Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Mini-ITX
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Legutóbb még nállam volt a proci, kipróbáltam kupak nélkül. Leszedtem a lefogatót a lapról s egyszerüen ővatosan ráfeszítettem a hűtőt, Hőfokokban nyertem talán 4 fokot, kb kupakkal ennyit tud hozni az liquid ultra is a kupak alatt. Namost a probléma ott kezdődik, hogy mivel nincs ugye leszorító, sajnos a hűtőt kell annyira rászorítani a magra, hogy az kellő nyomást fejtsen kia procilábakra is, ami ugye gáz mert a proci közepét nyomod kis felületen s a sok kis lábnak azért oda kell feszülnie mindenhol, hogy el ne száljanak a rossz kontakt miatt. Én tapasztalatból mondom, hogy nincs értelme kupak nélkül, hajtani a procit felesleges terhelésnek kitéve fizikailag a procit. A kupak ezt a terhelést amit a leszórító fejt ki jobban szét tudja osztani a kupakkal, inkább ultrát a kupak alá s jóccakát.
Ne is agyaljatok rajta.
Mert én is agyaltam míg ki nem próbáltam a dolgot, hogy szerezzek e delide guardot az msi től. De mivel nem sokat nyertem hőfokban, így letettem a kupak nélküli használattól.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest