Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• NFree

addikt

válasz laychi #8804 üzenetére

Legutóbb még nállam volt a proci, kipróbáltam kupak nélkül. Leszedtem a lefogatót a lapról s egyszerüen ővatosan ráfeszítettem a hűtőt, Hőfokokban nyertem talán 4 fokot, kb kupakkal ennyit tud hozni az liquid ultra is a kupak alatt. Namost a probléma ott kezdődik, hogy mivel nincs ugye leszorító, sajnos a hűtőt kell annyira rászorítani a magra, hogy az kellő nyomást fejtsen kia procilábakra is, ami ugye gáz mert a proci közepét nyomod kis felületen s a sok kis lábnak azért oda kell feszülnie mindenhol, hogy el ne száljanak a rossz kontakt miatt. Én tapasztalatból mondom, hogy nincs értelme kupak nélkül, hajtani a procit felesleges terhelésnek kitéve fizikailag a procit. A kupak ezt a terhelést amit a leszórító fejt ki jobban szét tudja osztani a kupakkal, inkább ultrát a kupak alá s jóccakát.
    Ne is agyaljatok rajta.
    Mert én is agyaltam míg ki nem próbáltam a dolgot, hogy szerezzek e delide guardot az msi től. De mivel nem sokat nyertem hőfokban, így letettem a kupak nélküli használattól.

Új hozzászólás Aktív témák