Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
lolchief70!
Szerintem mele F10-ből van olyan, amiben nincs infra, legalábbis, amikor én utoljára ránéztem, akkor még szó nem volt arról, hogy van benne infra, most pedig rákeresve valóban találtam olyat, ami "3 az 1-ben". Infrához windows alatt is nyilván kell egy infra vevő, ami veszi a jelet és fel tudod programozni, aztán Kodi alatt pedig én úgy gondolom ugyanúgy működik a dolog, mint Openelec-nél, hogy egy config file-t létre kell hozni, amiben meghatározod, hogy melyik gomb milyen funkciót lásson el.
Nem muszáj olyan légegeret választanod, amiben van IR, ha nálad ez problémás, akkor inkább kerüld el, én csak felsoroltam párat a sok közül. Azóta egyszer volt egy elhatározásom, hogy az RC11-et lecserélem olyanra, amiben van infra is, hogy kiváltsam az összes távirányítót 1-el. Nagyobb kutakodás után kiderült, hogy a legtöbb légegérnél nem ki-be kapcsolható az egér, ami elég nagy probléma, mert baromira zavaró tud lenni, mikor pl. csak a nyilakkal akarnál navigálni, s közben aktív az egér.
Szóval RC11-et merem bátran ajánlani neked. Kikapcsolható az egér, a középső android robotot ha lenyomod, azzal bekapcsolod s utána ugyanazzal ki is kapcsolhatod. Sajnos a specifikációkból, ez nem derül ki, sőt még a teszt videókból sem feltétlen.
RC11-et kb. 4 éve használom napi szinten, jól bírja a gyűrődést, kopás sem tapasztalható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Óra topik
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 9gen i7 PC 1070ti vga-val
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5800X/RX 9060 XT 16Gb OC/16- 32Gb DDR4/500Gb -2Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- MSI Cubi NUC 1M Intel Core 7 150U 16GB DDR5 512 NVMe SSD 2x2.5GBE LAN Wifi 7 Win 11 Pro garancia
- Új 2K Gamer PC Ryzen 7 8700F/RX 9060 XT 16Gb/32Gb DDR5/1Tb NV3 NVME SSD/2-5Év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest