Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Ipad 9.7, 2018-ra létezik magyar kiosztású billentyűzetes tok? Ha igen, melyiket érdemes megvenni?
-
wm2
őstag
Igen. Akksi ciklust egy Apple szervízben pontosan megmondják neked. Ha nincs nagyon leharcolva még akksi cserével is megéri.
-
galaxys80
veterán
Magic Mouse-al nem működik az egértámogatás?
Az iPad legalábbis ezt írja ki. -
B.i.L
senior tag
Pro és "kontra"
csak a kijelző,ram sokkal jobban vissza adja,hogy van a kezedben valami,ami munkára fogható.
kontra : drágább lesz,nehezebb is
Van benne anyag rendesen - Pro
Prót vegyél,nem fogod megbánni.
Ha van lehetőséged kipróbálni (MM) nézd meg,tapizd meg,vedd a kezedbe,mert ez hosszútávú döntés.Ugyanakkor válthatsz is,ha nem hozza a kötelezőt,árában elmegy ... -
kátú
őstag
Írok egy új kommentet, mert nem szeretnék mindenkinek külön külön válaszolgatni. Ez úgy jön elő nálam, hogy megnyitom mondjuk az affinityt, megfordítom a mini t, felhúzom a dock ot és újra simítással kilépek. Ekkor így fogad a főképernyő. És csak az oldja meg, ha azt az appot, amiből kiléptem megnyitom, vissza fordítom a mini t és úgy lépek ki. Akkor minden vissza áll a normális kerékvágásba. Parádés
-
-
-
B.i.L
senior tag
válasz
mr.tamasbiro #26157 üzenetére
Megbízható forrásból,garanciával : igen megéri.
-
vektornfl
tag
Jó, de én úgy tudom, hogy a nast, csak helyi wifiről tudom elérni nekem meg pont úton lenne rá szükségem. Amennyire én tudom nast nem tudom távolról 4g-n elérni (de talán nem helyi wifiről se, de ez lehet hülyeség) ios-on. Legalábbis a rendszergazdánk szerint nem (irodában van nas, amit windowsról tök jól elérek, meg régebben androidról is). Arról nem is beszélve, ha még működne is 4g-ről akkor is, ha nem csak dokumentumok mozgatása történik, akkor rengeteg adatforgalmat generál, tehát nem helyettesíti a külső hdd-t.
-
skt
tag
Sziasztok!
iPadet vásárolnék, akár új akár használt.
Amire használva lenne, böngészés, levelezés, socialmedia, esetleg Netflix ,talán nagyon alap játékok. Valamint az egyetemi dolgaimat szeretném ezen intézni. Tehát lehetséges, hogy csatlakoztatnék rá valami billentyűzetet, és menne rajt az office, jegyzetelés, kis multitaskaing stb. A keret maximum 150 lenne.
A kérdés hogy mennyire felelne meg erre egy 2018-as vagy 2019-es iPad? Vagy erre már nem nagyon ,és vegyek egy 10.5. pro-t? -
udna999
tag
Üdv,
iPad Pro 10.5, egymás mellett egy Samsung tab-al, ugyanarra a wifi hálózatra feljelentkezve, ugyanaz a yt videó az iPad-en folyamatosan bekockásodik, és sokszor homokórázik, míg a Samsung-on tökéletesen fut max felbontáson, akadás nélkül. Ez a probléma minden más alkalmazásnál is jelentkezik (hbo go, netflix, twitch). Csináltam sebességteszteket, ilyenkor az iPad-en 0,2-0,5mbps letöltést mérek, míg a Samsungon vele párhuzamosan 30-40mbps. Létezik, hogy ennyivel sz.rabb az iPad wifi modemje, vagy valami hw probléma? Mobilneten ez egyáltalán nem jelentkezik.
Illetve ugyanezen iPad-en, a képernyő középső gomb felöli rövid oldalán a szélső két-három pixelsor random felvillan fényes fehéren. Ilyennel találkozott már valaki?Köszi
-
alberttt
tag
Lenne még egy kérdésem. Egy átlagos felhasználónak, aki nem sok programot telepít, és inkább csak internetezésre használja, nem játszik, mennyire felel meg ez a készülék (Apple iPad 10.2 32GB)?
-
mr.tamasbiro
őstag
2018-as ipad 32 wifis megér 60-at ami fél éves?
-
alberttt
tag
Wakuz: Köszönöm a választ. Tehát, ha nincs ott a "wifi" a címben, akkor biztos LTE? (Az ügyfélszolgálatost is kérdeztem, de kb semmit se tudott mondani. Jó hogy vannak...)
Kátú: Magenta1-esként kapnék rá kedvezményt, +részletfizetési lehetőséget, így igen, innen szeretném.
-
alberttt
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Aki vásárolt a telekomtól APPLE IPAD 10.2 32 GB készüléket, elárulná, hogy sim kártyát kezeli vagy sem? Összehasonlítottam a wifisként árusított készülékkel, és a telekom oldalán teljesen ugyanazokat a paramétereket mutatja. A válaszokat előre is köszönöm!
-
vektornfl
tag
Köszi szépen! Nekem az lenne a fontos, hogy kezelje a külső vinyót külön áramforrás nélkül. Úgy tűnik ez korlátozott módon csak az új ipad pro-n működik (az meg rohadt drága még). Viszont régóta várom a külső hdd támogatást és vmilyen formában végre megtörtént, szóval már ez nagy előrelépés
-
Wakuz
lelkes újonc
válasz
Elektrosokk #26147 üzenetére
Nincs vele baj valóságban sem
-
Elektrosokk
veterán
Sziasztok
iPad pro + mac airplay mennyire stabil ? Láttam pár YT videót hogy műkődik, de sokat segítene pár gyakorlati tapasztalat.
-
Zolix
tag
Sziasztok, ipad pro 10.5 tabletem van a ikonok után kicsit húzódik a kép ez normális? Valamit állítani kellene?
-
pitipeti
csendes tag
Sziasztok!
Azt tervezem, hogy ma veszek egy iPadet.
Az új alap modellt, de a tok/billentyűzet tekintetében nem tudok dönteni.
Valami védelem mindenképp kell és én a billentyűzetet is sokat használnám, de:
- iszonyú soknak gondolom az 58000 Ft-ot a hozzá való smart keyboard-ért és
- úgy látom, hogy a hátlapot nem is védiMi a tapasztalata annak, aki használja?
Megéri az árát?Egy gyári smart tok (20e) + egy apple bluetooth billentyűzet (38e) összesen pont ugyanennyibe kerül.
Ti melyiket vagy mit javasolnátok?
-
*Mukeey*
addikt
Megjött pont most a többek által ajánlott [alis] kamera adapter. Kezel minden pendriveot, próbáltam 32/128/256-al. Külső vinyót viszont nem, az áramellátás miatt. De így is szuper, nagyon örülök neki. Végre
-
B.i.L
senior tag
Egy Restart segíthet,legalábbis bizonyos időközönként ajánlott is
Azt vettem észre,hogy nem teljesen kerek,pl.: Safari böngésző,háttérappokat lelövi,és újra betölti.Nemtudom ennek így kell lennie? -
kezo0
addikt
Na, azt nem tudom, hogy van-e hozzá köze, de nem kizárt, hogy nem véletlenül épp most, a 13.2 telepítése után nem sokkal végre befejeződött a fotók elemzése a mini 5-ön. Egy hónapig dolgozott rajta úgy, hogy min. napi 7-8 órát volt töltőn, zárolva... Szóval vagy tényleg ennyi ideig tartott neki, vagy a 13.2 megoldott egy bugot.
-
*Mukeey*
addikt
13.2 òta minden app újratölt, ha lerakom háttérbe. Nagyon idegesítô. Nálatok? Mit lehet ezzel tenni? Ipad mini5.
-
B.i.L
senior tag
-
Angrybird
csendes tag
Sziasztok! IOS 13.2-n az automata fényerőnél ki van véve a pipa, mégis állítja nekem a fényerőt, nagyon utálom, 13.1.3-n is ez volt. Másnál is van ez a bug?
-
válasz
mr.tamasbiro #26117 üzenetére
Azért várj még meg valaki mást is, hátha reagál az áraimra, az lenne igazán jó kiindulópont.
-
válasz
mr.tamasbiro #26115 üzenetére
Hát.. ez így nem könnyű. Én amennyit adnék értük:
ipad 2018 - 75
ipad air 3 - 110
ipad mini 5 - 100
pro 9.7 - 90
pro 12.9 - 110
pro 10.5 - 130
pro 12.9 (2.) - 140
pro 11 - 200
pro 12.9 (3.) - 300
Ezeket a használt árakra értem, legalább fél éves készülékek esetén, bár ugye ez inkább több lenne sok esetben és minden esetben az alap tárhely és wi-fi only.
De ez az én meglátásom, másnak lehet nem érnek ennyit, vagy pont hogy többet. Ezeknél régebbi most már nem vennék. -
Wakuz
lelkes újonc
válasz
mr.tamasbiro #26112 üzenetére
iPad pro 10.5, iPad pro 11, iPad air3.
-
válasz
mr.tamasbiro #26112 üzenetére
Azt.
Mennyiért?
-
mr.tamasbiro
őstag
Sziasztok. I padok közül melyiket érdemes még megvenni használtan ami minimum annyit tud mint a 2018-as iPad 6?
-
B.i.L
senior tag
Sziasztok!
Ipad pro 10,5 nekem
a feleségemnek 2018 ipad
most pedig vettem 2019 ipad
viszont utóbbira szeretnék fóliát,vagy üveget,továbbá tokot is.A kérdés az: valakinek tapasztalata volt már ezekkel? Visszafele nem kompatiblis-10,2 “ -
Süvi
őstag
válasz
vektornfl #26107 üzenetére
Szia. Egy korábbi hozzászólásomat idézném.
De aki tutira akar menni, az beruház egy ilyenre:
Hub for external storage on lightning iPads — Atolla Powered USB hub REVIEW -
vektornfl
tag
Sziasztok!
Gondolkodom rajta, hogy lecserélem az Ipad Air2-t a nagyobb 12,9-es Ipad Pro-ra. Olvasgattam és nézegettem, hogy az ios 13. támogatja a külső hdd csatlakoztatást. Viszont nem egyértelmű nekem, hogy a lightning csatlakozós 2. generációsnál is működik -e rendesen vagy csak az usb-c modellnél? Nekem egy 1 terrás külső HDD-t kéne majd rá csatlakoztatni. Az lehetséges, hogy a 3. gen ipad pron megy simán, míg a 2. gen ipadon, ami lightning csatlakozós, csak akkor működik (ha működik egyáltalán?), ha valami plusz átalakítót használok és azon keresztül, még + áramot kap a gép? Esetleg a 3. gen ipadon is csak kisebb energia igényű, kisebb hdd-k mennek?
-
Maxxy10
addikt
Elérhető a 13.2
-
*Mukeey*
addikt
[Link] 3-3 kép, teljes automatán mind a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest