Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Nemrég vásároltam egy Ipad 2018 128GB verziót, előtte évekig egy Ipad Mini 1-et használtam. Az újjal nagyon meg vagyok elégedve: gyors, sokáig bírja, egész jó fotókat csinál, stb. Amitől viszont kikészülök: a régi minihez képest sokkal rosszabban viseli az ujjlenyomatokat. Képernyőtisztítás után 10 perccel már tele van ujjnyomokkal, amik ráadásul normál használatnál is folyamatosan látszanak. A régi minin zárolt képernyőnél volt csak látható a sokk ujjlenyomat és jóval ritkábban kellett takarítani. Nem tudom a laminálás hiánya miatt van-e ez, de már frászt kapok tőle. Valamilyen nagyon vékony jó minőségű fólián gondolkodom, mert így jelentősen rosszabb élmény használni a gépet.

-
lordring
aktív tag
BUÉK!
Tud valaki olyan hangoskönyv-lejátszó alkalmazást, ami kezel NAS-t ( Kingston Mobilelite WG2)
és van benne alvás időzítő?
-
lordring
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Megvettem a Mobile Lite Wireless G2-t, remek. Szépen kezeli az USB eszközeimet és a fényképezőt is, akár USB-n, akár SD kártyaként.

Köszi a tippet!
-
lordring
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
A Kingston Mobile Lite Wireless G2 és a QNAP QGenie elvileg csak akkor érhető el az Ipaddel, ha van wifi jelen?

-
lordring
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Megnézem ,köszi a tippet!
-
lordring
aktív tag
Nyaralás előtt 1 azaz egy nappal behalt a droidos tabletem, de fullra. Mivel nem volt garis, és sietnem kellett, telefonos tapasztalatom alapján vettem egy Ipad minit, wifis változatot. A retinás nem ért meg plusz negyvenet nekem, mivel az előző tablethez képest ennek a képe is gyönyörű. El is mentem nyaralni, és a böngészés, filmnézés egyebek terén tökéletesen hozta is amit vártam. Viszont nagyon meg voltam lőve a következővel: mivel 2 hétig gyakorlatilag nem volt a közelemben PC, így nem tudtam egyáltalán elvégezni olyan dolgokat, ami egy droidos tableten gond nélkül megy:
- a fényképezőről átteni a képeket (erre elvileg van kamera kit)
- USB pendrive-t beolvasni (elvittem egy halom filmet/könyvet)Van olyan eszköz , ami a fentieket egyben megoldja? Vagy kell vennem egy külön kamera kitet/SD kártya olvasót, meg külön valami külső merevlemezt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest