-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz lordring #22232 üzenetére
Nekem is iPad 2018 van csak a 64 GB imádom. Ujjlenyomat nem sok van rajta nekem nem okoz gondot kb. 2 naponta törlöm de nem vészes könnyen lejön. Fólia nekem nincs rajta mondjuk lehet ember függő is ki mennyire zsíros vagy nem az. Haver átjött nyomkodja utána picolhattam. Pedig Gyuros szálkás a tag. Lol.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
nbence94
tag
válasz lordring #22232 üzenetére
Lehet kapni olyan folyadékot, ami elvileg zsírtaszítóvá teszi a felületet. Ugyan én még nem próbáltam, de szerintem be fogok szerezni valamit mert én az iPad 2018-amat smart case-szel és üvegfóliával használom, és sajnos a képernyőt napi szinten le kell törölgetnem Clean-nel, annyira begyűjti az üvegfólia a lenyomatokat ... van valakinek ilyesmivel tapasztalata? tudom hogy az üvegfólián nincs ez az oleophobic réteg mint a gyári kijelzőn ,de minden nap takarítgatni hogy szép legyen elég macera..
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz lordring #1957 üzenetére
A Camera Connection Kit tökéletesen beolvassa a képeket SD-ről. Sőt, nekem a 30-PIN=>Lightning átalakítóval is simán megy a régi Kit az új iPadekben.
A pendrive hiába is működne (sok nem megy egyébként a magas áramfelvétel miatt), azon is csak képeket keres a tablet. PC nem kell, de net nem árt, felhőből szinte minden megoldható. Vagy egy ilyennel: QNAP QGenie: mobil NAS és még sok másA legjobb aláírás a héten
-
legiaap
félisten
válasz lordring #1957 üzenetére
Milyen kamerád van? Keress rá a storban hátha van hozzá app és vezeték nélkül is rá tudsz csatlakozni és így áthúzni a képeket.
Ha nincs app, akkor kártyaolvasóre keress rá és vegyél egyet.
Ha smart kamerád van akkor arról is feltudod tenni a képeket felhőbe, amire lesz app az appstore-ban.
Utolsó lehetőség wifi-s adathordozó.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Külpolitika
- World of Tanks - OFF topic
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 3G 16GB
- iPad 10th. 64GB Wifi Mint Az Új/2025.06.11.Apple Gar./Akku 99%/p3986
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 4 - Cellular (AJÁNDÉK Pencil 2) 64 GB
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz