Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #694 üzenetére
Tedd fel az 5 way optimalizationt es tudsz mindent allitani win alol is.
Sas, nekem pro van, ez kb a wifivel tobb, mjnt az S. S-et akartam a felso heatpipe miatt, csak amikor kellett volna a lap, nem volt kaphato, igy lett a pro. Megy minden ahogy kell, core/uncore 4400mhz gond nelkul.
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #694 üzenetére
Nem, nalam Win alol is lehet allitani mindegyiket(ahogy a sys fan 2 mukodik is, sot,. a 3-as is, csak nincs fordulatszam visszajelzes). Csak siman bugosak, nem szeretik a 3 ventis felallast... A cpu fan pedig erthetetlen.
Ez most a legkisebb gond egyebkent. Ujabb gondban vagyok, most a memoriakkal. CPU, Uncore oc rendben van, de ahogy a memoriakhoz nyulok, egybol boot fail.
-
MPowerPH
félisten
válasz
MiklosSaS #692 üzenetére
hpeter10 az A verziot hasznalja, es elegedett.
mod: Nem talaltam a neten semmit errol, szoval feldobom itt, hatha. A ventivezerlessel kapcsolatos. Ugye nekem 3-3-3 db venti van kulon vezerelve, 3x4pin to 1x4pin -es elosztoval. Tehat egy csatlakozora kerul 3db, ami az eddig lapjaimnak nem volt problema. Itt sajnos az.
CPU fan helyere dugott ventik egyaltalan nem vezerelhetoek, fix 600-as fordulaton jarnak, es meg csak le sem allithatoak.
A sys 3-as csatira dugott ventiktol a lap nem vesz sebessegjelet, igy Windows alatt nem is allithato a fordulatuk. Ellenben BIOS-bol ha magasabb fordulatot adok nekik, akkor azt hallhatoen/erezhetoen veszik. Persze a visszakapott fordulat tovabbra is. Megallitani nem tudom oket...
A sys 2 -on minden ok, van fordulat visszajelzes, allithato az RPM, es meg is allithatoak tetszes szerint.Szerintetek? Azert rendeltem egy potis elolapi panelt, ha az alaplap tenyleg ennyire nem kepes, akkor majd az £5 -os panel megcsinalja. Csak fura....
-
MiklosSaS
nagyúr
Igy vissza olvasva, ez sem valami hu de faCCa...
Egyre jobban visszasirom a jo kis 4790K-mat...Az Asus R5V miert nem ajanlot lap?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MiklosSaS #686 üzenetére
Igen, vissza kellene pár sort olvasni.
IBT Very High on, nekem 1,16250v-on stabil 4200MHz core és ugyan ennyi kell az Uncore 4000-hez. Ekkor 73C 30 fokos szobában.
LinX 0.6.5-ön 1.195 Core és 1.25 Uncore kell, hogy stabil legyen és 87C. Ezért így hagytam a feszeket, mert 4690k-nál is azt tapasztaltam, illetve a 4770k-mnál is, hogy a LinX 0.6.5-ön lefutott eredmények lesznek mindenhol stabilak. -
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok!
Erdeklodnek hogy kb mennyit mennek az atlagos 5820K proceszorok? Belemasztam egy 6700K-ban, de sehogysem szeretne az igazat...az alaplapom vacakol....a processzor alapon (4.2 GHz - 1.31 V) is surolja a 80-82 fokot 300 angol fontos epitett vizhutes rendszerel.....tehat teljesen ki abrandultam belole.
Kineztem magamnak egy Asus X99-S /pro alaplapot, es gondolkodom egy 5820K-ban....
Kinek mi a tapasztalatja a legkisebb i7-el? Lehetseges a 4.2 - 4.3 GHz olyan 1.28-1.3 V korul, 80 fok alatt IBT-ben? Vagy tul nagyok az elvarasaim...
-
MPowerPH
félisten
Meg valami. Plz nezzetek mar meg, hogy default beallitassal hogyan alakulnak a maghok IBT alatt, very high-on. Ebbol leszurnem, hogy rendesen kitudtam e legteleniteni a rendszert, meg azt, hogy a CLU-t jol vittem e fel a kupakra.
-
MPowerPH
félisten
Giga laphoz melyik BIOS lesz a legidealisabb? Most az F3-as van fent, az utcso ketto meg BETA, F4f, F4i.
-
Locutus
veterán
Kisebb léggel hűt valaki ilyet?
NH-U9S-nek vajon mennyi esélye van? A Noctua végülis ajánlja 140W-ig haswell-e-nél, de nemtom ez mennyire elviselhető fordulatszámon valósulna meg... -
oliba
őstag
válasz
MPowerPH #679 üzenetére
Nem tudom mennyire igaz ez a 3 hónapos hír, de ezek szerint se Broadwell-E nem lesz és nem is 2 év múlva jön a Skylake-E
Amúgy most én is azon kezdtem el gondolkozni, hogy megvegyem-e a 6700K-t, vagy fektessek 2011-3 platformba. Pénzbe ugyan annyiba kerül. Kis számolgatással +15% azonos órajel és + 10%-kal elérhető magasabb frekvencia miatt 25%-kal gyorsabb, de viszont +50% mag van a Haswell-E-ben. Kupakolni sem kell és talán még jó lesz a lapba a Skylake-E is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
sulu1701 #677 üzenetére
Ha jon a Broadwell-E, akkor jo lesz a mostani lapokba is egy BIOS frissites utan. Ha nem jon, akkor a Skylake-E lesz a kovi, de az meglatasom szerint meg 2 ev.
hpeter: Tudom. Azert irtam neki, hogy csak arra figyeljen, OC Socketes legyen. Tobbi csak a penztarca dolga, meg az igenyeke.
mod: Szerintem folosleges opsszehasonlitani a ket platformot. A Skylake alapbol joval magasabb orajelen jar. Ahol nem kell a sok mag, ott erosebb, ha alapon hagyod az 5820K-at.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MPowerPH #676 üzenetére
Giga X99 UD4P, ami OC Socketes, szvl az jo valasztas.
sulu1701:
6700k 4,6GHz-en van kb. "pariban" ha nem kell a hat mag, a memoria sebessegben pedig minden esetben azonos memoria frekin 20-30%-al jobb az X99.
Szerk.:
Broadwell-E-t nem tudni, hogy tényleg jön-e, de ha igen, akkor 99% szerintem, hogy 2011-3-as lesz és menni fog a mostani lapokban. De egy jobb 5820k-t felesleges lesz rá cserélni, szintén szerintem!
-
MPowerPH
félisten
válasz
sulu1701 #675 üzenetére
X99-hez johet a Broadwell-E, ami talan hozhat kis javulast ezen a fronton.(ugye Haswell-nel inkabb rosszabb lett a cpu teljesitmeny)
Alaplap teren ne ess abbe a hibaba, hogy nem OC Socketes boardod vasarolsz.Erdemes raszanni kicsit tobbet, mert ezzel a rendszerrel lehet tervezni hosszabb tavra is. A Skylake ugyan ennyibe kerul, ellenben gyengebb. Kulonben sem jo azonnal megvenni a legujabbat, kell kis ido, mire kiforrnak.
-
sulu1701
aktív tag
válasz
MPowerPH #674 üzenetére
Köszönöm a választ, csak azon gondolkodtam ha esetleg az i7 6700 lenne akkor ott az a csúcs ami kb az 5820k val pariban van de még itt ha kellene akkor még van egy nagyágyú a 5960x.
Végig olvastam a topikot, hogy melyik alaplapot érdemes választani, a Giga x99 ud4p még mindig a jobbak közé tartozik? Nincsen különös kötődésem egyik gyártóhoz sem.
A körülményekhez képest lehessen tuningolni az alkatrészeket , stabil legyen a dolog, jah és minnél hosszabb gari.
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom a mostani Fx8350 –es rendszerem lecserélésén ,mivel szeretnék új videókártyát vásárolni ,egy 980Ti-t.
A (980 Ti) topikban azt mondták gyengusz az AMD teljesítménye ,hogy „kihajccssa”Szeretnék valami olyat vásárolni ha szükség volna a jovőben legyen tartalék egy CPU cserével.
Ezért gondolkodom a HEDT rendszerben mivel első körben egy i7- 5820k ra esne a választásom és ha kell később még kakaó, akkor ott a csúcs proci (5960x) és nem kell alaplapot is cserélni az új foglalat miatt.Szeretném megkérdezni a topiklakókat hogy jól gondolkodom?
Mivel LGA775 óta nem volt Inteles rendszerem.Amire használnám leginkább a technikát: hobbi videók szerkesztése és minden ami ezzel jár, valamint Játék természetesen.
Köszönöm a segítséget előre is
Üdv: Péter
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #666 üzenetére
Holnap megjon az uj alaplap, hetvegen beszerelem.(az lesz egy nap, mert sok nyug van a geppel, mindent orvosolni fogom egy kalap alatt) Aztan majd en is raallok a temara, a mostani maximum 3400-as uncore-al nehez.
-
gyiku
nagyúr
akkor meg 1.35-ot kapott, uj biossal mar beeri 1.328-al is. hutes nem gond, custom loop (PE360 + XTC280).
bf4 alatt max 66°C 600rpm ventikkel. -
gyiku
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #666 üzenetére
[link]
siman beallitottam a 44x-et, es azota megy. -
#Morcosmedve
veterán
Senkinek sincsenek eredményei? Se javaslata?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
westlake #663 üzenetére
X99-A-t se próbáltad meg, na én olyan lapot vettem 5820k-hoz. Hát érdekes...nálam 37x uncore megy 1.15v-al, ez mellett 1.161v a 42x core. VCCIN 1.850v | Sys agent 1.100v.
Nem tudom, mennyit lehet adni, 24/7-re, amit bírni fog: core/uncore. (EIST/C-states - oFF -fully manual)
Illetve van-e valami extra titok, az uncore OC hoz. Amit szeretnék 40x-re felvinni és ez így kb. elég is lenne nekem 42/40-en (Core/Uncore).
-
MPowerPH
félisten
válasz
westlake #661 üzenetére
OC socket igazan akkor szamit, mikor a memoriavezerlot, memoriaorajelet piszkalod. OC socket nelkul nagyon vissza van fogva a ramsavszel, sajnos.
Megrendeltem a SOC -ot, szerdara itt lesz. De szerelni csak hetvegen fogok, ugyis szivarog a vizem is, meg kilazult par csavar, azt is kijavitom.
-
westlake
félisten
válasz
#Morcosmedve #662 üzenetére
Semmi új. Tényleg nem foglalkozom vele. Lehet ez a baj?
Az MSI X99A XPOWER is ott áll még a dobozában. -
westlake
félisten
Nyilván nem vagyok már annyira benne a tuning "szakmában", mint régen, de nekem egyáltalán nem jön ki az OC socket erje. Persze "csak" egy ASUS X99-Deluxe-ról van szó, meg egy darab i7-5930K-ról. Lehet, hogy a CPU-ból fogtam ki gyenge példányt.
-
MPowerPH
félisten
Mindent visszavettem alapra, gyari beallitasokon fut az egesz, es tovabbra is restartol a gep. Kezdem feladni. Semmi nem melegszik tul, minden rendben van, elvileg. Nem tudom, honnan induljak el a hibakeresesben.
-
MPowerPH
félisten
Na, most belottem egy 4.5GHz@1.3v-t, ebben van tartalek volt boven. IBT 20 kor stabil 12Gb rammal, hyper pi 32M lefut, Aida teszt fel orat futott, nincs hiba. AVX2-es LinX-et nem inditok, mert felek, hogy degradalja. Igy is eleg melege van, forrosag van a szobaban.
Kivancsi vagyok mikor vag ki a bongeszobol. -
MPowerPH
félisten
Keresem annak az okat, hogy miert indul allandoan ujra a gep, de csak idle allapotban.
Mar megorjit. Allandoan csinalja, de nem akkor amikor jatszok, vagy filmezek, hanem bongeszes kozben. Baratnom 6 orat filemezett egyhuzamban, minden ok. 1 orat allt a gep, majd bekapcsoltam megirni par mailt, es 30 perc utan restart. Memokat visszavettem alapra, ugy is. CPU-t a vegen visszavettem 4.2GHz-re, feszt meghagytam 1.2v-n, mert itt a 4.4 is stabil. Csak az uncore maradt 3.4GHz-n. Most ramokat megcsereltem, cmos clear, bios refresh, es visszaraktam mindent az eredetibe, csak az uncore maradt 3GHz-n. Megnezem igy milyen. Biztosan a lap hibaja. Es nem kekhalal, csak szimplan ujraindul. Nincs veletlen olyan program, ami lekoveti, es rogziti az okat? Jo lenne tudni mi a baja. Jol befurodtem ezzel az MSI-vel, pedig megfogadtam, hogy soha tobbet nem lesz, es megis engedtem a csabitasnak.
Jo lenne a helyere a GA Champion, de nincs killer lan, pedig a streaming engine hianyat meg ugy ahogy megoldanam a 6 magossal.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #653 üzenetére
Az LGA1150-1151 végződik 4 magnál, az LGA2011-v3 (a szerver és WS processzorokat nem tekintve) pedig 6 magnál kezdődik. Ha erre van igény, akkor a Skylake kiesett. Ha elég a négy mag, akkor meg a Skylake jobb, mert modernebb, kisebb a fogyasztása. A Broadwell már a foglalatos CPU-k tekintetében is elég kis szelet jelenleg, szóval még nem tudni konkrétumot, a Haswell-E is épp megjelent, még ki sem forrott, még küzd a betegségeivel a platform (DDR4 támogatás).
HGyu
-
#Morcosmedve
veterán
Még egy kis "spam":
2011-v3-ba bele fog elvileg menni a Broadwell-E? (Lesz?)
Skylake-E? Mikor?Skylake 6700k vs. amit vennék? PCIe Gen.4, DX12-höz, illetve későbbre?
Skylake Iris+dVGA fog-e vajon hozni a non iGP-s procira?Komoyabban találgatnánk, illetve feldobnánk a topikot a diskurzussal.
Köszi
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #641 üzenetére
Te nagyon a fázisokra izgulsz, úgy látom. Holott felesleges, csak pár példa:
- P55 korszakban az ASUS-nak volt 30-40 fázisos lapja, az MSI-nek a 6 fázisos konkurense odaverte.
- GA-X58A-OC és a Rampage III (Black Edition) lapok is kevés fázisosak.
- GA-Z87X-OC, GA-Z97X-SOC is kevés fázisos (utóbbi csak négy!!!!44-négy-négy).
- Haswellről beszélünk, ahol csak 2V vagy fölötte kell kitolni, nincs 100A feletti áram. Az fázisonként kevesebb, mint 20A. Egy modern tápegységben az 5V és 3,3V feszt egy fázis biztosítja 12V-ból, 20-30A terhelhetőséggel, tehát reális az akár hat fázis egy ilyen X99-es lapra. Megsúgom, ezek a fázisok igen jó minőségű alkatrészekből épülnek fel.
- R9 290X referencia PCB: 5 fázisos, ott 12V-ból kell előállítani 1V körüli feszt, 300-350A terhelhetőséggel. Megoldja? Meg. Csak szét kell nézni a környéken, és nem (csak) a fázisok mennyiségét figyelembe venni.Ne ess abba a hibába, hogy a VGA erősebb, ha a RAM több...
HGyu
-
gyiku
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #648 üzenetére
ugyertem a pascal helyett
-
#Morcosmedve
veterán
ASUS X99-A
5820k
G.Skill - F4-3200C16Q-16GRK
meg valami látszat VGA, amig jön a pascalTöbbi cuccom marad
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #644 üzenetére
ne hagyd magad becsapni, itt csak sponsored by ASUS arcok vannak
ugye Gyík!
-
gyiku
nagyúr
válasz
asus x99-pro-m van, az 5820 megy benne 4400et 1.31V-on, es a cache is ennyin ketyeg.
a lap ugyanaz, mint az x99-a, csak van rajta wifi, meg talan vm extra heatsink. OC socket powa -
törölt tag
válasz
Mi csak segítünk....
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#35434496 #638 üzenetére
Most, hogy már neki állok szétspammelni a forumot
Jót kéne venni...70-80k brutto környékén.
ASROCK X99 Extreme4/3.1 Ami OC Socket - így ez is alternatíva lett, ráadásul normális a tápkör is, azaz 12-phase (azért a 6-phase nekem karcsú, 8-12-ben "gombolkodom"
)
Asus X99-A, bármilyen meglepő, megfelel, mert 8-phase és OC socket, tehát alternatíva.
Gigából egyedül az SOC Champion, ami 8 phase és OC socket, de leginkább nem kapni és nem szánnék rá annyit.
MSI-kből a Krait Editionről nem találtam forót, a VRM, jó, 12 phase, de szerintem nem lesz OC-s, mert se az SLI Plus, se az MPower nem rendelkezik OC sockettel...pedig tetszene.
Szóval a legjobb talán az Asrock lenne, de valamiért nincs meg a bizalom a 2 év gari miatt, a Giga VRM, illetve az egyéb tulajdonágok nem ütik meg az Asus-t, az maradna (5820k mellett).
Köszi a meghallgatást
(#640) players111: oké, de továbbra is azok az SOC+ lapok
-
törölt tag
-
gyiku
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #637 üzenetére
ne hagyd magad becsapni, itt csak sponsored by gigabyte arcok vannak
ugye players
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #637 üzenetére
Gigabyte!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#Morcosmedve #636 üzenetére
Ugy látom az UD4P 6-phase, azért az nem karcsú? Asroc X99 Extreme4/Extreme6-ot néztem még?!
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #631 üzenetére
A gyártó weboldalán közelíts rá az alaplap nagy képén a socketre az UD4 és az UD4P-nél is. Az utóbbinál vannak lábak ott is, ahol nincs a simánál. A P jelöli amúgy az OC Socketet. Ez, ha tuningot is (főleg RAM és L3 cache) szeretnél, nagyon fontos. players111 fórumtárs használt két kiváló GIGABYTE lapot is, a GA-X99-SOC Force és a GA-X99-SOC Champion modelleket. Az utóbbi OC Socketes, az előbbi sima. Nem fér el egy hozzászólásban a különbség, annyira ég és föld, de ő mesélhet róla részletesebben is.
HGyu
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.Múltkor írtam,hogy melegszik a proci(70 fok+) 4ghz-n,ha terhelve van.Mondtátok pasztázzam újra,na ez meg is történt, de nem sokat javult.
Ezért kérdezném ki milyen léghűtést használ?,mert lehet a Brockenem ide már nem elég. Én amiket néztem:
be quiet! Shadow Rock 2 SR1,Phanteks PH-TC14PE,Thermalright HR-02 Macho Rev. B.
Noctuak(nh d14-15) sajnos nem férnek be a házba.Segítséget előre is köszönöm. -
04ahgy
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #624 üzenetére
Alternatívának: GIGABYTE GA-X99-UD4P, ezen OC socket van!
HGyu
-
westlake
félisten
válasz
#Morcosmedve #624 üzenetére
Én már inkább az A-s modelleket keresném. MPOWER, mert tuningos.
-
#Morcosmedve
veterán
Melyiket és miért? Esetleg hasonló árban alternatíva?
X99S MPOWER
X99S SLI KRAIT EDITION
X99S SLI PLUSKöszi!
-
Sziasztok srácok!
Nemsokára lesz egy i7-5930K-m valami komolyabb léghűtéssel, valószínűleg Noctua NH-D15-el. Azt szeretném kérdezni, hogy van ehhez valami jó X99 + 5930K overclock útmutató, hogy már előre fel tudjak készülni az elméletből? Otthon van egy Z87 + 4770K-m, azt húztam fel legutoljára, ott elég sok mindent megtanultam arról a processzorról. Ez sokban fog különbözni?
Bármi tippet, tanácsot szívesen fogadok!
Előre is köszi -
snecy20
nagyúr
A Quad Channel érdemben hoz valami előnyt? 4x4GB van most a gépben, olcsón lenne most lehetőségem beletenni még 2x4-et.. Használt már valaki 6 Ram modult egyszerre? 8 modul befogadását tudja a lap.
-
westlake
félisten
-
Maotun
őstag
Cl4 nem csak szép de gondolom drága is lenne, ezt nagyon eb@sztam természetesen 14 re gondoltam
szép az asus x99 pro meg wifi, bluetooth.... de az már nekem sok 95k80k is drága egy alaplapért de ha már új platform kell akkor költeni kell.
De a házikon belüli hardwerwkwt könnyebb cserélni mint a perifériákat, monitort mert azokat nem lássa az asszony -
Maotun
őstag
Ha már a ram is szóba jött 2133Mhz feletti DDR4 nek mi értelme van? érdemes 2666Mhz.-t venni + 3k val több Hyper X gyártónál a 4x4-es kitt, az időzités cl4 mindkét esetben.A quad chanel csak 4 modulnál mükszik gondolom. A cpu 2133 Mhz.-ig kezeli a memóriát ahogy néztem a specifikációit .
4 Ghz.-vel én is megelégednék[ez a hűtőm van gondolom ha az fx 9590 nek elég volt ide is jó lesz]
-
snecy20
nagyúr
Gond nélkül viszi a 4Ghz-t, annyi meg nekem bőven elég, ennél nagyobb tuningos terveim nincsenek.
Nyilván egy jobb lap által a tuningpotenciál is nől, a GA-X99-UD4 ilyen téren inkább csak egy belépő szintű lap. Jelenleg igen, úgy néz ki megoldódtak a gondjaim, hamar mondtam ítéletet a lap+ram párosról. Nem voltam még soha olyan helyzetben hogy BIOS verziókat kelljen próbálgatnom.MSI Mpower-ről eléggé jókat írnak a külföldi tesztelők, szerintem simán megérheti beruházni abba.
-
Maotun
őstag
snecy20! köszi segített a döntésben a hozzászólásod
Gigabyte GA-X99-UD4 lapod van? sikerült stabilizálni a rendszert? Ööööö bocs én láma vagyokde ennél a lapnál "csak" 6 fázis a cpu tápellátás, ez nem korlátozza a tuningot? én Msi x99 Mpowerbe gondolkodok ott 12 fázis van igaz, igaz 13k.-val drágább is....
-
snecy20
nagyúr
válasz
subaruwrc #600 üzenetére
Mire a 4-4.2 Ghz-e kevés lesz ennek a procinak, addigra már maga az architektúra lesz kevés.
Nálam ez egy érdekes dolog volt mert egészen a végsőkig egy 4790k-ban gondolkodtam, aztán szöget ütött a fejembe pár hozzászólás az asztali gép ajánlós topikban, hogyha már i7, akkor ár/érték arányban ez az 5820k kimondottan megérheti. Mivel 2-3k-val drágábban jutottam hozzá mintha 8-9 hónappal ezelőtt vettem volna, így bánom hogy nem korábban léptem meg a vételt, de ez van. Játékok alatt szinte egy az egyben hozza a 4790k teljesítményét még alapon is, aztán hogy mit hoz a jövő, és mennyire hasznosul majd a 6 mag/12 szál, az kiderül, de azért reménykedem hogy ebből a szempontból 4-5 évre jó befektetést csináltam/csináltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged