-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudom hogy óriási hibát követtem el de talán vmi megoldás mégis van:
Van egy ipad mini készülékem amit el szerettem volna adni. Hogy a vásárló a megvételnél ki tudja próbálni, csináltam a saját icloud fiókom helyett egy teszt fiókot amivel aktiváltam is a készüléket.
Sajnos halvány lila gőzöm se volt hogy utólag factory reset esetén is szükség lesz ennek a teszt fióknak a jelszavára. Mivel a készülék eladása heteket húzódott, közben elfelejtettem a szóban forgó jelszót (nyilván mivel teszt accountról van szó, a saját jelszavaim egyikét se adhattam meg, köszönhetően a százszoros bebiztosításnak, nem adhattam meg vmi egyszerűt se amire tutira emlékeznék), ill az icloud loginhoz kapcsolódó eldobható e-mail cím jelszavát is.Ilyen esetben van e bármilyen lehetőség arra, hogy visszaállításra kerüljön a készülék a jelszó nélkül?
SZÁMLÁM VAN RÓLA hogy a sajátom az egyébként 3 éves készülék, tehát nem törvénysértéshez szeretnék segítséget kérni
Az a kisebbik baj, h vissza kell adnom a vevőnek a vételárat, nagyobbik baj h utána én se tudom semmire se használni kb.PLS HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- 3D nyomtatás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam Deck
- Kuponkunyeráló
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest