Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
Ugye egy ideje megvan az SOC Champion. Mikor meglett, posztoltam is egy laza settinget. Akkor siman radugtam az SSD-t a Gaming 5P Windows 10-es telepitesevel es ugy hasznaltam. Most azota 3x tettem fel tisztan isobol a legujabb (th2) Win10-et, amivel mindent felismer, felteszem azert a vga drivert, megy is szepen.
Egy ket bekapcs utan viszont elkezd mindenfele isiota hibaval BSOD-ozni. Mi a fene lehet?
Most eppen az "unexpected kernel mode trap" aztan eljutok oda, ahova az elozo telepiteseknel, hogy bejon a betolto kepernyo es kifagy es restart, de nem tud belepni winbe. Volt olyan is, hogy nem latszott a bios, mintha nem tudta volna betenni a monitor keparanyanak es felbontasanak megfeleloen), aztan radugtam a tv t is hdmin a vga ra es akkor mar helyesen megjelent. A masik, hogy olyan kinlodos bootolni, mert van, hogy magatol kivalasztja a pendrive ot, de van, hogy en valasztom ki de akkor se akar eppen elindulni a telepito.
Most nem tudom, hogy mi nem jo....5let? Azt se tudom, hova irjam ezt... Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VR topik
- Bittorrent topik
- Steam Deck
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged