Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz interstate76 #2816 üzenetére

[Há' hogyne volna!]

lolchief70!
    Szerintem mele F10-ből van olyan, amiben nincs infra, legalábbis, amikor én utoljára ránéztem, akkor még szó nem volt arról, hogy van benne infra, most pedig rákeresve valóban találtam olyat, ami "3 az 1-ben". Infrához windows alatt is nyilván kell egy infra vevő, ami veszi a jelet és fel tudod programozni, aztán Kodi alatt pedig én úgy gondolom ugyanúgy működik a dolog, mint Openelec-nél, hogy egy config file-t létre kell hozni, amiben meghatározod, hogy melyik gomb milyen funkciót lásson el.
    Nem muszáj olyan légegeret választanod, amiben van IR, ha nálad ez problémás, akkor inkább kerüld el, én csak felsoroltam párat a sok közül. Azóta egyszer volt egy elhatározásom, hogy az RC11-et lecserélem olyanra, amiben van infra is, hogy kiváltsam az összes távirányítót 1-el. Nagyobb kutakodás után kiderült, hogy a legtöbb légegérnél nem ki-be kapcsolható az egér, ami elég nagy probléma, mert baromira zavaró tud lenni, mikor pl. csak a nyilakkal akarnál navigálni, s közben aktív az egér.
    Szóval RC11-et merem bátran ajánlani neked. Kikapcsolható az egér, a középső android robotot ha lenyomod, azzal bekapcsolod s utána ugyanazzal ki is kapcsolhatod. Sajnos a specifikációkból, ez nem derül ki, sőt még a teszt videókból sem feltétlen.
    RC11-et kb. 4 éve használom napi szinten, jól bírja a gyűrődést, kopás sem tapasztalható.

Új hozzászólás Aktív témák