- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Összeraktam a "kicsikét"..
Tehát egy MODECOM Free PC -ről van szó, amit kicsit meghűtöttem, mivel ez is jobb "hűvösen".
A gar miatt csak olyan modding jöhetett szóba, amit "baj" esetén nyomtalanul el tudok távolítani.
Szerencsére a szétszerelés rém egyszerű, és ha jól sejtem a Service, (ahol driver probléma miatt már járt) besegített a szétszedésben.
Egy enyhe nyomás körömmel a fedő burkolat alá, és a fedél engedelmesen lepattant...Előtte Pécsen egy bontóban kemény 200 Ft-ért beszereztem néhány apróságot.
Ez most a jelenlegi, remélhetően végleges állapot.
Az előzőhöz képest annyi a változás, hogy a bordával nem fedett részekre rákerült egy-egy plexi darab, nehogy valami odakeveredjen ahol árthatna.Naszóval ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest