 512 GB-s Pro.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
parandroid
üzenetére
Itt is az "olcsóbbak" mennek, bár itt ugye nagy hagyománya van a sufniboltos és használtpiaci vonalnak - érthető okokból.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
kalanchoe
üzenetére
Az iPad7-re tényleg jó ajánlat (volt), korábban már akciózták, nem is volt készleten egy darabig. A mini kb. nyár eleje óta van náluk 139.9-ért.
Azon morfondírozok, hogy iStyle-nál lesz-e még Air3, vagy csak az utolsó darabokat szórták ki az újak megjelenése előtt. Félek, hogy most már nem fogják nagyon leakciózni, hogy ne vágjanak alá az új iPad 8 128 gigás verziójának.
-
bollokcs80
Korrektor
Emagnál akciós a 19es iPad és a mini5. Az Air3-at nem engedték lejjebb....
-
bollokcs80
Korrektor
Istyleban már van az új ha jól látom.
-
bollokcs80
Korrektor
Amúgy az Air4-hez még annyit, hogy az már támogatja a második generációs Pencilt is. Nem hangsúlyozták ki sehol, most olvastam egy cikkben.
-
bollokcs80
Korrektor
Nagyon szórták ki a simát meg az air3-at több helyen is, emagnál, MM-nél, stb. van, de ott meg nem nagyon akciós.
Szerintetek mostani felállásban melyiket érdemes venni? Ipad 8 128 vagy Air3 64 GB? A jobb kijelző, kamera és egyebek miatt az utóbbira hajlanék ha elcsípem jó áron. -
-
bollokcs80
Korrektor
-
bollokcs80
Korrektor
Elsősorban azért érdekelne, mert a vészhelyzet kezdetén sorra jöttek kollégák IT-ra, hogy állítsunk be rajta VPN-t, távoli, ezt-azt és azt se tudtam, hol kell hozzákezdeni. Sajna a cégnek nem telik rá és én se tudok többszázezreket belefeccölni, pedig jó lenne beleszokni kicsit.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
parandroid
üzenetére
"Magyar árról meg ne is beszéljünk, most is 350+ a huf/eur, új termék árazásakor az életciklus alatti trendeket is kalkulálják, na most vajon merre fog változni az árfolyam, ha lesz változás?"
Ez a nagy kérdés nekem is, az elmúlt időszakból látszik, mi a helyzet, a 399$-os mini 5 155 ezer lett itthon, a 399$-os iSE fél évre rá 179 ezer.....

Mondjuk én csak egy némileg fejlesztett alap iPadben reménykedek, az remélhetőleg nem száll el 150 ezren túlra....
-
bollokcs80
Korrektor
Itt elég meredek árakkal riogatnak Air4-et illetően: [link]
569-599$, az mostani áfával már eleve 170-180 ezer forint - és akkor hol vannak még a rárakodó terhek.....
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Redditen bukkant fel egy magát "belsősnek" feltüntető figura és szivárogtatott kb. mindenről, utána válaszolgatva a többiek kérdéseire.Redditen bukkant fel egy magát "belsősnek" feltüntető figura és szivárogtatott kb. mindenről, utána válaszolgatva a többiek kérdéseire.
Ami az iPadeket érinti, szerinte az eddigi Air4 design és specifikációk igazak, azt leszámítva, hogy nem lesz se kijelzőbe se bekapcsológombba integrált ujjlenyomat-olvasó, marad a TouchID keskenyebb kávákkal. Elvileg mini is lesz, Pro frissítés már idén nem várható. A sima iPad-ről sem esik szó (sajnos
). USB-C bizonytalan, Pencil 2 támogatás szintén.Hogy mi igaz belőle, mi nem, az jó kérdés. Van aki szerint Tim Cook írt be részegen.

Az illető szerint az Apple-nek külön részlege van a (hamis) kiszivárogtatásokra.
Itt az eredeti link: [link]
-
bollokcs80
Korrektor
Dőlnek a pletyák: [link]
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Ádám16
üzenetére
Én is összenézegettem hétvégén egy MediaMarktban, hogy melyik mit tud, a mini nekem a jelenlegi kijelzővel nem nyújtana sokkal "nagyobb" élményt mint a mostani telóm, noha vasban bőven jó. A sima Ipadet már nem venném a régi proci és a 32 GB miatt, az Air3 meg már sok a büdzsének.
Mondjuk ha az Air4 bejelentése után akciósan kiszórnák kicsit jobb áron, akkor elgondolkoznék rajta.Én azzal is beérném, ha kapna az alap Ipad egy A11/A12-t, 64 GB tárhelyet és picit nagyobb kijelzőt. Meglátjuk jövő héten (vagy októberben).
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
parandroid
üzenetére
...Pro Max Ultra.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A low-cost inkább a sima lesz szerintem.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Na mi van már? Fél négy és még sehol semmi.

-
bollokcs80
Korrektor
válasz
moleculez
üzenetére
Épp most találtam róla egy friss cikket: [link] Teljesen jó hozzá, a teló úgyis szabályozza mennyi áram kell neki.
Nem akarok belemenni fikázásba, de tény, hogy az 5W-os töltő ma már röhejesen lassú mindenhez. Ugyanakkor az a számháború, ami most androidos vonalon folyik a gyorstöltés vonalon, szintén nevetséges, nem beszélve a gyártónként eltérő szabványokról.
Szerintem a 18-27-30W körüli töltésnek van értelme, ez sebességben és az akku kímélésében is kiegyensúlyozott kompromisszum.
-
bollokcs80
Korrektor
Nyugodtan használható, a tabletekhez 12W-os töltőt ad az Apple, gondolom a nagyobb akksi miatt - de ez sem számít gyorstöltőnek (Androidon 10W a legalapabb töltés manapság).
Air3, mini5 és az új Pro-k tudnak gyorstöltést (18W) megfelelő adapterrel.
Ahogy kalanchoe kolléga is írta, Iphone-okhoz is érdemes használni, az 5W-os Móricka töltő baromi lassú ma már (nem bántásképp).
-
bollokcs80
Korrektor
Én a sima Ipadben reménykedem, ha most nem az jön, akkor talán majd októberben az új Iphone-okkal együtt.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Sok sikert hozzá!
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
bollokcs80
üzenetére
Még egy, ezeknél a boltoknál vedd, így 2 év a gari: [link]
-
bollokcs80
Korrektor
Szia!
Én is most szemezek vele, illetve idén kísérleteztem már egy Iphone-al is.
Szoftver oldalról Androidhoz képest a legfőbb különbség (ami nekem a legjobban fájt), hogy a fájlrendszerben nincs matatás. gépre kötve látod a kamera mappát és slussz. Az egyes programok csak a saját mappáikat látják, nincs átjárás. (ajánlott szoftver 3uTools). AppStore-ban szinte minden fent van, ami Playen, ennyiből nincs nagy különbség. Kezelése jobb lesz, mint a droidos tableteké, az Apple komolyan ráállt a témára, a Google sz@rik bele nagy ívben. Most kapsz hozzá egy év AppleTV-t is, van pár jó film és sorozat, de még messze van a Netflixtől.
Ha esetleg van felsőoktatásban tanuló/dolgozó rokon, ismerős, akkor Apple oldalról rendelve valamivel olcsóbban hozzá lehet jutni ÉS ingyen adnak mellé egy alap AirPods-ot.
Hardveres dolgokban a tapasztaltabbak biztos segítenek neked.
Billentyűzet és 1. generációs Pencil megy vele és tud gyorstöltést is Lightning-TypeC kábellel és hozzávaló Power Delivery kompatibilis töltővel. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
mazsiii92
üzenetére
Olvasni ilyen találgatásokat is, pár hét múlva kiderül. Abból kiindulva, hogy csak sajtóközlemény lesz, én inkább a sima iPad-ra tippelnék, az Air talán kapna "rendes" bemutatót.
Végül is ha jönne egy picit olcsóbb AIr 4 vagy lejebb menne az Air 3 ára, annak is örülnék.

-
bollokcs80
Korrektor
válasz
aerosmith
üzenetére
Nincs még Apple cuccom, csak mostanában kezdtem el érdeklődni ebben a témakörben.
Úgy láttam az eddigiekből, hogy a sima iPad szinte minden évben kap fejlesztést és a ősszel az új telókkal jelentik be. Ez alapján szerintem a simából lehet új ősszel, én is kivárok addig.
A Prókat ugye most újították fel, az Air-nél és a mininél meg ritkábban van újítás, utóbbinál korábban olyan találgatásokat hallottam, hogy 2021 első felében lesz mini 6.
-
bollokcs80
Korrektor
Nem tudom mennyire megbízható forrás, de szerinte szeptember elején jön új "alap" iPad: [link]
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Picit off kérdés, de hátha tud valaki segíteni:
Május közepén vettem egy Iphone XR-t, de végül nem vált be, így 14 napon belül visszaküldtem. Most jött egy e-mail az AppleID.hez használt címemre, hogy lejár az 1 év ingyenes AppleTV próba igénybevételi határideje.
Ezt kihasználhatom így is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen monitort vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Épp ezt szeretném én is csinálni, ha kiszabadulok a home office-ból és találok 1-1 olyan példányt MM-ben kirakva, amit nem lockolt le szórakozásból valami hülyegyerek.

)