-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Én valami olyat keresek, ami karkötő szerű, és állandó viselésre is alkalmas... mérhetne folyamatosan mondjuk edzés közben (akár úgy is, hogy direktben küldi az értékeket a tabletra, hogy menet közben lehessen látni a jó nagy számokat, ha lazábbra kell venni), illetve a reggeli értékeket is vissza lehetne nézni belőle, hogy ha még nagyon magas a reggeli pulzus, akkor akár ki is hagyni az adott edzést, vagy annak megfelelően gyengébb edzést tervezni/csökkentett módban tolni. Bár ha a reggeli pulzus magas, akkor edzésen is hamarabb elindul felfelé, úgyhogy ez végül is szerintem egy dupla ellenőrzés, ami nem is feltétlenül kell nekem, csak mondjuk előtervezés szempontjából lenne hasznos.
Vagy esetleg valami Polar órában kellene gondolkodni, ami pánt nélkül is mér pulzust? (Tekintve, hogy vagy 17 éve óra sem volt a kezemen, még sima órában is elég fura lenne aludni, nemhogy pántban
A polarok tudnak kommunikálni ipaddal?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Redmi Pad 2 Pro 5G+gyári tok+redmi smart pen
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A polarok tudnak kommunikálni ipaddal?