-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én referencia képeket szoktam így kirakni Procreate mellé. Mint mondtam, zárd be és nem is fogod látni többet amíg nem akarod.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor zárd be ami nem kell.
Magától nem fogja új ablakban nyitni csak ha te erőlteted rá.
De hogy értsed, ez például akkor lehet hasznos, ha mondjuk van egy Safari ablakod az egyik oldalon, mellette pedig mondjuk a jegyzetek, ezt elrakja így és ha nyitsz egy új Safari ablakot akkor az mehet teljes képernyőn. -
Alex91
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez a multitask...

-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ugyanaz mint desktopon a több ablaknak.
-
vadászcsiga
félisten
13-ban mi a szerepe annak amikor meg van nyitva a safari, de a dokkot felhúzva újra rábökve előjön több megnyitott oldal is? Mire jó ez?
-
Serpiko
addikt
válasz
Peterzon94
üzenetére
Üdv a klubban!

-
Misi1979
őstag
Remélem maradhat! Ipad Pro 11-et keresek, wifi+LTE verziót.
Esetleg ha tudtok eladót..

-
Peterzon94
tag
Sziasztok,
2018 12.9es ipad proval csatlakoznék hozzátok!
-
Gabesz77
senior tag
Üdv!
Urak, kis segítséget kérek. Nagyon tetszik nekem az Ipad Air 2019, már a rendelés gombon az ujjam, de kellene némi megerősítés.
Netflix, Amazon Prime, HboGo nézéskor mennyire zavaró a 4:3 arány? Pontosabban fogalmazva, zavaró egyáltalán? -
NGA
addikt
-
NGA
addikt
Ipadra melyik a legjobb ingyenes CBZ olvasó?
-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Jah, ahhoz ne.

-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Ha rajzolni akarsz akkor Apple.
-
Süvi
őstag
Meg tudom erősíteni, ha van rá lehetőség és sokat használnád, akkor csere.
(Nekem az esetek 90%-ában, amikor tablet van nálam, akkor ott a Pencil ís, van olyan, hogy 4-6 órán át használom) -
ruarua
tag
Én szereztem egy Logitech cryont. Kb 14e-re jött ki az ár. Ha nézték teszteket 1-1ben ugyanaz mint a gyári pencil. Egyedül a nyomásérzékenység hiányzik belőle. Sőt, a kapcsolódás gyorsabb is mint egy 1es pencilel.
Anno 2018as iPad hoz használtam gyári cerkát, a bedugós csatlakozás szánalmas volt. Most pro 11-hez használom, néha jegyzetelni, és ugyanaz.
Gyári billentyű helyett is egy Logitech key to go-t vettem. Ritkán használom, és a gyári horror ár mellett szerintem nem is annyira praktikus mint a régi pro tokok (ott takarni lehetett a billentyűket) -
Cyberbeni
addikt
Egy időben én is nézegettem, hogy milyen cerkát lenne érdemes venni a 2018-as iPad mellé és a videók alapján Apple Pencilen kívül semmit sem. Persze azóta se volt olyan, hogy ceruzát akartam volna használni, szóval jó, hogy végül nem vettem.
Ha belefér az iPad cseréje egy olyanra, ami támogatja az Apple Pencilt és mellé egy cerka, akkor szerintem azzal járna a legjobban.
-
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Pixel és Dash 3 (ilyennel már írtam, elég nagy a késés
)
Nagyon nagy az ugrás ezek az Apple Pencil és írásképes tabletek között. -
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Adonit tollakbol [link] van.
-
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Igen az, inkább arra, nehogy elhagyja az ember.
Elég jó áron vannak az adonit termékek most. -
Süvi
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Igen, én használtam ilyen Air2-n
-
CharlieDrop
veterán
srácok, Air2-höz, vagy ilyen nem Pencil kompatibilis tablethetz használ valaki ilyesmit?
-
ricogsm
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
na jó
maradjunk az Ipadnál
Ilyen van neked? -
Elektrosokk
veterán
válasz
ricogsm
üzenetére
[Surface Studio 2] mondjuk nem ios, de ütősnek elég ütős.
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Melyik az upgrade (következő lépés amit venni lehet) Ipad a 2017 es 10.5 wifi+cell után?
Írtak egy cikket,hogy 2018 as nem annyira ütős mint a 2017 es. -
-
HIJ
őstag
-
Serpiko
addikt
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Nincs mit majd írd meg mi lett a vége a dolognak.
-
-
Serpiko
addikt
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Ha nagyobb pár milliméterrel akkor nem jó rá. Múltkor itt feljebb írták a mini 5-re nem jó a mini 4 tok. A legegyszerűbb ha fel tudnád próbálni rá valahogy a tokot vásárlás előtt.
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Karácsonyra szeretnék egy mini 3 tokot, de csak mini 4-es változatokat találok, legalábbis amit kinéztem csak 4-esre van de ajánlja 3-masra is. Ahogy néztem a paramétereket, a 4-es 3 mm-el nagyobb lett. Létezik hogy passzolna hozzá, esetleg valakinek van ilyesfajta tapasztalata?

-
Madwe
nagyúr
-
Kohautech
junior tag
Ezt a kábelt szokták hívni “camera Connect kit-nek igaz? [link] és ezzel rà lehet kötni külső eszközöket iPad pro 2018-ra usb A 2.0 kàbellel? Pl audio eszközök , pendrive, fényképező gép ?
-
Noxy
veterán
válasz
Kohautech
üzenetére
Amíg ezt leírtad, ennyi erővel a Googleba is beírhattad volna: Apple lightning usb c adapter.
-
ricogsm
őstag
Safari böngészőben milyen ujj opciók vannak előre hátra lapozáshoz?
mindent csinál már az újj mozdulatokra de amit szeretnek azt nem. -
Polllen
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy 2018-s ipad-m és egy új ipad mini. A mini sebessége és kijelzője nagyon tetszik, de méretben az ipad 9.7" a nyerő.
Alapvetően csak netezésre és chatre használom, de így is érezhető a mini előnye.Melyik 10" körüli ipadet érdemes venni, ha a mini sebessége kellene?
2017-s ipad pro vagy 2019 ipad air? Vagy? -
Kohautech
junior tag
Van gyári Apple átalakító usb-c rol lightningra?(iPad pro 2018€hoz)
-
ricogsm
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
azt észrevettem én is,h a pc fele próbálják terelni az iPadot. Pencil , keyboard , stb. Lehet pár ios frissítés és kiderül .
-
válasz
ricogsm
üzenetére
2017 cikk esetében ez teljesen igaz, bár azóta egy bizonyos szintre beállt a piac sülyedése amit olvastam pár hete hasonló cikkben és én erre céloztam. Sajnos már a piac résztvevői leginkább három fő márkából teljesedik ki és kész. De amíg az Apple folyamatosan lát benne fantáziát és fejleszti és aki itt van a topicban annak ezen nem nagyon kell aggódnia.
Sőt most kell legjobban bizakodni , hisz végre elindult valami az Ipad Os-el ami eddig még nem volt. Későbbiekben talán tényleg eljuthatunk egy kis számítógép kiváltó termékhez.
Bár tudom hogy teljesen úgy sem fogja kiváltani, hisz akkor nem lenne bevétele a cégnek és hagy akkora szakadékot az Apple hogy továbbra is meglegyenek a lényegbeli különbségek.
De lehet csak én vagyok ennyire naiv és rosszul látom a dolgokat.
-
ricogsm
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
According to many analysts, tablets are dead and have been dead for a long time, declining for 11 quarters in a row (except for Apple of course). With fewer and fewer tablets being released, good tablets are few and far between, and Teclast hopes to change that.
forrás gizchina.com
-
Aksomatic
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Milyen későbbi kellemetlenségek?
Pont attól eltérő forrást keresnék, ha van megbízható -
-
Aksomatic
senior tag
Honnan érdemes kijelzőt venni iPad 2018-ra? Az Apple Pencil fog rajta működni ugyanúgy vagy ilyen csodát már ne várjak?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
okéoké

-
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem hinném hogy kihalóban lenne
Ahogy olvasgatom a külföldi oldalakat is, inkább csak stagnál. -
ricogsm
őstag
Jót nevettem

-
Én a billegő ágy lába alá szoktam betenni éjszakára. Nappal vágódeszka.
Olyan, amin vagy egy alma, amibe beleharaptak.Egyéb hülye kérdés?
-
ricogsm
őstag
Ki mire használja az Ipadjét? És milyen van?
-
qqzs
őstag
tenyleg nem tudja portrait split screent egymas alatt?
-
MauroN
tag
Sziasztok.
ipad pro 11”-et össze lehet kötni monitorral? Van erre lehetőség?
-
jófejsrác
senior tag
Furák ezek a frissítések. Én folyamatosan bétázok és most, hogy kijött a frissítés leszedtem a beta profilt és feltettem a pro-ra és az X-re is. Pro-n nem veszek észre semmit (továbbra is remekül működik), viszont
az X határozottan megtáltosodott memória kezelést illetően.Szerintem én le is állok a frissítésekkel, az X-en legalább is. Amíg nem jön olyan dealbreaker dolog ami miatt kéne.
Persze jönnek az ígéretek, hogy a 14 majd mekkora király lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Magától nem fogja új ablakban nyitni csak ha te erőlteted rá.

)