Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Nemrég vásároltam egy Ipad 2018 128GB verziót, előtte évekig egy Ipad Mini 1-et használtam. Az újjal nagyon meg vagyok elégedve: gyors, sokáig bírja, egész jó fotókat csinál, stb. Amitől viszont kikészülök: a régi minihez képest sokkal rosszabban viseli az ujjlenyomatokat. Képernyőtisztítás után 10 perccel már tele van ujjnyomokkal, amik ráadásul normál használatnál is folyamatosan látszanak. A régi minin zárolt képernyőnél volt csak látható a sokk ujjlenyomat és jóval ritkábban kellett takarítani. Nem tudom a laminálás hiánya miatt van-e ez, de már frászt kapok tőle. Valamilyen nagyon vékony jó minőségű fólián gondolkodom, mert így jelentősen rosszabb élmény használni a gépet.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Warzone
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest