- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kija
aktív tag
válasz
interstate76 #2468 üzenetére
Ez ugyanaz a chipset, de nem stick:
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_259609.html -
Kija
aktív tag
válasz
interstate76 #2437 üzenetére
Akkor félreértettem valamit.
Helyesbítek: 220Volt-nál -
Kija
aktív tag
válasz
interstate76 #2435 üzenetére
50-et nekem sem ér meg.
Kínából olcsóbb lenne, ha nem lenne rajta a vám és az ÁFA, nomeg hogy egyáltalán ideér-e...
Ezért gondoltam még a Gearbest-re, de ott is csak EU raktárból. (persze az is eltűnhet...).
Az igazi az itthoni vásárlás lenne garival. Az biztosan ideér és a gari is könnyebben érvényesíthető.
Ez szól a nálad kapható Wintel mellett, míg a plusz hűtés a Vensmile mellett. Árban úgy számolom (ha nincs hozzá kuponom) akkor a Vensmile kb 3500 Ft-al több. -
Kija
aktív tag
válasz
interstate76 #2433 üzenetére
OK
Köszi a segítséget. Én azért ilyen mértékű beavatkozást nem csinálnék. Gondolom ha itthon veszem akkor a gari is ugrik.
Vajon mennyit segíthet a Vensmile ventije a hűtésen? -
Kija
aktív tag
válasz
interstate76 #2427 üzenetére
OK
Köszi, még gondolkodom a kettő között.
Egyébként itt egy video a Vensmile-ről, itt látszik milyen hűtése van.
Mit jelent a mókolás a Wintelnél a hűtéssel?
Egyáltalán szükség van rá, ha internetezésre és a már amlített Internet élő kézilabdaközvetítés nézésére használnám? -
Kija
aktív tag
válasz
interstate76 #2425 üzenetére
Vensmile i10-en a ventilátor nem jó a hűtésre?
Mindenképp EU raktárból szeretnék rendelni, így ha Wintel mellett döntenék, akkor megvárom míg lesz ott készleten. -
Kija
aktív tag
Sziasztok!
Smart TV box vásárlását tervezem. Elsődleges célom, hogy az ehftv.com weboldalon élőben sugárzott mérkőzéseket nézném TV képernyőn. Ez flashplayer-es, de ezt az Android 4.4.2-n egy androidra írt flashplayer 11.1 és egy Dolphin webbroser telepítésével megoldottam.
Most egy Samsung Note 2014 Edition, illetve egy Sony Z tabletet használok ilyen célra illetve PC-n szoktam még nézni.
Egyik ismerősöm kölcsön adott egy másik típusú smart tv boxot, de abban RK3188-as CPU és Mali 400-as IGP van valamint csak 1 M RAM. Ezen a kütyün nagyon lassan tölt be még a már nem élő, rögzített mérkőzés is és sokszor áll meg lejátszás közben. Gondolom kifogy valamelyik erőforrásából.
Mivel a flashplayer az androidon elég erőltetett megoldás,így a nézegetem a Win8.1 vagy Win10 boxokat a neten, de nem tudom eldönteni melyik lenne megfelelő erre a célra.
További követelmény lenne a dobozzal szemben a megbízható wifi és a bluetooth.
Amiket nézegettem:
Wintel W8 Dual Boot Intel Mini PC Windows8.1 Android 4.4
Vensmile i10 Mini PC
Beelink POCKET P1 TV Box Smart Windows 8.1
Az első mellett szól a dual boot (Windows 8.1 és Android 4.4.2) és hogy van rajta RJ45 Ethernet csatlakozó.
A második mellett szól, hogy ugyan nem dual bootos (csak Windows 10), de szintén van rajta RJ45 és van benne ventilátor.
A harmadik a legdrágább, szintén nem dual bootos (Windows 8.1), ebben nincs ventilátor, nincs RJ45 viszont méretben, kinézetben jól néz ki.
Szerintetek melyik a legjobb választás a fenti célra, egyáltalán a 2GB/32GB tároló kapacitás és a Z3735F proci megfelel erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest