- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Nemrég vásároltam egy Ipad 2018 128GB verziót, előtte évekig egy Ipad Mini 1-et használtam. Az újjal nagyon meg vagyok elégedve: gyors, sokáig bírja, egész jó fotókat csinál, stb. Amitől viszont kikészülök: a régi minihez képest sokkal rosszabban viseli az ujjlenyomatokat. Képernyőtisztítás után 10 perccel már tele van ujjnyomokkal, amik ráadásul normál használatnál is folyamatosan látszanak. A régi minin zárolt képernyőnél volt csak látható a sokk ujjlenyomat és jóval ritkábban kellett takarítani. Nem tudom a laminálás hiánya miatt van-e ez, de már frászt kapok tőle. Valamilyen nagyon vékony jó minőségű fólián gondolkodom, mert így jelentősen rosszabb élmény használni a gépet.

-
lordring
aktív tag
BUÉK!
Tud valaki olyan hangoskönyv-lejátszó alkalmazást, ami kezel NAS-t ( Kingston Mobilelite WG2)
és van benne alvás időzítő?
-
lordring
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Megvettem a Mobile Lite Wireless G2-t, remek. Szépen kezeli az USB eszközeimet és a fényképezőt is, akár USB-n, akár SD kártyaként.

Köszi a tippet!
-
lordring
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
A Kingston Mobile Lite Wireless G2 és a QNAP QGenie elvileg csak akkor érhető el az Ipaddel, ha van wifi jelen?

-
lordring
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Megnézem ,köszi a tippet!
-
lordring
aktív tag
Nyaralás előtt 1 azaz egy nappal behalt a droidos tabletem, de fullra. Mivel nem volt garis, és sietnem kellett, telefonos tapasztalatom alapján vettem egy Ipad minit, wifis változatot. A retinás nem ért meg plusz negyvenet nekem, mivel az előző tablethez képest ennek a képe is gyönyörű. El is mentem nyaralni, és a böngészés, filmnézés egyebek terén tökéletesen hozta is amit vártam. Viszont nagyon meg voltam lőve a következővel: mivel 2 hétig gyakorlatilag nem volt a közelemben PC, így nem tudtam egyáltalán elvégezni olyan dolgokat, ami egy droidos tableten gond nélkül megy:
- a fényképezőről átteni a képeket (erre elvileg van kamera kit)
- USB pendrive-t beolvasni (elvittem egy halom filmet/könyvet)Van olyan eszköz , ami a fentieket egyben megoldja? Vagy kell vennem egy külön kamera kitet/SD kártya olvasót, meg külön valami külső merevlemezt?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amatőr csillagászat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BMW topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs