Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    Én valami olyat keresek, ami karkötő szerű, és állandó viselésre is alkalmas... mérhetne folyamatosan mondjuk edzés közben (akár úgy is, hogy direktben küldi az értékeket a tabletra, hogy menet közben lehessen látni a jó nagy számokat, ha lazábbra kell venni), illetve a reggeli értékeket is vissza lehetne nézni belőle, hogy ha még nagyon magas a reggeli pulzus, akkor akár ki is hagyni az adott edzést, vagy annak megfelelően gyengébb edzést tervezni/csökkentett módban tolni. Bár ha a reggeli pulzus magas, akkor edzésen is hamarabb elindul felfelé, úgyhogy ez végül is szerintem egy dupla ellenőrzés, ami nem is feltétlenül kell nekem, csak mondjuk előtervezés szempontjából lenne hasznos.
    Vagy esetleg valami Polar órában kellene gondolkodni, ami pánt nélkül is mér pulzust? (Tekintve, hogy vagy 17 éve óra sem volt a kezemen, még sima órában is elég fura lenne aludni, nemhogy pántban :U A polarok tudnak kommunikálni ipaddal?

    [ Szerkesztve ]

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák