Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
cache órajel
haswellnél ezt külön lehet állítani.(#6999) beci43 válasza laychi (#6998)
nekem 4,5-ig bírja stabilan a proci,nálam is ez a tünet...ha húzom a cache-t,akkor hamarabb instabil,mint 3800-as beállításon,pedig elméletileg fordítva kellene lennie.
feszt bőven adok pedig neki cpu fesz-60mV -
laychi
veterán
Nem tudom,az tuti,hogy a 4,5 még megy,de a 4,6 az nem
Nem teszteltem feljebb linx-el,mert ez is meleg volt delid nélkül.
1,184V az alap és erre még jön raá. Teszt alatt kerek 1,2V volt.Egyébként a másikat most delideltem(ultrával megkenve),épp teszt alatt van most,de a fedélre nincs jó pasztája a srácnak,valami párszáz forintos van,úgyhogy lehetséges melegebb lesz,mint mx2-mx4-gyel
wasser cooling van rajta,ahogy értesültem,de szedett-vetett ház ventikkel 900-1500 fordulat maxon.Lehet arra erősebb kellene.
közben kaptam telefonon tőle az info-t,hogy 43,ghz 1,225V mellett 84 fokos maximum egy magnál,a többi 80 fok alatt, ezzel a csapás hűtéssel,majd lesz jobb hőfok is,ha rendes rendszer lesz rajta.
-
Hoorus
őstag
msconfig -> rendszerindítás -> speciális beállítások -> processzorok száma :8

Szerintem ez lehet a megoldás.. Ezt nekem is be kellett állítanom, amikor i5-ről i7-re váltottam, mert a Windows ezt nem ismerte fel magától, csak ha azzal a CPU-val telepítetted.

Egyébként az szerintem az "én" procim.. Awill vitte kupakolni, igaz?

-
NFree
addikt
válasz
Dávid04
üzenetére
Jó lenne tudni , hogy a ramodnak mi a üzemi feszültsége , remélem nem 1.65v os a tied is . Ted vissza a vga-t is . ha már stabil a gép. Hátha helyre jön az is .
A konfig nem hinném , hogy gyenge lene. a videó karihoz a táp már előfordulhat, de ha terhelés nélkül desktopba dobálja a fekete képernyőt akkor lehet vrm hibás a kártya ilyesmit olvastam valameik vga-s topikba.(#6988) Edward1981
A pch feszeket akkor kellene emelni ha blck val tuningolnák, tehát mondjuk 100mghz helyett 110 vagy fölötte. ha jól tudom , de mivel szigoruan nem piszkáljuk ezért teljesen felesleges túlfeszelni , mert csak felesleges hőt termel az is -
Dávid04
csendes tag
végül csak a ramot húztam fel 1.585ról 1.595re másik aidával már 15perce megy és stabil remélem így is marad, a windowst ma telepítettem, viszont rossz hír hogy akkor minden bizonnyal a videokártya a szar :S
amúgy a pcx.hu-ról rendeltem. amúgy a képernyő kikapcsolgatás is megszűnt! az nem lehet hogy a videokártyának gyenge ez a konfig? -
NFree
addikt
válasz
Edward1981
üzenetére
Értelek a pch feszek ott van nak az első képen alulról akét utolsó fesz azok maradhatnak autón vagy normalon vagy beállítod 1.05 re és 1.5 v ra őket mert nem kell csak a bicikli toogatással tuningolnánk.
(#6985) laychi
Hát nem tudok erre mit mondani, a lényeg hogy megy , nállam 4,4ghz nem megy teljesen stabilan, van hogy lefut a 4 gigás linx. Van, hogy megy napokig aztán dob egy kékhalált teljesen váratlanul, visszvettem 4,3 ra minden fesz normálra állítva (alapfesz így viszont semmi gondom vele.
Szerintem nem a fesszel van probléma (1,3v) hanem a chip nem tud többet stabilan 4,5 ghz nél de a 4,5 is már a ritka kategória. -
laychi
veterán
all-ra volt állítva,biost is kireseteltem,de nem volt jó. most hazament a srác,akié és betette a másik helyére,azt mondja jól megy,jelzi a 4 mag 8 szálat.
Lehet nem teljesen kompatibilis a biosom vele vagy nem tudom,gyári van fent,nem is akarom frissíteni.
Ilyen jellegű hibá nálam az előző costarica procinál jelentkezett,aztán nemsokkal elszállt a proci és a lap. a mostani malay-jal eddig nem volt hál Isten ilyen jelenség és mindig stabilan ment.,igaz a 4,6V-ot már nem akarja vinni attól függetlenül,hogy 1,2V-on viszi a 4,4-et.
De elég is ez így,amúgy is sokszor alapon használom,vagy max 4,2-n.1,3V környékén ahogy észrevettem elég instabilak ezek a haswellek. vagy csak nálam lenne ez így?A lapom gyenge?
-
NFree
addikt
Nos a ring jól van 4 ghz en is , én amit még láttam, hogy soka a pch fesz , meg a ring voltage mondom adj akkor még a cpu nak 1,22v ot a ringnek 1,1 a max, a többi maradhat még a 100.5 öt ragd autóra vagy 100 ra . Linx 20 kör max memóriával úgy teszteld.
Ha nem elég akkor adj még a cpu nak 1.24v ot . A memóriák milyenek a gépben , lapod támogatja ? soka fesz egyébként annak is , főleg hogy csak 1600-on megy , nem tesz jót elvileg a procinak. az is egy csomő hőt termel csak.
Haswelnél ha tuningolsz marha egyszerű a képlet emeled a szorzót és a proci feszt ennyi, ha az uncore-t emeled akkor adsz a ring nek is egy kis pluszt, ha a memória is jobban megy 1600- nál akkor CPU I / O Analóg és digitális és a system agent nek is adhatsz vagy +0,15v ot , de csak akkor ha 1866 fölött járatnád a memcsiket -
h1mpi
félisten
válasz
Edward1981
üzenetére
A 100.5-et tedd vissza 100-ra. A ringet alapra és a feszt is autora. Ez a két dolog instabilitást okoz általában.
Nekem a ring 39x van, úgy is, ha 4.8-on megy a cpu. Egyszer feltettem 43x-ra és kékhalál. -
NFree
addikt
válasz
Dávid04
üzenetére
Kérnék képet arról a linxről ha lehet, aidából meg próbálj egy másik verziót, hátha valami bug van, Egyébként fesszel hogy álsz? mennyi cpu , mem?Oprendszer friss? most lett felrakva a gépvétel után? azt se ártana lehet újrapakolni, ha telepítés közben volt sok hiba. Persze csak akkor ha már nagyjából stabil a gép.
Az szép ha szarakszik majd a vga-is. hol vásároltál? csak hogy biztos ne vegyek onnan semmit(#6978) Edward1981
Nem a ringet csak akkor kell babrálni , ha uncore-t is emeled, 4ghz ig el kell menjen max 1,1v al.
Ne kínozd magad a prime al , csináld linxel gyorsabb ha az stabil utánna elenőrizheted primeal de nem árt blendet futatni az érzékeny egy hangyányit elég a prime - ból 2,5 óraŐ csinálj nekem egy hw monitoros képet. vrin override mennyi lene biosban beállítva és terhelés alatt? olyan 1,8v körül kellene beállítani.
-
-
törölt tag
Sziasztok! Azt nem tudja esetleg valaki, hogy a HD Graphics 4600-ban hogyan lehet egyes funkciokat feloldani amiket az Intel driverbol letilt? Pl bizonyos jatekokban nem lehet dinamiksu arnyekokat hasznalni, elsimitast meg pl egyikben sem...
-
NFree
addikt
Biosba , ha bekapcsolod a ht-t akkor ne hagyd autón a magokat , azokat is állísd 4 re, hátha megoldja , ha nem és tényleg 2 magosként viselkedik mérd le egykét progival akkor mehet gariba , ha másik lapban is ilyen baj volt vele , de ha nem garis akkor megveszem kicsi pénzért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én amikor elvittemkipróbálni a procimat másik lapba a srácnál egyből ment minden ahogy kell, igaz nem kaptam a linxre töb gflopsot de rendesen látta a gép. -
laychi
veterán
hoztak nekem egy 4770k-t kipróbálni.
az a helyzet,hogy ha kikapcsolom a HT-t,akkor 4 magot jelez a winfos,ahogy kell,ha viszont be van kapcsolva a ht,akkor 2 mag 4 szálat.
ez mitől lehet?
Illetve bekapcsolt HT-nél bejelentkezésnél a winfos hangja recseg... egér alig akar beindulni,4670k-mmal meg pörög a rendszer,mint a fene,nincsenek ilyen hibák. -
raubisoda
senior tag
Én 4 napja vagy max 5 váltottam haswell-re.De lekopogom eddíg semmi de semmi gondom semmivel.Mikor megjött az új lap azonnal rádobtam a legújabb biost.
Konfig:
i3 4130
Gigabyte B85M-D3H
4x2GB DDR3 1600 Kingston HXEddíg semmi gondom remélem így marad.
-
NFree
addikt
válasz
Dávid04
üzenetére
Hát lehet még a vga-val is gond van, de lehet ha ennyi a baj szar a lap. s azért ez az instabilitás, olvastam, hogy egy két bios-al is furcsa dolgokat művelnek lapok, de ezt a giga topikban olvastam nem tudom az asrock menyire kényes a biosra.
De igy látatlanba én is csak lövöldözök össze vissza

Próbáld meg hogy csinálsz egy bios resetet aztán kiveszed a vga-t s mész igp vel, hátha változik valami, aztán teszt kis fesz emelés teszt , közbe kellne lehet egy bios frissítés de ennyire instabil gépnél nem ajánlom , nehogy szívás legyen.
A másik , hogy és se 1 gépet raktam össze mégis sikerült a nagy odafigyelésbe a multkor 5 lábat elhajlítanom
-
Dávid04
csendes tag
köszi a gyors választ! a gépet én raktam össze, persze nagy odafigyeléssel, hogy ne sérüljön semmi, (meg nem ez az első gép amit én raktam össze). sajnos cserélgetni a dolgokat nem tudom, úgyhogy megpróbálom azt amit mondtál hogy emelek a feszültségen, és megnézem úgy, amúgy ez a kép eltűnős dolog most is volt amíg ezt írtam, kétszer egymás után eltűnik 1másodpercre vissza jön és utána megint eltűnik 1másodpercre a kép, ez is a te általad említtet dolgok okozhatják ?
-
NFree
addikt
válasz
Dávid04
üzenetére
Sajna , több oka is lehet, lehet lap cpu vagy memória, vagy cpu+lap nem szereti a memóriát.
Nos nézd meg lehet-e állítani a feszt a memóriának, vagy a procinak, ennek a ketőnek adj egy kis pluszt, ha a hiba fen áll ekkor is akkor ki kellne próblni a gépet másik proci illetve rammal vagy lappal, tehát addig csereberélni az alkatrészeket míg meg nem lessz a hiba oka. véletlen nem görbítettél el pár lábat a proci behelyezésénél? Ezzel kéne kezdeni mielőtt, bármit is szétfeszelünk.
Ha a gépet készen vetted boltba akkor irány vissza babráljanak vele ők.
Próbálj meg 1 cmos resetet aztán load bios default, vagy esetleg még de nem hinném biosfrissítés hátha -
NFree
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Esetleg adj egy kis feszt az igp-nek hátha.
-
GeneraL_XTX
veterán
Valakinek esetleg erre a problémára valami tipp?

-
NFree
addikt
Kikapcsolhatod , de ha majd meglessz a fix fesz , s offsettel tuningolsz majd akkor visszakapcsolhatod, annyi a bibi , hogy offsettes tuningál, a proci saját magának , avx(2) es vagy fma terhelésnél ad pluszba a cpu- nak majdnem 0.1v ot . ezt bele kell kalkulálni plusz ajánlatos olyankor egy kicsit fölé menni a fesznek.
Tehát példa. adsz a procinak normál feszt 1.15v-ot ez ha bevan kapcsolva az energiatakarékoság akkor ugye levett órajelnél 800mhz ad 0.7v körül. sima terhelésnél elvileg ad a procinak 1.15v ot, de ha ez ofsettel van beállítva akkor ha avx es terhelést kap rátesz még egy kicsit ,így kb terhelés alatt lessz 1.24v.
Tehát mondjuk neked normál fesz 1.15v
de 4.3ghz hez kell 1,22v akkor ha ofsettel ész kb így kell belőni, cpu core normal (1,15v) ofsetnél adsz 0.01.et vagy + ba vagy minuszba. és akkor elvileg kapsz majd teljes terhelésnél 1.23-1.24v ot .
Namost nekem a 4,4 hez így van belőve , hogy cpu core normál , offset +0.06v igy kap olyan 1.18v ot és ha jön az avx akkor meg 1.264v körül jön ki.
Remélem érthető volt nagyon nem tudok sajnos írni megy magyarázni
de próbálkozz, fix fesszel egyszerűbb a móka.
-
noby
aktív tag
szeretnék kérni egy pontos beálítást asrock z87 extreme 4 es laphoz ill 4670k procihoz mit hova álítsak 4-4,2ghz hez?
-
NFree
addikt
válasz
Edward1981
üzenetére
Adj a procinak 1.2v ot . a cpu ring meg sok ha nem huzod az nb-t,
4ghz elég kell legyen 1.090 is .ha csak nem húztad azt is 4.3ghz re , mert akkor annak is mehet még egy pindurka.
Engedd rá a linx-et max memóriával 20-25 kör ha az lefut akkor nem szabad hibáznia sehol. -
Edward1981
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen fixre van állitva.
CPU Core Voltage 1,18
CPU Ring Voltage 1,15
Eddig megy a prime gond nélkül. Még hagyom egy darabig.
Max hőfok 72 fok de jelenleg 60-on áll stabilan.
Vélemények? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Edward1981
üzenetére
A fesz amúgy manualban ennyi?
-
laychi
veterán
válasz
Edward1981
üzenetére
Azt mondják a nagyok,hogy 12 óra az igazi.Ha annyi idő alatt 1 mag sem hasal el,akkor már lehet reménykedni

-
Sziasztok!
Használ vki 4670K procit 2400MHz-es ramokkal,vagy 2400MHz-re tuningolt ramokkal ?
A kérdés lényege az lenne,hogy tud-e kezelni 4670K proci 2400-as vagy nagyobb órajelű ramokat.
-
Edward1981
tag
Sziasztok.
Egy stabil 4,3-at szeretnék kihozni az i5 4670K procimból. Eddig elég stabil volt 1,175 volton de hébe hoba lefagyott ami azért érdekes mert játék közben ment minden gond nélkül viszont néha sima netezés alatt gondolt eggyet és ujra indult kék halállal. Milyen tesztet érdemes futtatni ha stabilizálni szeretném? Jelenleg a Prime 95 fut. Majd reggel kiderül azt birja e. Más ötlet, tipp esetleg?
Köszi.
-
deadwing
addikt
válasz
Picturemaker
üzenetére
-
deadwing
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Neked is függőlegesen vannak a szemeid?

-
GeneraL_XTX
veterán
No újabb problémám van

Szerintetek miért csinálja ezt a jelenséget az IGP?
Külön VGA-val nem csinálja, ezt már leteszteltem. Sőt, ha leszedem az intel drivert, és csak az alap "általános microsoft videokártya" illesztővel használom akkor se csinálja. De amint felrakom az intel illesztőjét (vagy felrakja a win magának) legközelebbi újraindításnál megint ez van, és utána minden egyes újraindulásnál is.
Kábelt is cseréltem, kipróbáltam két hdmi és egy dvi kábellel és ugyanez. Már tippem sincs, komolyan

-
laychi
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Akkor meg lehet nyugodni,vaklárma volt

-
laychi
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Töltsd le a memtestet és futtasd le [link]
Én sem találkoztam még ilyen jellegű hibával.
-
NFree
addikt
Hát én még nem találkoztam ilyen problémával. De leltöltenék valami másik core tempet, meg megnézném , hogy nem-e valami vírus csinálja ezt a bugot. -
GeneraL_XTX
veterán
Pontosan ez a hibajelenség, amikor azt mondom nem stabil:
Ez akkor történik, ha rákattintok a CoreTemp-re. Mondjuk most is csinálta, default bios beállításokkal, szóval már kezdem azt hinni hogy nem ez a probléma.....
Csak reset segít, nem indul el utána semmi, kikapcs gombra se reagál.

-
h1mpi
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Ezt a KINGSTON ramot ajánlom a konfigodhoz. Nekem volt tökéletes és 1.5V-on tudja az 1866-ot is CL9-es vagy CL10-es időzítéssel. Amit most használsz az AMD procinak lenne jó.
-
NFree
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Előfordulhat , hogy tényleg nem szereti a lap+proci a memóriákat , de ha 1,65v os és csak 1600-as akkor szerintem ne is eröltesd , vegyél másikat lehetőleg 1,5v at (elvileg a haswell ezt szereti). A sebességet külömbséget szerintem hétköznapi használatban nem veszed észre, hacsak nem kódolsz vmit egyfojtába amihez kell a gyors memória + egyebek.
-
laychi
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Mi a pontos hibajelenség?
-
GeneraL_XTX
veterán
Üdv urak, memória problémám támadt, konfigom:
i7 4770 + Asus B85 Vanguard
Pontosan ilyen Kingston hyperx blu kitem van, de sehogy nem sikerül rávennem a stabil 1600mhz-es működésre.
1600mhz-en XMP profillal @1,65v instabil, XMP@1,5v ugynacsak instabil. Egyedül default módban 1333mhz@1,5v tűnik stabilnak. Fellapoztam a lap manuálját, pont ez a típusszámú kit nincs mondjuk benne, de rengeteg hasonszőrű kingston blu haverja rajta van 1,65v-os feszültséggel, tehát elvileg bírnia kéne, de mégse teszi

Mi lehet a probléma? Egyáltalán mennyire számít a Haswellnél az 1333mhz vs 1600mhz?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Astrasattila
üzenetére
Nincs mit, amúgy nem nehéz eldönteni...minél több fázis (ehhez táp is kell, vagyis inkább úgy mondanám, hogy csatlakozók megléte) és minnél részletesebben beállítható paraméterek a BIOS-ban, ez a kulcs, no meg egy jól kifogott CPU...
MPower-t nem ismerem, de egy jó barátom azt cserélte Formula VI-re, az Extreme VI, max. az OC panel és a VGA slotok miatt érheti meg a felárat.
-
laychi
veterán
-
SRII
őstag
Én is kb ilyen 7% tippeltem, de a i7 4770 turbón hajtva ezek szerint a 4 mag nem megy 3.9GHz -en.
(terhelve játék és munka során ezek a magok gondolom elérik a turbó által használt 3.9GHz et nem?)
Annyira nem tudom ezeket a dolgokat..még)
Ezért is keresek táblázatot különbséget, mennyi az annyi. -
Astrasattila
tag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Köszönöm szépen Neked is!

Lassan kezd kirajzolódni az új egység, mehetek a tápos fórumba.
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy megtudjam mennyi különbség van egy i7 4770 turbón használva 3.9GHz és egy i7 4770k 4.2 vagy 4.4Ghz -en használt proci között.
Keresgéltem videókat, árbázatokat, teszteket , de mindenhol csak alap órajelen vagy csak K processzorok tesztjét találtam.
Remélem találtok számomra ilyen tesztet, ez lehet játék de főként teljesítmény (munka) különbség érdekelne.
A legfőbb kíváncsiságom az lenne van e értelme a tuningnak egy turbón használt procival szemben, és hogy mennyi a különbség ha van egyáltalán. Köszönöm. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
Astrasattila
üzenetére
Asus Maximus Formula VI
-
ffodi
veterán
válasz
Astrasattila
üzenetére
A passzív hűtés teljesen elég kell legyen (normál és tuningolt 24/7-es használatra), a komolyabb lapokon elég nagy az a borda, jól van méretezve........(ha agresszívebben tuningolnál mondjuk 3dmark-ra, akkor még ott a lehetőség, hogy megfújatod a teszt erejéig egy klasszik ventivel......)
Az aktív hűtés kimerül általában egy max. ~40 mm-es ventiben, ami "alacsony" fordulaton nem szállít semmit, magas fordulaton pedig 1 körön kettőt ver hangban a 2 kW-os porszívóra.
-
Astrasattila
tag
Viktor82
Köszönöm szépen! Látom van belőle egy max verzió is, de én nem találtam lényegi különbséget, csak kevesebb USB-t. Ennyi lenne?h1mpi
Látom olvastad korábbi írásom.
Gyakorlatilag most mindent lecserélünk a procin kívül és megpróbáljuk a procituningot is. Csak a kiváncsiság kedvéért is. Aztán hallgatunk a tanácsokra, és nem megyünk állandóra 4.4 fölé.ffodi
Köszi a lapokat, megnézem ezeket is. Igen, aktív hűtésre gondoltam. Miért hátrány? Bocsi a láma kérdésért, de tényleg nem tudom. -
ffodi
veterán
válasz
Astrasattila
üzenetére
Asus Maximus VI Extreme, Asrock Z87 Fatality pro.
Egyébként ha gyenge példány a procid, akkor hiábavaló a jó lap, akkor sem fog (sokkal) jobban menni.
Chipset hűtés alatt mit értesz? Aktív hűtést? Mert az manapság már inkább hátrány, mint előny.......
-
viktor82
őstag
válasz
Astrasattila
üzenetére
MSi Mpower
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Ajánlanátok pár minőségi alaplapot egy 4770K-hoz? Fontos, hogy Noctua D14 elférjen, legyen rajta vagy DVI vagy HDMI kimenet, USB3-mas [(port?
) ami az előlapi USB-t fogadja], kezelje a tuningolt CPU-t, RAM-ot, VGA-t ( tervben valami felsőkategóriás csere a jelenlegi helyett), lehetőleg legyen chipset hűtés is. Luxusnak esetleg beépített Bluetooth, alaplapról tuning. Ti ebben profibbak vagytok, hogy mi lehet még fontos.
Jelenleg 4.4GHz-ig tudtuk pumpálni a CPU-t, szeretnénk még kisajtolni belőle legalább 300MHz-et ha lehet. -
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Szerintetek egy Celeron G1820-at egy Thermalright Macho HR02 passzívan le tud hűteni?

-
Davs
tag
Hali!
Egy mobil haswell i5-4200U kb melyik (akar elozo generacios) normal, 35W-os procival van egy szinten CPU teljesitmenyben? Egy Ivy i5/i3 (nem ULV) erosebb nala? -
kasa85
őstag
válasz
FrozenThrone
üzenetére
Igazad van lehet egy kártyásat veszek a két kårtya felesleges.Viszont van 2db del monitorom egyet veszek 3 lesz.Ahoz lehet kel a sli bár nem ėrtek a 3 monitoros dolgokhoz.
-
-
kasa85
őstag
válasz
FrozenThrone
üzenetére
Köszi akkor sejtettem. 1920x1200 ban menne 24 colos ips monitoron ami megfelelő.4.2ghz en 80-80%-ban ki hajtja a kártyákat.

-
h1mpi
félisten
válasz
FrozenThrone
üzenetére
összességében egyet értek, mert a cpu nem hoz annyit, mint még egy vga. Bár nekem nem tetszett az SLI, inkább egy 780Ti-t ajánlok.
-
-
kasa85
őstag
Az komoly.Viszont szintetikus tesztben kemény, de játėkok alatt nem hoz akkora fps t szerintem max 10fps a proci javára.Dupla gpu gtx780 behozza fps azt a beruházást mint ami csúcs procit ajánlasz kell akkor egy új lap is meg minden sajnos ezért vagyok most bajban mire érdemes költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
remélem így is marad!!!!

A régi AMD-nél sokkal egyszerübb volt a tuning....
amúgy a pcx.hu-ról rendeltem. amúgy a képernyő kikapcsolgatás is megszűnt! az nem lehet hogy a videokártyának gyenge ez a konfig?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát én még nem találkoztam ilyen problémával. De leltöltenék valami másik core tempet, meg megnézném , hogy nem-e valami vírus csinálja ezt a bugot.
) ami az előlapi USB-t fogadja], kezelje a tuningolt CPU-t, RAM-ot, VGA-t ( tervben valami felsőkategóriás csere a jelenlegi helyett), lehetőleg legyen chipset hűtés is. Luxusnak esetleg beépített Bluetooth, alaplapról tuning. Ti ebben profibbak vagytok, hogy mi lehet még fontos.