-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
10,5' iPad Pro tok kompatibilis 2019 iPad Air 3-mal?
-
Alex91
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
Ipad 2 hardvere retina kijelzovel...
-
válasz
hszilard666
üzenetére
ilyen gyenge az ipad 3?
ipad mini 2-m is viszi az ilyen videókat simán -
hszilard666
veterán
-
válasz
hszilard666
üzenetére
próbáld az nplayert
-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Azlrt google helyett duckduckgogoval keresésre elvan az ember - néha jobb h nem profilozott találatokat ad, néha nem.
Facebook nélkül tök jól lehet élni (igaz 2 év után elkurvultam s létrehoztam egy kamu profilt, amit 1-2 hetente kizárólag a céges gépemről néha megnyitok, túl sok manapság a legénybúcsú meg esküvő
nem is a chat része hiányzik (arra jó nekem a signal, aki akar velem beszélni felteszi, ha tényleg akar velem beszélni. Vagy imessages) arra végtelen alternatíva van, a group eventek azok, amire kellene egy jó alternatíva részemről...
Instám sose volt, twitter se, youtube meg... sajnos youtube junkie vagyok
ott megfogtak.
Apple maps hétköznapokra tökéletes, az elmúlt években rengeteget fejlődött, elég mindenre.
Szóval azért valamennyire lehet modern, teljes életet élni nélkülük, többé kevésbé
-
törölt tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Jó, hát pont erről beszélek baszki

-
törölt tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Nem ennyi, mert nem "kötődik össze" a csillió másik weboldallal, ahova be van épülve adsense meg google analytics.
-
Madwe
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jobb felső tabokat szétdobó gombbal tudsz privacy módba menni.
Első körben ne használj google-t keresésre akkor, hanem használj DuckDuckGoGo-t. Az sokat lendít ezen
Beállíthatod defaultnak is, h urlből az keressen. -
vadászcsiga
félisten
Engem valami olyan megoldás érdekelne hogy ha keresek valamit safariban, utána sehol ne dobjon fel ugyanolyan ajánlatokat. Facebookban se.
amugy safariban hol az inkognitó mód?
-
Pedig én azt hittem csak a pip és a reklám blokkoló miatt használják már a böngészőből a YouTube-ot.
-
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Kitúrtam a fiókból egy ipad 3 ast, egyetlen dolgot szeretnék vele csinálni:
Vacsora közben sorozatot nézni.A problémám a következő:
720p-s mkv kiterjesztést szeretnék nézni, viszont kép csak szürke, a hang meg megy, a felirattal együtt. Ugyanez a fájl, a telefonomon szintén VLC-ben megy hibátlanul. Az ipad 3 nem tud megbirkózni a feladattal? Yt on gyönyörűen megy a 720p, szóval nem tejesen érteném a szitut.
A legfrissebb elérhető iOS van az eszközön. Szabad hely van bőven, más nem fut a háttérben.
Tudtok ajánlani esetleg olyan lejátszó appot ami elbír a fent említett feladattal, emellett tud égetett feliratot kezelni?
-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
Adsz a szarnak egy pofont, grat
Nincs baj azzal, ha fontos a privacy (nekem is az) de értelmesen kell húzni határokat. Pl, ha már youtubeot használsz (ha fontos a privacy, ne tedd) akkor annyira édeshótmindegy, h inkognitó módban használod e vagy sem, mind a google mind apple pontosan tudja, h mit hol nézel. Meg a netszolgáltatód is, btw. Az inkognitó nem egy mágikus csoda vpn tor akármi, egyszerűen csak a böngésző nem logolja a historyba, h hova jártál. Azaz max az asszonypajtás elött növelted ezzel a privacyt, de a cégek felé nem...
Azaz ha azért használsz ytot inkognitó módban, h a google ne lássa mit csinálsz, semmi értelme. Vagy ne nézd a yt-ot, vagy használd nyugodtan az appot. -
Zilliax
csendes tag
Mennyire igaz az a hír , hogy az Apple 1 hónap múlva , márciusban jelenti be az új iPad pro-t?
-
B.i.L
senior tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Azt gondolom,hogy a - pl.: yt is a háttérben frisseb infót tartalmaz,ami azt generálhatja,hogy a program manáger' is frissít a programon,mintha új verzió lenne,ezért lelövi...nekem is sok progit kilő 2 másodperces visszalépéssel. Csak gondolom!
-
kchris78
veterán
válasz
jófejsrác
üzenetére
igen sok helyen írták ezt az X-re, nem csak MCsaba hülyesége volt
... X-em volt de ott nekem nem volt zavaró mert talán 1-2x kipróbáltam a dolgot és utána hagytam is annyiban
. De itt viszont akkor memóriakezelés a probléma hanem egyszerűen kevés a 3GB és fotózáskor kidob minden mást mert nem fér be. Smucigok voltak a memóriával ennél a modellnél az biztos. -
jófejsrác
senior tag
válasz
kchris78
üzenetére
iPad pro 11'-nál meg van a 4 GB-ram, de ahogy írtam ott nem igazán zavaró, az X-nél valóban kevés a 3GB. Legjobban akkor érezni ha csinálsz portré fotót és utána akarsz valamit kezdeni a telóval. Kell pár másodperc mire magához tért. Ettől függetlenül szuper készülék.
-
kchris78
veterán
válasz
jófejsrác
üzenetére
nekem régebbi 2017es iPad prom van, az ios13 elején éreztem ezt de a .2 vagy .3 frissítéssel elég jól eltűnt. A termius ami kritikus erre (mert a addig marad belépve amíg az iOS ki nem vágja a RAMból háátérben) teljesen jól használható lett. Lehet modell függő is a dolog... Szerintem ha 4GB RAMos telefont vesz majd az ember akkor lehet jó lesz az is. Én egy XR-el vagyok, aztán ha ősszel kijön egy 5-os stílusu iPhone (legjobb telefon volt) akkor váltok én is.. Kicsit ez a hobbim is.. DE nem mi vagyunk az átlag
. -
Madwe
nagyúr
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Ezeket az ios13 hozta be mint problema nekem, de a legutobbi update ota kb semmit nem dob ki a memoriabol, legalabbis az en use casem eseten. 2018as 12.9es pro
-
jófejsrác
senior tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Nálam a YouTubenal zavar leginkább meg a safarinal, insta. Játék, Netflix, hbo go, noteablitiy valahogy benne marad.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
jófejsrác
üzenetére
Ez IOS probléma. nekem is ugyan ez a bajom ipad pro-val, hogy szinte alig tart valami a memóriában, állandóan újra töltöget. Nagyon irritál, hogy akár csak egy másik appra váltok át és az előzőt ő úgy gondolja, hogy addig jól kiüríti és ezért kezdődik a várakozás.
Valahogy ez a legendás sebesség és smooth reakció már baromira nem igaz a kevés memória, vagy a ram gyenge kezelése miatt. -
sebgutkopf
őstag
válasz
Zilliax
üzenetére
Gondolom rajta van a tv és a tablet ugyanazon a wifi-n. Tab-on kiválasztod lehúzod a kezelősávot és a képernyő tükrözést aktiválod. Feljön az LG tv, egyszer összepárosítod őket (kiír talán egy pint) és kész.
Ha nem látná a tv-t, akkor kérdés, hogy milyen évjáratú az az LG, és melyik webOS verzió van rajta.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
kchris78
üzenetére
Első iPhone-om egy 5S volt ami 3 és fél évig volt nálam. Aztán volt lehetőségem Amerikába utazni és potom pénzért lecserélni egy 7-re, fél év után eladtam és vettem egy X-et ami már lassan 2 éve nálam van. De sajnos már azon gondolkodom le kéne cserélni
.Szerintem ha anno nem jön a lehetőség az 5S-ről azóta is az lenne. Viszont most már sajnos érzem, hogy a memóriakezelés nem a legjobb az X-en. Így várom a szeptembert, hogy milyen lesz az 5,4"-es teló
- vagy 11pro és felejtsenek el egy darabig ismét.
Egyébként ez a memória kezelés probléma nem X sajátosság, iPad Pro 11-en is érezni hogy elfelejt dolgokat, úgy hogy más meg sincs nyitva. Remélem javítják. -
kchris78
veterán
baromira el kene engedni! teljesen igazad van... de látják az emberek is ezt, csak a YTs idióták tolják ezt mert nekik ez a dolguk hiszen már egy két éve abszolút növekvő pályán van a telefonos csereintervallum. Mindenhol. Talán már 3 év fölött tart, ott is ahol lenne pénzük az embereknek a cserére. De nekik az eladás a céljuk..
-
Zilliax
csendes tag
Hogy lehet megoldani hogy iPad képét kirakom okos tv -re, lehetőleg full hd -ba. Pl stream közvetítést twitch-en.
-
weinmaker
őstag
Sziasztok!
Az létezhet, hogy régebben megvett iGrand Piano app, amit ipadra vettem, mert akkor még nem volt iphone-om, fizetősbe kell letölteni iphone-ra ha azon is használni szeretném? -
Madwe
nagyúr
válasz
Maxximus
üzenetére
Talán nem kéne elvárás legyen, h minden évben világot váltson egy egy új termék
?Minap azon akadtam ki, h egyik amerikai yt csatornán beszéltek új iphone pletykákról, SE, s h képzeljük van aki iphone 6s-t használ. Nanebassz, van aki még régebbit, miért kéne 2-3 évente max cserélni? Megy ameddig megy aztán csere, ez kéne legyen az alap... a kezdeti évenként vmi új feature jön ami baromira hiányzott az okostelefonok hajnalán alap volt, de már el kéne engedni

-
Maxximus
őstag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Az apple is így gondolta, hogy nem fog tudni villantani 2019-ben,ezért nem is adott ki újat.
A watch-nál meg sztm be is égett. Compass (ami programmal is van) és AOD,vicc, be is kellett vonni a 4-es szériát,hogy valaki vegye az 5-set. (maradt a 3-as és az 5-ös) . ez már izzadság szagú... -
Zilliax
csendes tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Nekem lg tv van és tud elvileg AirPlay . Hogy tudnám kitenni így tv re amit látok ipaden?
-
Maxximus
őstag
válasz
206 cc
üzenetére
Alapból én is azt nézegettem, de zsugori vagyok kiadni 430-at is.
(mi van ezzel a MM-al, tök jó áraik vannak...
) -
Maxximus
őstag
válasz
206 cc
üzenetére
Sztm jó áron abszolút,kb még 2 évig minden elfut rajta. Ha eladod kevesebbet is fogsz bukni rajta. Én is most decemberben vettem 10,5 PRO-t (ami ugye 2017-es). 200-ért a 256-os LTE-set nem hagyhattam az istyle-ban
. A 11 pro ugyenez pont duplája...Ennél jobb áron veszed? Most 367 a MM-ban a 256-os LTE akcióban.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Érdemes most iPad Pro 2018 12.9” venni 256GB modell és jó áron megkapnám ......várható most márciusban szerintetek új modell? Mert ugye kb. két évre venném.....
-
Madwe
nagyúr
válasz
Maxximus
üzenetére
Első körben nem ártana legalább az apple health appot ipadre portolni... de szvsz teljes watch támogatás sose lesz mint iphoneon, esetleg azt tudom elképzelni, h watch már teljesen telefon független, s minden app ami szinkronba megy, lesz ipaden is (APPLE HEALTH FFS, miért nincs már ipadre...
) -
-
kezo0
addikt
Fotózásnál továbbra sem tudni, hogy az elkészült kép HDR-es vagy sem (nem kerül rá a kis HDR-pikto), ill. ha be van kapcsolva, hogy mentse a normál fotót is, akkor is csak 1 db képet készít (amin nincs rajta a HDR-pikto, tehát lehet hogy ez a normál, és akkor a HDR-es verzió az, ami nem készült el?).
-
válasz
Maxximus
üzenetére
Nem vettem észre semmi különöset.
Ezt írják:
iPadOS 13.3.1 includes bug fixes and improvements. This update:
- Fixes an issue in Communication Limits that could allow a contact to be added without entering the Screen Time passcode
- Addresses an issue with Mail that could cause remote images to load even when the "Load Remote Images" setting is disabled
- Fixes an issue that could cause multiple undo dialogs to appear in Mail
- Resolves an issue where push notifications could fail to be delivered over Wi-Fi
- Introduces support for Indian English Siri voices for HomePod
Nekem olyan volt, hogy kb naponta egyszer újraindult az iPad készenlétben. Remélem azt is javították, de majd látjuk. -
Maxxy10
addikt
13.3.1 elérhető.
-
VD
őstag
Én ugyanígy váltottam androidról, és a tapasztalat, hogy nincs más életképes megoldás. mint az Apple TV, vagy Airplay képes TV (Samsung és talán LG-k).
Ez az Apple ökoszisztéma velejárója. Cserébe viszont beton stabil és messze kényelmesebb mint a droidos bohóckodás volt. -
|AP|
veterán
eddig alapvetően androidos eszközöket használtam, az otthoni TV-t pedig Chromecast-tel okosítottam. Nemrég vettem egy iPad pro-t és bár a Netflix és az HBO Go appban továbbra is megvan a Chromecastre küldés lehetősége, böngészőből nem tudok videót kiküldeni TV-re. Chrome-mal is próbáltam, de hiányzik a lehetőség az ipad OS verzióból. Van megoldás erre, vagy ezzel együtt kell élni?
Csak ezért nem vennék Apple TV-t, minden másra tökéletesen elég nekem a Chromecast. -
B.i.L
senior tag
válasz
Peterzon94
üzenetére

Köszönöm szépen
Feladtam - akkor ennyi -
Süvi
őstag
Készítettem hozzá egy rövid videót.
-
B.i.L
senior tag
Ez a névjegy gravír hogy működik,hallottam róla,de nem néztem utána.
Gondoltam ne unatkozzatok
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Amazon.de-n találtam ipad pro-t, ez mennyire jó vétel szerintetek? General überholt, azaz refurbished akkor ezekben új akksi van? Vagy pontosan ez mit jelent?
-
Geller72
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ha jól emlékszem már akkor gyenge volt amikor kijött, nem igazán bírta a hardver a retina kijelzőt. De én azért szeretem, ha jól emlékszem 10K ért vettem, annyit simán megért!
Ez a technológia lényege
Beállíthatod defaultnak is, h urlből az keressen.
- vagy 11pro és felejtsenek el egy darabig ismét.