Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Bengio #37975 üzenetére
Szerintem értelmetlen dolog ezen a teljesítményszinten a fogyasztást szem előtt tartani.
Hacsak nem egy szellőzés nélküli cipős dobozba teszed a gépét, hanem rendes számítógépházba, amiben 1-2 venti gondoskodik a minimális szellőzésről-levegőztetésről, akkor mehet egy _sima_ i5-ös proci a gépébe.
Netalántán valami 4C/8T avagy 8C/16T CPU-ról vagy erősebbről lenne szó akkor kellene ezzel foglalkozni, hogy fogyasztás. Már jó pár éve az i5-öt még a gyári Intel hűtő is képes megfelelő hőmérsékleten tartani ami még probléma lehetne a fogyasztásból adódóan.
Korunk jelen állása szerint aki multiplayer címekkel játszik annak ajánlott minimum a 8 szálas CPU.
Ha nincs rá keret akkor mehet a 4 _fizikai magos_ CPU, de akkor azt már ajánlott tuningolni az esetleges akadások minimalizálása miatt, de még így sem fog megszűnni teljesen.A 2C/4T a semminél több ha játékról van szó.
Igen tudom van aki GTX 1080 mellett valami 2 magos Intel-t hajt és úgy multizik... ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tenisz topic
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest