- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Én valami olyat keresek, ami karkötő szerű, és állandó viselésre is alkalmas... mérhetne folyamatosan mondjuk edzés közben (akár úgy is, hogy direktben küldi az értékeket a tabletra, hogy menet közben lehessen látni a jó nagy számokat, ha lazábbra kell venni), illetve a reggeli értékeket is vissza lehetne nézni belőle, hogy ha még nagyon magas a reggeli pulzus, akkor akár ki is hagyni az adott edzést, vagy annak megfelelően gyengébb edzést tervezni/csökkentett módban tolni. Bár ha a reggeli pulzus magas, akkor edzésen is hamarabb elindul felfelé, úgyhogy ez végül is szerintem egy dupla ellenőrzés, ami nem is feltétlenül kell nekem, csak mondjuk előtervezés szempontjából lenne hasznos.
Vagy esetleg valami Polar órában kellene gondolkodni, ami pánt nélkül is mér pulzust? (Tekintve, hogy vagy 17 éve óra sem volt a kezemen, még sima órában is elég fura lenne aludni, nemhogy pántban
A polarok tudnak kommunikálni ipaddal?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- samsung galaxy tab s9 128gb
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A polarok tudnak kommunikálni ipaddal?