Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Tudom hogy óriási hibát követtem el de talán vmi megoldás mégis van:

Van egy ipad mini készülékem amit el szerettem volna adni. Hogy a vásárló a megvételnél ki tudja próbálni, csináltam a saját icloud fiókom helyett egy teszt fiókot amivel aktiváltam is a készüléket.
    Sajnos halvány lila gőzöm se volt hogy utólag factory reset esetén is szükség lesz ennek a teszt fióknak a jelszavára. Mivel a készülék eladása heteket húzódott, közben elfelejtettem a szóban forgó jelszót (nyilván mivel teszt accountról van szó, a saját jelszavaim egyikét se adhattam meg, köszönhetően a százszoros bebiztosításnak, nem adhattam meg vmi egyszerűt se amire tutira emlékeznék), ill az icloud loginhoz kapcsolódó eldobható e-mail cím jelszavát is.

Ilyen esetben van e bármilyen lehetőség arra, hogy visszaállításra kerüljön a készülék a jelszó nélkül?
    SZÁMLÁM VAN RÓLA hogy a sajátom az egyébként 3 éves készülék, tehát nem törvénysértéshez szeretnék segítséget kérni
    Az a kisebbik baj, h vissza kell adnom a vevőnek a vételárat, nagyobbik baj h utána én se tudom semmire se használni kb.

PLS HELP!

Új hozzászólás Aktív témák