Új hozzászólás Aktív témák

• Kija

aktív tag

Sziasztok!
    Smart TV box vásárlását tervezem. Elsődleges célom, hogy az ehftv.com weboldalon élőben sugárzott mérkőzéseket nézném TV képernyőn. Ez flashplayer-es, de ezt az Android 4.4.2-n egy androidra írt flashplayer 11.1 és egy Dolphin webbroser telepítésével megoldottam.
    Most egy Samsung Note 2014 Edition, illetve egy Sony Z tabletet használok ilyen célra illetve PC-n szoktam még nézni.
    Egyik ismerősöm kölcsön adott egy másik típusú smart tv boxot, de abban RK3188-as CPU és Mali 400-as IGP van valamint csak 1 M RAM. Ezen a kütyün nagyon lassan tölt be még a már nem élő, rögzített mérkőzés is és sokszor áll meg lejátszás közben. Gondolom kifogy valamelyik erőforrásából.
    Mivel a flashplayer az androidon elég erőltetett megoldás,így a nézegetem a Win8.1 vagy Win10 boxokat a neten, de nem tudom eldönteni melyik lenne megfelelő erre a célra.
    További követelmény lenne a dobozzal szemben a megbízható wifi és a bluetooth.
    Amiket nézegettem:
    Wintel W8 Dual Boot Intel Mini PC Windows8.1 Android 4.4
    Vensmile i10 Mini PC
    Beelink POCKET P1 TV Box Smart Windows 8.1
    Az első mellett szól a dual boot (Windows 8.1 és Android 4.4.2) és hogy van rajta RJ45 Ethernet csatlakozó.
    A második mellett szól, hogy ugyan nem dual bootos (csak Windows 10), de szintén van rajta RJ45 és van benne ventilátor.
    A harmadik a legdrágább, szintén nem dual bootos (Windows 8.1), ebben nincs ventilátor, nincs RJ45 viszont méretben, kinézetben jól néz ki.
    Szerintetek melyik a legjobb választás a fenti célra, egyáltalán a 2GB/32GB tároló kapacitás és a Z3735F proci megfelel erre a célra?

Új hozzászólás Aktív témák